Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 23:12)
nežinau tiesą sakant, o jei imčiau suknelę ne tą, o kitą, bet iš to salono...
bet vėl - kažkur nukišau sutartį, nerandu  doh.gif

manau,kad pakeist tikrai turi cool.gif
suknia
mano akim tai tokia kokia graižiai tiktų ax.gif
einu mergaičiukės foto žiūrėt lens.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 26, 09:47)
baikit mano mociute kai pamate mane sako busi uz jaunaja grazesne paskui sese pasakojo kad apsiverke kai isvaziavom:) o tortai tai bijojo pjaut sako per grazus gavau pati prapjaut. Na siuo klausimu Alkava manes dar nera nuwylus visad skanius ir gerus tortus padaro.
Papildyta:
kai tik pati turesiu butinai sukelsiu kitas foto nes cia namie greit sese nufotkino ir viskas.

ne be priezasties ji taip pasake.. manoji vestuvine suknele tokia pati tik balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 05 26, 10:57)
Tikrai gražus skgreta židinys. Aš tokio neužmačiau. O štai manasis http://www.foto.lt/i...p?src=17310.JPG. Ką manot?

Grazus thumbup.gif Bet fonas dar grazesnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 26, 11:32)

Visai kitoks vaizdas, nei ant pakabos kabejo thumbup.gif Buc bernas, isimyleciau wub.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 26, 09:23)
SVeikos,

Na va ikeliu keliata savo pirkiniu.
http://public.fotki....reta/vestuvems/
slaptazodi parasysiu per az

gal butu galima slaptazodi labai jau noriu paziureti. mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif

Saunios buvo MERGAICIUKE vestuves Mes visos kaip ant adatu laukem kaip ten Tau seksis , ir pasirodo viskas kaip is pypkes .Dziaugiuosi ... VALIO

Gal gali papasakot daugiau apie aitvara. As ir planuoju kad jaunieji leistu aitvara
bet vis dar abejoju ar reikia.

Ir dar -man tas jaunuju sokis su kaspinais - nelabai gaudausi kaip ten viskas buna , ar tie kaspinai trumpi , ar ilgi, kur juos reik rist

tau jau gerai- viskas baigta - ir pergalingai , o as jau parinuosi
Papildyta:
QUOTE(muosee @ 2009 05 26, 15:29)
gal butu galima slaptazodi labai jau noriu paziureti. mirksiukas.gif  blush2.gif  4u.gif

labai noriu paziuret
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 05 26, 12:06)
manau,kad pakeist tikrai turi  cool.gif
suknia
mano akim tai tokia kokia graižiai tiktų  ax.gif
einu mergaičiukės foto žiūrėt  lens.gif

eik tu sau kokia grazi suknele wub.gif wub.gif .
mmmmmmmmmmm svajociau apie tokia. thumbup.gif
MANDRA_SANDRA manau tau turetu tikti toks derinys.

MERGAICIUKEE laukaime nuotraukyciu is vestuviu. mirksiukas.gif

As cia visas tik raginu.O nezinia kada man pavyks prieiti prie kompo po veseiles.Nes pas mus po vestuviu iseina dar ir pirmadienis ne darbo diena tai manau kad vestuves dar tesis. drinks_cheers.gif doh.gif .
o antradieni jaunieji i cmb vaziuos tai vaziuosime su pirsliu sveikinti.Gal kokia broma sugalvosime thumbup.gif ir vel drinks_cheers.gif blink.gif
Atsakyti
SKGRETA grazus labai zidinukas mirksiukas.gif .O kiaulytes thumbup.gif jega!!!
Atsakyti
rodau,kokią skrynelę nupirkau,namiškiai sudės kraitį į ją ax.gif
Atsakyti
parodau ka as turiu, o turiu tik 2 daiktus, tai pirstine ir dezute rutu vainikeliui. Nuotrauka tai nelabai kokios kokybes
user posted image
user posted image
Atsakyti
DEKUI VISOM UZ PAGALBA, PALAIKYMA IR UZ PAGYRAS. BE JUSU DAUG KO BUCIAU NEPADARIUS, DEKINGA VISOM KURIOS PADEJOT!
Astarna - as aitvara idteikiau ir pasakiau kad aitvaras nesa turtus ir laime, mes jum ji dovanojam o jum bereikia ji prisijaukinti,t.y. Paleisti i dangu.
O kaspinus valsui pirkau 1m ilgio ir susegiau galus palikdama kokius po 10cm. As skaiciau zodzius o Mb nese ir kabino ant jaunuju ranku.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 26, 17:58)
DEKUI VISOM UZ PAGALBA, PALAIKYMA IR UZ PAGYRAS. BE JUSU DAUG KO BUCIAU NEPADARIUS, DEKINGA VISOM KURIOS PADEJOT!
Astarna - as aitvara idteikiau ir pasakiau kad aitvaras nesa turtus ir laime, mes jum ji dovanojam o jum bereikia ji prisijaukinti,t.y. Paleisti i dangu.
O kaspinus valsui pirkau 1m ilgio ir susegiau galus palikdama kokius po 10cm. As skaiciau zodzius o Mb nese ir kabino ant jaunuju ranku.

o kur pirkai aitvara?
Atsakyti
oj tikrai nepanenu nes kazkada senai per ispardavima gal maximoj nes kaina 2lt dar buwo uzklijuota gerai kad pamaciau dar jauniesiem nepadavus spejau nulupt smile.gif
Atsakyti