Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

nu kur tos sandros-mandros pamerges??? as nematau ju niekur sad.gif sad.gif apsvieskit mano prota ir akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 26, 10:38)
sandra -madra, ar tu idejai kazkur palyginimui pamergiu sukneles?

įdejus ir čia, 39 psl. ir suknelių temoj...ir taipj jau teršiu eterį ax.gif galiu tau dar į až atsiųsti smile.gif

QUOTE(ablydute @ 2009 05 26, 10:39)
doh.gif  lotuliukas.gif  per daug dėmesio nekreipiau, kad ten antroj fotkėj dvi, galvojau prie veidrodžio  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  nu jo, tavoji nublanksta prieš pamerges. o maniau, kad viršui pamergės  blush2.gif

tai va va...kad mano pirma doh.gif
Atsakyti
atsiuks prasau i az, arba emailu akunickyte@gmail.com
labai noriu gi paziuret
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 26, 10:45)
atsiuks prasau i az, arba emailu akunickyte@gmail.com
labai noriu gi paziuret
į až nuorodas pateikiau
Atsakyti
nu man turbut nelemta paziuret sandros-madnros pamergiu, nes ten, kur turetu buti pamergiu suknes rodo tustuma sad.gif
gal cia mano kompas durniuoja ?
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 26, 10:49)
nu man turbut nelemta paziuret sandros-madnros pamergiu, nes ten, kur turetu buti pamergiu suknes rodo tustuma sad.gif
gal cia mano kompas durniuoja ?

siunčiau paštu. gavai?
Atsakyti
nu dabar jau pamaciau pamerges.. smile.gif
mano nuomone (tik labai prasau nepykti..) smile.gif
pamergiu sukneles labiau prabangesnes ir ryskesnes nei mandros- sandros. o tai jau negerai sad.gif
cia reiktu tokios sodrios rudos spalvos, gal kokio korserto+ sijonas..nes pamergiu sukneles tokios figura isryskinancios, tai svociais ir reiktu kazka "rimtesnio".. tuo labiau, kad mandai-sandrai yra ka graziai paryskinti smile.gif

ir medziagos tokios prabangesnes reiktu, gal atlaso, nes kaip matau, tu pamergiu sukneliu tos juosteles atlasines, tai svociutei reiktu visos suknes atlasines ir tamsesnes.. tada busi prabangesne ir ryskesne uz jas..

nu bent as tai toki varianta bandyciau isgauti :-)
Atsakyti
rugsti uoga, va ta ir aš pati matau...tik norėjau, kad man čia patartumėt...
Atsakyti
pabandyk nueiti i ta salona, ir paprasyti kazka panasaus surasti, gal tures.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 26, 09:34)
Seimos zidinys labai grazus  thumbup.gif

dekui uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 26, 11:12)
dekui uz pagyras blush2.gif

man irgi iš tų visų naujųjų pirkinių tai šeimos židinys wub.gif
Atsakyti
O man dar tie parseliai labai simtatiski... tokie juokinga, paziuri - ir pakelia nuotaika is karto smile.gif
Atsakyti