Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(Gilaja @ 2009 05 25, 23:35)

jeigu atvirai, tai man visiškai nesižiūri  schmoll.gif Pamergių suknelės atrodo žymiai prabangesnės, piršlienės labai jau nublanksta. Na čia mano tokia asmeninė nuomonė  mirksiukas.gif

Na suknelių temoje kai buvo daugiau šios suknutės foto, tai ji tokia chameleonas, manau čia nuo blykstės plius prastas apšvietimas labai "išdegino" tą suknelę.

Man taip pat atrodo, kad pamergių suknelės labai jau "nepamergiškos". Na, bet jos išsirinko. Stiliai suknelių visiškai kitokie. Bet tai ir vadmenys irgi skirtingi. Aj, dar pagalvojau, kad visai čiotkai ir prabangos suteiktų skrybėlė.

Mano sunkutė irgi gi atrodė visai kitaip, kai buvau "tik iš lovos", ir kokia buvau sutvarkyta ir su visais aksesuarais. Man daug ką davė pirštinės unsure.gif
Atsakyti
nelabai kažkaip aš noriu tų pirštinių ir skrybėlių...jaučiu, bandysiu dar į nuomą nulėkti, gal man ką patars, dabar jau atrodo, kad man tiktų ruda šokoladinė, kokios visada norėjau, o aujsinę ėmiau tik dėl pamergių suknelių, bet deja, kurios pasirodė nė tos doh.gif
Atsakyti
mandra-sandra - tau gal reikia tokios daug sodresnes spalvos, jei pamerges auksines.. reikia, kad butum ryskesne uz jas. smile.gif o koks tu pamergiu sukniu modeliukas ?
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 26, 09:40)
mandra-sandra - tau gal reikia tokios daug sodresnes spalvos, jei pamerges auksines..  reikia, kad butum ryskesne uz jas. smile.gif o koks tu pamergiu sukniu modeliukas ?

bet nenoriu žalios pvz...reikia žiūrėtiš rudų manau...
39 psl. yra foto
Atsakyti
SVeikos,

Na va ikeliu keliata savo pirkiniu.
http://public.fotki....reta/vestuvems/
slaptazodi parasysiu per az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 26 gegužės 2009 - 08:23
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 22:39)
SOS, HELP, RATUNKU  biggrin.gif  tongue.gif

atsiuntė man pamergės savo suknelas parodyt, jau šakės  blink.gif pasirodo, nesusikalbėjo, aš ne į tą saloną nuėjau pažiūrėti ir išėjo nesusipratimas žiaurus...nes mačiau kitas sukneles, o ne tas, kur jos pasirinko. šiandien, kai pamačiau, išgriuvimas  blink.gif

sakė rudos, o mano galva, jų auksinės yra...

dabar mano auksas ir jų auksas  doh.gif
palyginkit ir rašykit tiesiai kaip jums tooks „derinys“?
user posted image
user posted image

laukiuuuuu

Na man atrodo nelabai g.gif visai is ju neissiskiri. svocia turi issiskirti o cia atrodysi kaip pamerge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 26 gegužės 2009 - 08:31
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 22:39)
SOS, HELP, RATUNKU  biggrin.gif  tongue.gif

atsiuntė man pamergės savo suknelas parodyt, jau šakės  blink.gif pasirodo, nesusikalbėjo, aš ne į tą saloną nuėjau pažiūrėti ir išėjo nesusipratimas žiaurus...nes mačiau kitas sukneles, o ne tas, kur jos pasirinko. šiandien, kai pamačiau, išgriuvimas  blink.gif

sakė rudos, o mano galva, jų auksinės yra...

dabar mano auksas ir jų auksas  doh.gif
palyginkit ir rašykit tiesiai kaip jums tooks „derinys“?
user posted image
user posted image

laukiuuuuu

čia kaip- pirmas variantas pamergės, o antra foto- tavo? Jei taip, tai amn visai norma, nes jų tos suknios blankesnės atrodo, o tavo tokia tamsesnė. Plius tu ryškiau, dar gelės tavo skirsis ir bus gerai.
Nu aš su savo suknia pergyvenau kaip tiks prie raudonų, o dabar galiu pasakyti, man visai gražu- pamergės ryškios raudonos, aš- tokia gyvai žalia, fotkėse kone mėlyna doh.gif lotuliukas.gif ir su ta pačia suknia esu buvusi, kai pamergytės šviesiai žalios buvo. stai cia as su palyda
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 26, 09:23)
SVeikos,

Na va ikeliu keliata savo pirkiniu.
http://public.fotki....reta/vestuvems/
slaptazodi parasysiu per az

Seimos zidinys labai grazus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilaja @ 2009 05 25, 23:35)
jeigu atvirai, tai man visiškai nesižiūri  schmoll.gif Pamergių suknelės atrodo žymiai prabangesnės, piršlienės labai jau nublanksta. Na čia mano tokia asmeninė nuomonė  mirksiukas.gif

mano tokia pat nuomone
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 05 26, 08:29)
čia kaip- pirmas variantas pamergės, o antra foto- tavo? Jei taip, tai amn visai norma, nes jų tos suknios blankesnės atrodo, o tavo tokia tamsesnė. Plius tu ryškiau, dar gelės tavo skirsis ir bus gerai.
Nu aš su savo suknia pergyvenau kaip tiks prie raudonų, o dabar galiu pasakyti, man visai gražu- pamergės ryškios raudonos, aš- tokia gyvai žalia, fotkėse kone mėlyna  doh.gif  lotuliukas.gif  ir su ta pačia suknia esu buvusi, kai pamergytės šviesiai žalios buvo. stai cia as su palyda

Aš tai suprantu pirmas variantas Sandros, antras pamergių?
Bet jos nedera tarpusavyje, bet iš kitos pusės, tu esi svočia, ir neprivalai derėti, nors aišku gražiau būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 05 26, 10:29)
Nu aš su savo suknia pergyvenau kaip tiks prie raudonų, o dabar galiu pasakyti, man visai gražu- pamergės ryškios raudonos, aš- tokia gyvai žalia, fotkėse kone mėlyna  doh.gif  lotuliukas.gif  ir su ta pačia suknia esu buvusi, kai pamergytės šviesiai žalios buvo. stai cia as su palyda

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 05 26, 10:35)
Aš tai suprantu pirmas variantas Sandros, antras pamergių?
Bet jos nedera tarpusavyje, bet iš kitos pusės, tu esi svočia, ir neprivalai derėti, nors aišku gražiau būtų ax.gif

jo, pirma mano, antra jų...ir jos ten dvi stovi, jei matosi...
ai, va derinausi derinausi, o pasirodo ne prie tų suknelių doh.gif
man irgi nesižiūriu ir viskas, kai pamačiau, tai ir nuo to laiko nerami esu g.gif
eisiu žiūrėsiu, ką turi dar man tinkamo
Atsakyti
sandra -madra, ar tu idejai kazkur palyginimui pamergiu sukneles? nes as matau tik tavo suknele. Ar visos cia lygina nemaciusios pamergiu sukniu, ar as jau visai "apzlibau" nuo savo kompo smile.gif
bet jei pamerges auksines, tai tau ruda labai graziai tiktu ir labai derintusi, nes zalia tai tikria butu " ne i tema", prie auksiniu smile.gif

o jei nesi pries juoda spalva, gali pabandyti apsivilkti kokia juoda suknia su auksiniais akcentais.. tada jau labai prabangiai atrodysi smile.gif

o is esmes, tai tau reiktu keleta variantu pasimatuoti - ruda, juoda, kokia dar gal pasiulys tau salone..ir is keliu spalviniu variantu matyti ar tinka prie pamergiu.

ir aisku, nuoftkink tuos variantus ir mums cia paplatink - mes isrinksim geriausia smile.gif o jei rimtai, tai ziurek, su kuria patogiai ir graziai jautiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 09:37)
jo, pirma mano, antra jų...ir jos ten dvi stovi, jei matosi...
ai, va derinausi derinausi, o pasirodo ne prie tų suknelių  doh.gif
man irgi nesižiūriu ir viskas, kai pamačiau, tai ir nuo to laiko nerami esu  g.gif
eisiu žiūrėsiu, ką turi dar man tinkamo

doh.gif lotuliukas.gif per daug dėmesio nekreipiau, kad ten antroj fotkėj dvi, galvojau prie veidrodžio doh.gif doh.gif lotuliukas.gif nu jo, tavoji nublanksta prieš pamerges. o maniau, kad viršui pamergės blush2.gif
Atsakyti