Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 22:39)
SOS, HELP, RATUNKU  biggrin.gif  tongue.gif

atsiuntė man pamergės savo suknelas parodyt, jau šakės  blink.gif pasirodo, nesusikalbėjo, aš ne į tą saloną nuėjau pažiūrėti ir išėjo nesusipratimas žiaurus...nes mačiau kitas sukneles, o ne tas, kur jos pasirinko. šiandien, kai pamačiau, išgriuvimas  blink.gif

sakė rudos, o mano galva, jų auksinės yra...

dabar mano auksas ir jų auksas  doh.gif
palyginkit ir rašykit tiesiai kaip jums tooks „derinys“?
user posted image
user posted image

laukiuuuuu

na sukneles lyg ir panasios bet kartu ir nelabai,spalva... g.gif ju tamsesnes tavo sviesesne,bet atspalvi turi panasu blink.gif bet jei suknute tau patinka tai nesuk galvos ir eik su ja,as pavyzdziui einu su lygiai tokios pacios spalvos suknele kaip ir pamerges bet ju trumpos mano ilgos ir modeliai skiriasi,manau nieko blogo cia nera blush2.gif
Atsakyti
pasimetusi esu, man kažkaip nu nesižiūri jos kartu...aš derinausi prie tų, kur mačiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 22:50)
pasimetusi esu, man kažkaip nu nesižiūri jos kartu...aš derinausi prie tų, kur mačiau  doh.gif

sutartele jau pasirasei? g.gif jei taip tai tada teks likt prie sio varianto,arba prarast uzstata doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 25, 22:43)
Na man atrodo, kad galima viską išsispręsti. Tau reiks masyvių papuošalų ant kaklo, ant rankų, ant ausų. Ir pirštinaitės gifiūrinės šviesios iki riešo. O pamergytės kaip tik priešingai, turi kuo kukliau, nes jau suknelės prabangios.
Čia mano nuomonė.

As pritariu jai , nes mano akiai turetu gerai atrodyti. Nepergyvenk, vistiek dar makijazas, papuosalai ir visa kita bus graziai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 05 25, 23:58)
sutartele jau pasirasei?  g.gif jei taip tai tada teks likt prie sio varianto,arba prarast uzstata  doh.gif

nežinau tiesą sakant, o jei imčiau suknelę ne tą, o kitą, bet iš to salono...
bet vėl - kažkur nukišau sutartį, nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 25, 21:43)
mano zidinukas jauniesiems, na man jis labai patiko, ir jauniems taip pat.
user posted image
Papildyta:

O kiek mokejot  uz juosta, nes as radau uz 45lt,

mes ir 45 bet praseme kad isaustu be jokiu melagiu o tiesiog pirslys.Norejau kad butu vardine vardenis pirslys.Bet MB niekaipp neprikalbinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 23:12)
nežinau tiesą sakant, o jei imčiau suknelę ne tą, o kitą, bet iš to salono...
bet vėl - kažkur nukišau sutartį, nerandu  doh.gif

is to pacio salono kita suknele tikrai gali imti, jei rasi kas tau ptinka.
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 05 25, 20:49)
Duonos įnešimas
    Pasaulis taip surėdytas,kad vaikai išskrenda,kaip paukščiai rudenyje iš tėvų lizdo,kad savo gyvenimo pavasaryje sukurtų savąją gūžtą,kurioje būtų jauku ir netruktų kasdieninės juodos duonos riekės.
  O tėvų tokia dalia vesti vaikus nuo lopšio iki slenksčio,nuo slenksčio iki kiemo vartų,o nuo vartų į platų savarankiško gyvenimo kelią.
Priimkite šį duonos kepalą iš savo tėvų rankų,o iš šito didelio kepalo padalinkite mums po juodos duonos kepalėlį,kad ji jūsų namuose būtų dalinama skalsiai (vaišinamės duona)
įnešim po šokių,prieš padėką tėvam ax.gif
o žaidimą tai čia aš Marijampolėj pirkau tongue.gif

p.s buvo proga atsispausdint kompu duonos įnešimą,nes turiu tik ranka rašytą scenarijų cool.gif  doh.gif

labai nuoširdžiai sakau ačiūūūū wub.gif wub.gif wub.gif būtinai panaudosiu, nes labai man patiko šita idėja thumbup.gif

o dėl marijampolės, tai gaila biggrin.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 22:39)
SOS, HELP, RATUNKU  :

jeigu atvirai, tai man visiškai nesižiūri schmoll.gif Pamergių suknelės atrodo žymiai prabangesnės, piršlienės labai jau nublanksta. Na čia mano tokia asmeninė nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui už išsakytą nuomonę. man ji l. svarbi
Atsakyti
mergaiciuke-ee kaip faina kd tu tokios geros nuotaikos po vestuviu - sveikinimai dideliausi. Ir gero jums oro kita savaitgali gamtoje !!!

mandra sandra - as net enzinau, bet man ir atrodo kad ju suknios kazkokios labiau i aki sokancios g.gif ka daryt - tau reikia kazko .... nu gal labai gerai suzaist su aksesuarais - krepsas grazus, papuosalai, sukuosena. bet jauciu geriausias variantas - nueik i ta salona ir paziurek ka jie turi - gal dabar kai zinai kokios pamergiu suknios (nesupyk bet man jos nelabai - biski nepamergiskos kazkaip ) tai gal kokia kita tu i aki kris 4u.gif viskas bus gerai, nepanikuok!!! biggrin.gif

Linarte - labai grazios foto thumbup.gif
Atsakyti
joooooooo nekas su tomis sukniomis.Pabandyk krieptis i salona manau neturetu atsisakyti pakeisti. mirksiukas.gif

linarte superines foto thumbup.gif .

mergaiciukee saunuole toki fronta atlaikei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 05 26, 00:46)
mergaiciuke-ee kaip faina kd tu tokios geros nuotaikos po vestuviu - sveikinimai dideliausi. Ir gero jums oro kita savaitgali gamtoje !!!

mandra sandra - as net enzinau, bet man ir atrodo kad ju suknios kazkokios labiau i aki sokancios  g.gif  ka daryt - tau reikia kazko .... nu gal labai gerai suzaist su aksesuarais - krepsas grazus, papuosalai, sukuosena. bet jauciu geriausias variantas - nueik i ta salona ir paziurek ka jie turi - gal dabar kai zinai kokios pamergiu suknios (nesupyk bet man jos nelabai - biski nepamergiskos kazkaip ) tai gal kokia kita tu i aki kris  4u.gif  viskas bus gerai, nepanikuok!!!  biggrin.gif

Linarte - labai grazios foto  thumbup.gif

QUOTE(muosee @ 2009 05 26, 00:54)
joooooooo nekas su tomis sukniomis.Pabandyk krieptis i salona manau neturetu atsisakyti pakeisti. mirksiukas.gif

linarte superines foto  thumbup.gif .

mergaiciukee saunuole toki fronta atlaikei. 4u.gif

ESMĖ AIŠKI, SUKNELĖS NEDERA DRAUGE. tą ir norėjau kad man patvirtintumėte, nes kai pamačiau foto, tai akys blink.gif išvirto. vyras jau man metaxos pila lotuliukas.gif nes vajetau vajetau...
aišku, derinausi prie šokoladinės. o dabar ne pro šalį pačiai matyt šokoladinės spalvos suknelė būtų ... manau, eisiu...pasižiūrėti, ką ten turi, beje, radau sutartį smile.gif
Atsakyti