kas klauset apie siuntini tai ten naktipuodis dezej supakuotas. Kadangi jaunasis dirbes norvegijoj tai sakiau kad is ten. Ir paskui intrukscija perskaiciau liepiau pasizadet kad vykdys ir leidau ispakuot:)
QUOTE(skgreta @ 2009 05 25, 19:10)
Linarte grazios foto
mergaiciuke_ee sauniai pasirodei, o taip jaudinaisi, taip nervavaisi, bet viskas gavosi puikiai
o geras ta pati zidini nusiziurejom. Man jis is kart labai patiko, parodziau jauniesiems ir jiems labai patiko
mergaiciuke_ee sauniai pasirodei, o taip jaudinaisi, taip nervavaisi, bet viskas gavosi puikiai
o geras ta pati zidini nusiziurejom. Man jis is kart labai patiko, parodziau jauniesiems ir jiems labai patiko
man irgi patiko... tik iš ryto dar nepirkau, kadangi po pietų kainas nuleidžia... pavaikštinėjau, kai antra kartą ėjau po koncerto jau jo nebebuvo... dar su vyru sustojom, sakom, nebėr... nupirko... nelemta matyt buvo
QUOTE(pekutis @ 2009 05 25, 16:20)
na,vestuvinė duona,tai toks puošnus duonos kepalas, jis yra tuščiaviduris,o viduje mažyčiai duonos kepaliukai (kiekis pagal žmonių skaičių) aš užsakiau mamos kad atneštų,ir padalintų visiem svečiam,kad ten skalsa ir t.t būtų ..na žodžius turiu namie tam pritaikytus.
o žaidimus tai pirkau tokias korteles,prasideda klausimas "ką darytai ,jeigu...pagadinai orą autobuse" o atsakymai ir juokingi,kokį išsitrauksi pvz "aš darau tai nuolat"
o "meilės burtai" tai ir labai panašu,tik klausimai biskelį kitokie dabar darbe,tai negaliu pasakyt,nes neatsimenu
duona tik maniškė puošta iš tos pačios duoninės tešlos bus,nes čia tai
o žaidimus tai pirkau tokias korteles,prasideda klausimas "ką darytai ,jeigu...pagadinai orą autobuse" o atsakymai ir juokingi,kokį išsitrauksi pvz "aš darau tai nuolat"
o "meilės burtai" tai ir labai panašu,tik klausimai biskelį kitokie dabar darbe,tai negaliu pasakyt,nes neatsimenu
duona tik maniškė puošta iš tos pačios duoninės tešlos bus,nes čia tai
Labai dėkui už info
Kažkaip nebuvau girdėjusi apie vestuvinę duoną O gal galėtum kada ir žodžius įmesti ir kurioje daugmaž vestuvių dalyje yra ta duona dalinama
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 25, 17:44)
Tu visokiu zaidimuku N-14 pilna Pegaso knygyne Ten 24 klausimai ir 24 atsakymai. Mes irgi pirkom meiles burtus
Ačiū už info
QUOTE(pekutis @ 2009 05 25, 18:33)
aš pirkau gatavas siuvenyrų parduotuvėj viena kaladė kainavo 5 lt
Gal galima konkrečiau kurioje?
Jetus, jūs nepykit, kad aš tiek daug klausinėju, ale pradėjau intensyviai ruoštis, tai ir klausimų milijonas iškyla
Sveikutės, na kaip suintrigavot apie tą židinį Kauno dienų mugėje Koks čia taip visoms patiko? Aš tokį nemažą baltą su dviem paukštukais viršuje paskutinį nupirkau.. Oj istorija buvo su juo. Nelabai norėjau dar pirkti, nes kaip ir nelabai jis man lipo iš karto.. Na dabar jau priprantu po truputuką
Turiu nufotografavusi aš jį, bet tiesiai į supermamą neleidžia įkelt, o nelabai laiko turiu bandyt kažkaip kitaip..
Turiu nufotografavusi aš jį, bet tiesiai į supermamą neleidžia įkelt, o nelabai laiko turiu bandyt kažkaip kitaip..
QUOTE(Gilaja @ 2009 05 25, 20:32)
Labai dėkui už info
Kažkaip nebuvau girdėjusi apie vestuvinę duoną O gal galėtum kada ir žodžius įmesti ir kurioje daugmaž vestuvių dalyje yra ta duona dalinama
Duonos įnešimas
Pasaulis taip surėdytas,kad vaikai išskrenda,kaip paukščiai rudenyje iš tėvų lizdo,kad savo gyvenimo pavasaryje sukurtų savąją gūžtą,kurioje būtų jauku ir netruktų kasdieninės juodos duonos riekės.
O tėvų tokia dalia vesti vaikus nuo lopšio iki slenksčio,nuo slenksčio iki kiemo vartų,o nuo vartų į platų savarankiško gyvenimo kelią.
Priimkite šį duonos kepalą iš savo tėvų rankų,o iš šito didelio kepalo padalinkite mums po juodos duonos kepalėlį,kad ji jūsų namuose būtų dalinama skalsiai (vaišinamės duona)
įnešim po šokių,prieš padėką tėvam
o žaidimą tai čia aš Marijampolėj pirkau
p.s buvo proga atsispausdint kompu duonos įnešimą,nes turiu tik ranka rašytą scenarijų
Labas
visą dieną pas tėvus buvau, tik dabar prisėdau
mergaičiuke- kokie šaunuoliai laukiu foto išsižiojus
linarte-foto l. gražios, o toje, kur meti raktą į taurę iškirptė
nusipirkau saldainių ir šampano kelis butelius, mėginsiu lipinti
visą dieną pas tėvus buvau, tik dabar prisėdau
mergaičiuke- kokie šaunuoliai laukiu foto išsižiojus
linarte-foto l. gražios, o toje, kur meti raktą į taurę iškirptė
nusipirkau saldainių ir šampano kelis butelius, mėginsiu lipinti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 05 25, 19:45)
Sveikutės, na kaip suintrigavot apie tą židinį Kauno dienų mugėje Koks čia taip visoms patiko? Aš tokį nemažą baltą su dviem paukštukais viršuje paskutinį nupirkau.. Oj istorija buvo su juo. Nelabai norėjau dar pirkti, nes kaip ir nelabai jis man lipo iš karto.. Na dabar jau priprantu po truputuką
speju iš ten pat kaip ir aš, nes tik tu buvo
QUOTE(murmur @ 2009 05 25, 11:06)
skgreta parodyk - labai idomu koki seimos zidini pirkai, nes as isvaiksciojau muge skersai isilgai ir niekas man neprilipo isvis tik pora variantu maciau tinkamesniu, vienas juodas, kitas rudas, o as noriu kad baltas butu seimos zidinys ar kazkoks su mintim, o ne paprasta zvakide
mano zidinukas jauniesiems, na man jis labai patiko, ir jauniems taip pat.
Papildyta:
QUOTE(muosee @ 2009 05 25, 11:15)
.Uzsake pirsliui juosta.
O kiek mokejot uz juosta, nes as radau uz 45lt,
QUOTE(La Perla @ 2009 05 25, 13:42)
merginos o kiek jus perkat alkoholio kelio tverimams, gamtoj? stalo ispirkimo pas mus nebus.
ir dar: pirslys kaip supratau moika baznycioj kunigui? kiek reikia duoti? ir kada?
ir dar: pirslys kaip supratau moika baznycioj kunigui? kiek reikia duoti? ir kada?
mes knugui 100lt mokejom ir dar 50 uz misias nes su misiom buvo bet pinigus tevai jaunuju dare, o miokejom pries misias.
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 25, 14:01)
saunuole mergaiciuke, dziaugiuosi uz tave, kad viskas sauniai ivyko superine svociute
pritariu ,kad mergaiciuke fainuole, taip bijojo , bet viskas jai gerai pavyko. Na sitaip buvai pasiruosusi tai negalejo buti kas nors blogai. Mes uz tave sirgom ir laukem su naujenom.
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2009 05 25, 14:42)
merginos o kiek jus perkat alkoholio kelio tverimams, gamtoj? stalo ispirkimo pas mus nebus.
As isvis nepirkau, dave jaunuju tevai, o baznycioi mokejom 100lt
SOS, HELP, RATUNKU
atsiuntė man pamergės savo suknelas parodyt, jau šakės pasirodo, nesusikalbėjo, aš ne į tą saloną nuėjau pažiūrėti ir išėjo nesusipratimas žiaurus...nes mačiau kitas sukneles, o ne tas, kur jos pasirinko. šiandien, kai pamačiau, išgriuvimas
sakė rudos, o mano galva, jų auksinės yra...
dabar mano auksas ir jų auksas
palyginkit ir rašykit tiesiai kaip jums tooks derinys?
laukiuuuuu
atsiuntė man pamergės savo suknelas parodyt, jau šakės pasirodo, nesusikalbėjo, aš ne į tą saloną nuėjau pažiūrėti ir išėjo nesusipratimas žiaurus...nes mačiau kitas sukneles, o ne tas, kur jos pasirinko. šiandien, kai pamačiau, išgriuvimas
sakė rudos, o mano galva, jų auksinės yra...
dabar mano auksas ir jų auksas
palyginkit ir rašykit tiesiai kaip jums tooks derinys?
laukiuuuuu
Aš pirminiam variante irgi planavau duoną daryti, žadėjau pati kepti, bet laiko nebeliko, tai ir nebedariau.
O norėjau antrą dieną prie sūrio paduoti, nu tipo jaunieji naktį taip stengės, tiek plušėjo, ir pridirbo vaikiukų. Ir duonytes mažąsias galvojau daryt pailgas - berniukus, o špygutes - mergytes.
Mano toks su jumoru būt buvęs.
Na, gal dar padarysiu, jei kada reiks piršliaut (o kažko jaučia mano širdelė, kad aš dar čia grįšiu po metų kitų). Dabar jaučiuos kaip svečias čia
Papildyta:
Na man atrodo, kad galima viską išsispręsti. Tau reiks masyvių papuošalų ant kaklo, ant rankų, ant ausų. Ir pirštinaitės gifiūrinės šviesios iki riešo. O pamergytės kaip tik priešingai, turi kuo kukliau, nes jau suknelės prabangios.
Čia mano nuomonė.
O norėjau antrą dieną prie sūrio paduoti, nu tipo jaunieji naktį taip stengės, tiek plušėjo, ir pridirbo vaikiukų. Ir duonytes mažąsias galvojau daryt pailgas - berniukus, o špygutes - mergytes.
Mano toks su jumoru būt buvęs.
Na, gal dar padarysiu, jei kada reiks piršliaut (o kažko jaučia mano širdelė, kad aš dar čia grįšiu po metų kitų). Dabar jaučiuos kaip svečias čia
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 22:39)
SOS, HELP, RATUNKU
Na man atrodo, kad galima viską išsispręsti. Tau reiks masyvių papuošalų ant kaklo, ant rankų, ant ausų. Ir pirštinaitės gifiūrinės šviesios iki riešo. O pamergytės kaip tik priešingai, turi kuo kukliau, nes jau suknelės prabangios.
Čia mano nuomonė.