Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

kas klauset apie siuntini tai ten naktipuodis dezej supakuotas. Kadangi jaunasis dirbes norvegijoj tai sakiau kad is ten. Ir paskui intrukscija perskaiciau liepiau pasizadet kad vykdys ir leidau ispakuot:)
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 25, 19:10)
Linarte grazios foto  thumbup.gif
mergaiciuke_ee sauniai pasirodei, o taip jaudinaisi, taip nervavaisi, bet viskas gavosi puikiai  thumbup.gif
bigsmile.gif  o geras ta pati zidini nusiziurejom. Man jis is kart labai patiko, parodziau jauniesiems ir jiems labai patiko  wub.gif

man irgi patiko... tik iš ryto dar nepirkau, kadangi po pietų kainas nuleidžia... pavaikštinėjau, kai antra kartą ėjau po koncerto jau jo nebebuvo... dar su vyru sustojom, sakom, nebėr... nupirko... nelemta matyt buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 05 25, 16:20)
na,vestuvinė duona,tai toks puošnus duonos kepalas, jis yra tuščiaviduris,o viduje mažyčiai duonos kepaliukai (kiekis pagal žmonių skaičių) aš užsakiau mamos kad atneštų,ir padalintų visiem svečiam,kad ten skalsa ir t.t būtų ..na žodžius turiu namie tam pritaikytus.
o žaidimus tai pirkau tokias korteles,prasideda klausimas "ką darytai ,jeigu...pagadinai orą autobuse" o atsakymai ir juokingi,kokį išsitrauksi pvz "aš darau tai nuolat"  lotuliukas.gif
o "meilės burtai" tai ir labai panašu,tik klausimai biskelį kitokie  cool.gif  dabar darbe,tai negaliu pasakyt,nes neatsimenu blush2.gif

duona tik maniškė puošta iš tos pačios duoninės tešlos bus,nes čia tai   schmoll.gif

Labai dėkui už info bigsmile.gif
Kažkaip nebuvau girdėjusi apie vestuvinę duoną blush2.gif O gal galėtum kada ir žodžius įmesti ax.gif ir kurioje daugmaž vestuvių dalyje yra ta duona dalinama blush2.gif

QUOTE(leliukazz @ 2009 05 25, 17:44)
Tu visokiu zaidimuku N-14 pilna Pegaso knygyne mirksiukas.gif Ten 24 klausimai ir 24 atsakymai. Mes irgi pirkom meiles burtus thumbup.gif

Ačiū už info aciuks.gif

QUOTE(pekutis @ 2009 05 25, 18:33)
aš pirkau gatavas siuvenyrų parduotuvėj mirksiukas.gif  viena kaladė kainavo 5 lt tongue.gif

Gal galima konkrečiau kurioje? blush2.gif

Jetus, jūs nepykit, kad aš tiek daug klausinėju, ale pradėjau intensyviai ruoštis, tai ir klausimų milijonas iškyla blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilaja: 25 gegužės 2009 - 19:33
Sveikutės, na kaip suintrigavot apie tą židinį Kauno dienų mugėje smile.gif Koks čia taip visoms patiko? Aš tokį nemažą baltą su dviem paukštukais viršuje paskutinį nupirkau.. Oj istorija buvo su juo. Nelabai norėjau dar pirkti, nes kaip ir nelabai jis man lipo iš karto.. Na dabar jau priprantu po truputuką smile.gif

Turiu nufotografavusi aš jį, bet tiesiai į supermamą neleidžia įkelt, o nelabai laiko turiu bandyt kažkaip kitaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šunvyšnė: 25 gegužės 2009 - 19:50
QUOTE(Gilaja @ 2009 05 25, 20:32)
Labai dėkui už info  bigsmile.gif
Kažkaip nebuvau girdėjusi apie vestuvinę duoną  blush2.gif O gal galėtum kada ir žodžius įmesti  ax.gif ir kurioje  daugmaž vestuvių dalyje yra ta duona dalinama  blush2.gif

Gal galima konkrečiau kurioje?  blush2.gif

Duonos įnešimas

Pasaulis taip surėdytas,kad vaikai išskrenda,kaip paukščiai rudenyje iš tėvų lizdo,kad savo gyvenimo pavasaryje sukurtų savąją gūžtą,kurioje būtų jauku ir netruktų kasdieninės juodos duonos riekės.
O tėvų tokia dalia vesti vaikus nuo lopšio iki slenksčio,nuo slenksčio iki kiemo vartų,o nuo vartų į platų savarankiško gyvenimo kelią.
Priimkite šį duonos kepalą iš savo tėvų rankų,o iš šito didelio kepalo padalinkite mums po juodos duonos kepalėlį,kad ji jūsų namuose būtų dalinama skalsiai (vaišinamės duona)
įnešim po šokių,prieš padėką tėvam ax.gif

o žaidimą tai čia aš Marijampolėj pirkau tongue.gif

p.s buvo proga atsispausdint kompu duonos įnešimą,nes turiu tik ranka rašytą scenarijų cool.gif doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
visą dieną pas tėvus buvau, tik dabar prisėdau smile.gif
mergaičiuke- kokie šaunuoliai thumbup.gif laukiu foto išsižiojus bigsmile.gif
linarte-foto l. gražios, o toje, kur meti raktą į taurę iškirptė wub.gif

nusipirkau saldainių ir šampano kelis butelius, mėginsiu lipinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 05 25, 19:45)
Sveikutės, na kaip suintrigavot apie tą židinį Kauno dienų mugėje smile.gif Koks čia taip visoms patiko? Aš tokį nemažą baltą su dviem paukštukais viršuje paskutinį nupirkau.. Oj istorija buvo su juo. Nelabai norėjau dar pirkti, nes kaip ir nelabai jis man lipo iš karto.. Na dabar jau priprantu po truputuką smile.gif

Turiu nufotografavusi aš jį, bet tiesiai į supermamą neleidžia įkelt, o nelabai laiko turiu bandyt kažkaip kitaip..

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif speju iš ten pat kaip ir aš, nes tik tu buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 25, 11:06)
skgreta parodyk - labai idomu koki seimos zidini pirkai, nes as isvaiksciojau muge skersai isilgai ir niekas man neprilipo sad.gif isvis tik pora variantu maciau tinkamesniu, vienas juodas, kitas rudas, o as noriu kad baltas butu seimos zidinys ar kazkoks  su mintim, o ne paprasta zvakide  doh.gif

mano zidinukas jauniesiems, na man jis labai patiko, ir jauniems taip pat.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(muosee @ 2009 05 25, 11:15)
.Uzsake pirsliui juosta.

O kiek mokejot uz juosta, nes as radau uz 45lt,
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 05 25, 13:42)
merginos o kiek jus perkat alkoholio kelio tverimams, gamtoj? stalo ispirkimo pas mus nebus.

ir dar: pirslys kaip supratau moika baznycioj kunigui? kiek reikia duoti?  g.gif ir kada?  g.gif

mes knugui 100lt mokejom ir dar 50 uz misias nes su misiom buvo bet pinigus tevai jaunuju dare, o miokejom pries misias.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 25, 14:01)
saunuole mergaiciuke, dziaugiuosi uz tave, kad viskas sauniai ivyko smile.gif superine svociute  smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu ,kad mergaiciuke fainuole, taip bijojo , bet viskas jai gerai pavyko. Na sitaip buvai pasiruosusi tai negalejo buti kas nors blogai. Mes uz tave sirgom ir laukem su naujenom.
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2009 05 25, 14:42)
merginos o kiek jus perkat alkoholio kelio tverimams, gamtoj? stalo ispirkimo pas mus nebus.

ir dar: pirslys kaip supratau moika baznycioj kunigui? kiek reikia duoti?  g.gif ir kada?  g.gif

As isvis nepirkau, dave jaunuju tevai, o baznycioi mokejom 100lt
Atsakyti
SOS, HELP, RATUNKU biggrin.gif tongue.gif

atsiuntė man pamergės savo suknelas parodyt, jau šakės blink.gif pasirodo, nesusikalbėjo, aš ne į tą saloną nuėjau pažiūrėti ir išėjo nesusipratimas žiaurus...nes mačiau kitas sukneles, o ne tas, kur jos pasirinko. šiandien, kai pamačiau, išgriuvimas blink.gif

sakė rudos, o mano galva, jų auksinės yra...

dabar mano auksas ir jų auksas doh.gif
palyginkit ir rašykit tiesiai kaip jums tooks „derinys“?
user posted image
user posted image

laukiuuuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 25 gegužės 2009 - 21:40
Aš pirminiam variante irgi planavau duoną daryti, žadėjau pati kepti, bet laiko nebeliko, tai ir nebedariau.
O norėjau antrą dieną prie sūrio paduoti, nu tipo jaunieji naktį taip stengės, tiek plušėjo, ir pridirbo vaikiukų. Ir duonytes mažąsias galvojau daryt pailgas - berniukus, o špygutes - mergytes.
Mano toks su jumoru būt buvęs.
Na, gal dar padarysiu, jei kada reiks piršliaut (o kažko jaučia mano širdelė, kad aš dar čia grįšiu po metų kitų). Dabar jaučiuos kaip svečias čia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 25, 22:39)
SOS, HELP, RATUNKU  biggrin.gif  tongue.gif

Na man atrodo, kad galima viską išsispręsti. Tau reiks masyvių papuošalų ant kaklo, ant rankų, ant ausų. Ir pirštinaitės gifiūrinės šviesios iki riešo. O pamergytės kaip tik priešingai, turi kuo kukliau, nes jau suknelės prabangios.
Čia mano nuomonė.
Atsakyti