Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(leliukazz @ 2009 05 25, 14:10)
Pas mus alkoholiu rupinas jaunieji. Bet mum jo tik paciam baliui reiks. Nes gamta pries baznycia, tai negersim ir tik valanda laiko turesim. Tverimu miesto centre irgi nebus. O prie baznycios sampo paims kokiu 14 buteliu ir gal uzteks g.gif

O kunigui pirslys paduoda po visko man rods. Bet mum jaunieji duos, kad duotume kunigui. Siaip neoficiali "stafke" 200 kiek zinau g.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 05 25, 14:42)
merginos o kiek jus perkat alkoholio kelio tverimams, gamtoj? stalo ispirkimo pas mus nebus.

ir dar: pirslys kaip supratau moika baznycioj kunigui? kiek reikia duoti?  g.gif ir kada?  g.gif

Gamtoj išgėrėm butelį šampano. Prie CMB butelį, prie bažnyčios 2 ar 3 šampės. Vodkės negėrėm, bet jos ir nepasigedom. Vaikinai pas mus mašinas vairavo, o merginom tiko šampė.
Kelio tvėrimams reik turėt daugiau saldainių, nes daugiausia tveria vaikai. Šventės vietoj tai reikėjo po porą buteliukų kelio išsipirkimui nuo kiekvienos poros, net tokios atrakcijos buvo. Išsipirkti, kad bulvių nereiktų skusti ir paskui pabriliukams buvo sutaisyuta česnakai su druska ir pipirais, tai kad neišgėrė, reikėjo išsipirkt dangtelius, tai po mažiuką buteliuką poros turėjo duoti.
Sakyčiau fleškikių 2-3 nusipirk išsipirkimui, tikrai užteks.

Pas mus bažnyčioj mokėjo jaunieji, o jaunosios mama parūpino mažą šakotį ir puslitriuką degtinės kunigėliui "vestyuvių pyragui". Šiauliuos stafkė šią vasarą 150.
Per savo vestuves irgi patys mokėjom kunigui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linarte: 25 gegužės 2009 - 14:15
4u.gif grazios foto
Atsakyti
Ai tiesa mes sugalvoje baliu pradet nuo bendro butelio... Tik dar nesumastau kaip jis galetu vadintis g.gif Ten butu sipna degtine, gal 20 laipsniu. Austrijoj tokiu pirkt yra, tetis turejo man parupint, bet vis pamirstu paklaust ar parupino g.gif Jei ne, teks LT kazko panasaus ieskot. Aisku dar kazkokius zodzius sugalvosiu ir pirslys papilstys visiem. Tik va reiks pavadinimo ir etiketes tam buteliui.
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(pekutis @ 2009 05 23, 10:37)
dar užsisakiau vestuvinę duoną su 70 duoniukų 

dar pirkau tas korteles kur klausimai-atsakymai "ką darytai jeigu"ir "meilės burtai" tai bus ką autike žaist 

gal būtų galima išsamiai apie šituos dalykus blush2.gif ax.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 24, 08:58)
vakar atsispausdinau kortelių žaidimą. šiandien irgi reiūkia kažką naudingo pasidaryti

ir apie šitą žaidimą plačiau norėčiau sužinoti ax.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 25, 13:07)
Vel sokom.

Na matosi, kad vestuvės praėjo puikiai ir linksmai clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2009 05 25, 15:46)
gal būtų galima išsamiai apie šituos dalykus  blush2.gif  ax.gif

na,vestuvinė duona,tai toks puošnus duonos kepalas, jis yra tuščiaviduris,o viduje mažyčiai duonos kepaliukai (kiekis pagal žmonių skaičių) aš užsakiau mamos kad atneštų,ir padalintų visiem svečiam,kad ten skalsa ir t.t būtų ..na žodžius turiu namie tam pritaikytus.
o žaidimus tai pirkau tokias korteles,prasideda klausimas "ką darytai ,jeigu...pagadinai orą autobuse" o atsakymai ir juokingi,kokį išsitrauksi pvz "aš darau tai nuolat" lotuliukas.gif
o "meilės burtai" tai ir labai panašu,tik klausimai biskelį kitokie cool.gif dabar darbe,tai negaliu pasakyt,nes neatsimenu blush2.gif

duona tik maniškė puošta iš tos pačios duoninės tešlos bus,nes čia tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 25 gegužės 2009 - 15:29
pekutis, o kaip su tuo korteliu zaidimu tu pirkai ar turi klausimukus ir atsakymus kompe? buciau dekinga uz info, ne sneisivaizduoju ka vaiksim kol vaziuosim. blush2.gif
Atsakyti
Tu visokiu zaidimuku N-14 pilna Pegaso knygyne mirksiukas.gif Ten 24 klausimai ir 24 atsakymai. Mes irgi pirkom meiles burtus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2009 05 25, 17:01)
pekutis, o kaip su tuo korteliu zaidimu tu pirkai ar turi klausimukus ir atsakymus kompe? buciau dekinga uz info, ne sneisivaizduoju ka vaiksim kol vaziuosim. blush2.gif

aš pirkau gatavas siuvenyrų parduotuvėj mirksiukas.gif viena kaladė kainavo 5 lt tongue.gif
Atsakyti
Na, mergaiciuke_ee thumbup.gif
Linarte foto rolleyes.gif

ech, noriu ir as greiciau kad viskas praeitu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 25, 10:06)
skgreta parodyk - labai idomu koki seimos zidini pirkai, nes as isvaiksciojau muge skersai isilgai ir niekas man neprilipo sad.gif isvis tik pora variantu maciau tinkamesniu, vienas juodas, kitas rudas, o as noriu kad baltas butu seimos zidinys ar kazkoks  su mintim, o ne paprasta zvakide  doh.gif

va va... aš ir iš pradžių tik juodus ir rudus mačiau, poto senamiestyje netikėtai baltą užtikau, su balandžiais, kaip jaunoji kad norėjo taures dekoruot... tai ir pasiėmiau... vienetinis rankų darbo wub.gif dar turiu vieną mintį, kaip jį suasmenint, ir įkelsiu Jūsų apžiūrai ax.gif

QUOTE(skgreta @ 2009 05 25, 10:16)
Ta kur nusipirkom labai grazus  wub.gif , bent jau man ir jauniesiems, jis toks nelabai didelis, baltas, porcelianinis, per viduri tokie du auksiniai ziedukai nupaisyti.

o ba na... vat kas mano pirmą nužiūrėtą iš ryto židinuką nupirko bigsmile.gif

Papildyta:
Linarte, labai gražios foto wub.gif

mergaiciuke_ee, super pasakojimas, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 25 gegužės 2009 - 18:39
Linarte grazios foto thumbup.gif
mergaiciuke_ee sauniai pasirodei, o taip jaudinaisi, taip nervavaisi, bet viskas gavosi puikiai thumbup.gif

QUOTE(dowwe @ 2009 05 25, 19:38)
va va... aš ir iš pradžių tik juodus ir rudus mačiau, poto senamiestyje netikėtai baltą užtikau, su balandžiais, kaip jaunoji kad norėjo taures dekoruot... tai ir pasiėmiau... vienetinis rankų darbo  wub.gif dar turiu vieną mintį, kaip jį suasmenint, ir įkelsiu Jūsų apžiūrai  ax.gif
o ba na... vat kas mano pirmą nužiūrėtą iš ryto židinuką nupirko  bigsmile.gif

bigsmile.gif o geras ta pati zidini nusiziurejom. Man jis is kart labai patiko, parodziau jauniesiems ir jiems labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 25 gegužės 2009 - 19:11