Siuos zodzius galite pasakyti savo brangiai mamai wub.gif Mylėsiu tave amžinai
Mama laukė rankose savo naujagymį ir lėtai sūpavo jį pirmyn atgal, pirmyn atgal, pirmyn atgal. Laikydama jį rankose, mama vaikeliui dainavo:
Mylėsiu tave amžinai,
Patiksi man amžinai.
Kol aš gyvenu,
Mano vaikelis tu būsi.
Kūdikis augo. Jis augo, ir augo, ir augo. Jis augo, kol jam sukako dveji ir jis bėgiojo po namus. Jis vertė knygas iš lentunų. Jis traukė maistą iš šaldytuvo. Jis paėmėm ammos laikrodį ir nuleido jį į klozetą. Kartais jo mama sakydavo "Šis vaikas išves mane iš proto".
Bet atėjus nakčiai, kuomet dvimetinukas buvo tylus, mama tyliai atidarydavo kambario duris, pereidavo kambarį, pažiūrėdavo į vaijką pro lovos kraštą ir įsitikinusi, kad vaikas miega, paimdavo jį ant rankų ir čiučiuodavo pirmyn ir atgal... Linguodama dainavo:
Mylėsiu tave amžinai,
Patiksi man amžinai.
Kol aš gyvenu,
Mano vaikelis tu būsi.
Mažas berniukas augo. jis augo ir augo, augo ir augo. Ir jam sukako devyneri. Jis niekada nenorėdavo grįžti namo ppietums, jis nenorėjo maudytis, o kuomet lankydavo močiutė, jis pasakydavo daug negerų žodžių. Kartais jo mama norėdavo parduoti jį į zoo.
Bet atėjus nakčiai, kuomet devynmetis buvo tylus, mama tyliai atidarydavo kambario duris, pereidavo kambarį, pažiūrėdavo į vaijką pro lovos kraštą ir įsitikinusi, kad vaikas miega, paimdavo jį ant rankų ir čiučiuodavo pirmyn ir atgal... Linguodama dainavo:
Mylėsiu tave amžinai,
Patiksi man amžinai.
Kol aš gyvenu,
Mano vaikelis tu būsi.
Berniukas augo. Jis augo ir augo, augo ir augo, kol tapo paaugliu. Jo draugai buvo keisti ir jie nešiojo keistus drabužius, ir jie klausėsi keistos muzikos. Kartais mama pagalvodavo, kad tai ji gyvena zoo.
Bet atėjus nakčiai, kuomet paauglys miegodavo, mama tyliai atidarydavo kambario duris, pereidavo kambarį, pažiūrėdavo į vaijką pro lovos kraštą ir įsitikinusi, kad vaikas miega, paimdavo jį ant rankų ir čiučiuodavo pirmyn ir atgal... Linguodama dainavo:
Mylėsiu tave amžinai,
Patiksi man amžinai.
Kol aš gyvenu,
Mano vaikelis tu būsi.
Paauglys augo. Jis augo ir tapo suaugusiu vyru. Jis paliko namus ir nusipirko savus kitame miesto gale...
Bet kartais tamsiomis naktimis mama sėsdavo į mašiną ir važiuodavo per visą miestą. Jei šviesos sūnaus name nedegdavo, mama atidarydavo jo miegamojo langą, atitipendavo per kambarį, įsitikindavo, kad sūnus miega ir pakeldavo tą didelį vyrą ant rankų ir linguodavo pirmyn atgal, dainuodama:
Mylėsiu tave amžinai,
Patiksi man amžinai.
Kol aš gyvenu,
Mano vaikelis tu būsi.
Na, mama paseno. Ji vis seno ir seno. Vieną dieną ji paskambino sūnui ir paprašė ją palankyti, nes ji labai sena ir smarkiai serga, Sūnus atskubėjo pas mamą ir kuomet jis atidarė duris, mama pamėgino dainuoti dainą:
Mylėsiu tave mažinai,
Patiksi man amžinai...
Bet ji negalėjo pabaigti, nes buvo per sena ir per silpna.
Sūnus priėjo prie mamos, pakėlė ją nat rankų ir ėmė sūpuoti, linguodamas pirmyn atgal, ir dainavo šia dainą:
Aš amžinai tave mylėsiu,
Tu visada man patiksi.
Kol aš gyvas,
Tu būsi mano mama.
Kuomet sūnus grįžo namo tą vakarą, jis ilgai stovėjo ant laiptų. Tada nuėjo į kambarį, kur meigojo jo naujagimė dukrelė. Jis paėmė savo dukrytę ant rankų ir ėmė čiučiuoti pirmyn atgal, dainuodamas dainą:
Mylėsiu tave amžinai,
Patiksi man amžinai.
Kol aš gyvenu,
Mano vaikelis tu būsi.
/Radau sm/
loretita gulbinai
Na va ir mano palinkejimu misraine
Na va ir mano palinkejimu misraine
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 24, 19:11)
gerai atrodė, o kaip tėčiui, patiko?
Sveikutes
Gal kas turite kontaktus Vilniuje kokio saksofonisto. Butu didelis aciu.
As tai dar nieko nesiruosiu, nes jaunieji primigtynai reikalauja ir praso, kad nebutu jokiu tradiciju. Santuoka bus Bernardinu venuolyne, po to fotosesija, ir vakariene restorane. Sako pasipuoskite, atsipalaiduokite, pabukite baznycioje ir daugiau nieko.
Na as manau padovanoti taures prie baznycios, padaryti saldainiu su jaunuju foto, po to uzrakinti spynele ant tilto, ir susedus uz stalo kokius grazius zodzius paskaityti. Jei taip praso, tegul ir buna taip kaip nori jaunieji.
As tai dar nieko nesiruosiu, nes jaunieji primigtynai reikalauja ir praso, kad nebutu jokiu tradiciju. Santuoka bus Bernardinu venuolyne, po to fotosesija, ir vakariene restorane. Sako pasipuoskite, atsipalaiduokite, pabukite baznycioje ir daugiau nieko.
Na as manau padovanoti taures prie baznycios, padaryti saldainiu su jaunuju foto, po to uzrakinti spynele ant tilto, ir susedus uz stalo kokius grazius zodzius paskaityti. Jei taip praso, tegul ir buna taip kaip nori jaunieji.
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 05 24, 20:09)
Sveikutes
Jei taip nori jaunieji tai taip ir daryk, kad ir tokios smulkmenos sugalvotos ir jau bus idomu ir foto bus geros.
Esu is klp tai nezinau,gal bandyk ivesti zodzius ir atidarys koks puslapis
Sveikos,
As tai savaitgali su janaja bvau Kauno dienose, mugej tai truputeli apsipirkom vestuvem, vakare galesiu ikelti kelias foto,ne visus nufotkinau, nes palikau pas jaunaja namuose nes mes dabar kraustysimes tai paskui dar sudauzysim ka, tai jau ka isikelsim tada ir pasiimsiu viska is jaunosios.
Nusipirkau svilpukus koendantams, dvi mzytes taupykles kiaulytes (jas naudosiu kai rinks isdininka), nusipirkau stikliukus porcelianinius ant ju parasyta"Uz meile", tai dovanosiu meiles ministrams kad viada gertu tik uz meile,jaunoji nusipirko seimos zidini labai grazu ir dar seimos banka. Dar norejau nusipirkti dvi prijuostes, bet kad labai rangios jos, tai teks kazkur kitur ieskoti, arba susirasti kad kas nors pasiutu.
Na nepergyvenk taip tu, kad jaunimas vaziuos juk nieko baisaus, linksmiau bus, juk ne tiek daug ir bus ju, per musu vestuves irgi vaziavo, nes norejau kad jie butu salia ta diena. Aisku kai vaziuoja visi sveciai tai gal ir nelabai samone, ir sudetinga buna juos visus suvaldyti, bet kai vaziuoja jaunimas tai tik linksmiau buna. As pati jauniesiems pasakiau kad vaziuotu ir jaunimas kurie jau vede yra, bus daug linksmiau ir jiems visiems zaidimus organizuosim.
As tai savaitgali su janaja bvau Kauno dienose, mugej tai truputeli apsipirkom vestuvem, vakare galesiu ikelti kelias foto,ne visus nufotkinau, nes palikau pas jaunaja namuose nes mes dabar kraustysimes tai paskui dar sudauzysim ka, tai jau ka isikelsim tada ir pasiimsiu viska is jaunosios.
Nusipirkau svilpukus koendantams, dvi mzytes taupykles kiaulytes (jas naudosiu kai rinks isdininka), nusipirkau stikliukus porcelianinius ant ju parasyta"Uz meile", tai dovanosiu meiles ministrams kad viada gertu tik uz meile,jaunoji nusipirko seimos zidini labai grazu ir dar seimos banka. Dar norejau nusipirkti dvi prijuostes, bet kad labai rangios jos, tai teks kazkur kitur ieskoti, arba susirasti kad kas nors pasiutu.
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 24, 07:53)
Labas rytas, buvo vakar pas mus jaunieji pasirodo po baznycios su mumis i gamta ir vaziuos dar papildomai zmoniu nu bandziau tiesiai sviesiai pasakyt kad pulkas yra pulkas o visi vestuviu sveciai sodyboje tegu musu laukia. Tai jaunasis taip isizeide. Sako o as noriu kad mano draugai, dar ten jaunosios puske kartu varytu. Tegu pasiziuri ka mes gamtoj veiksim. Nu man vistiek norisi kad tik pulkas vaziuotu
Na nepergyvenk taip tu, kad jaunimas vaziuos juk nieko baisaus, linksmiau bus, juk ne tiek daug ir bus ju, per musu vestuves irgi vaziavo, nes norejau kad jie butu salia ta diena. Aisku kai vaziuoja visi sveciai tai gal ir nelabai samone, ir sudetinga buna juos visus suvaldyti, bet kai vaziuoja jaunimas tai tik linksmiau buna. As pati jauniesiems pasakiau kad vaziuotu ir jaunimas kurie jau vede yra, bus daug linksmiau ir jiems visiems zaidimus organizuosim.
QUOTE(ablydute @ 2009 05 24, 19:18)
gerai atrodė, o kaip tėčiui, patiko?
Nezinau kaip teciui, jam viskas patinka O va sveciam ispudi padare, nes buvo nematyta ideja
Vakar pas mane irgi buvo jaunieji uzleke su torciuku ir zvakutem 30 Tai truputi sveciu mazeja ir nusprende, kad visur pasifotkint vaziuos ir broliai jaunuju. Tai prisides dar dvi poros ir vienas brolis be poros. Nes yra du broliai is jaunojo puses vienas vedes, kitas ne, ir is jaunosios puses du broliai, tai vienas su mergina bus, o kitas pirslys Kadangi mes eisim tik i baznycia 16:30, tai vaziuosim fotkintis pries baznycia, o paskui tiesiai i restorana. Siaip manau bus tada linksmesnis isvaziavimas is namu. Kadangi nebus isleidimo, o mes sumaste paemimo jaunuju programa, tai nors bus smagiau, kai ziurovu bus
skgreta parodyk - labai idomu koki seimos zidini pirkai, nes as isvaiksciojau muge skersai isilgai ir niekas man neprilipo isvis tik pora variantu maciau tinkamesniu, vienas juodas, kitas rudas, o as noriu kad baltas butu seimos zidinys ar kazkoks su mintim, o ne paprasta zvakide
Na mes ir buvome nusigrude net i kauna si savaitgali..
Jaunieji zidini nusipirko "suvenyru rate".Uzsake pirsliui juosta.Zidinys mana tai labai patiko.
Uzsakeme geliu salone geles.tortus.Pamerges sukneles primatavo.
Nu zodziu daug darbelio nuveikeme.Anksti isvaziavome ir velai grizome.
O dar ir vezima spejome perduoti atvazeve i kauna.
Penktadieni buvo susirinkes visas pulkas.Tariau keleta zodziu kai psvocia ko tikiuosi is ju.Priminiau kad mes esame visa palyda jaunuju pedejejai vestuviu diena.Jie jua mus visus pakviete i pulka reiskai turime jiems padeti susikurti jiems nepamirstama diena. .
Nu nezianu kaip as ten pasirodziau is sono bet kalbos tai siek tiek daviau
Idomu kai pmusu sio savaitgolio svociutems sekesi.Orelis vargsiukei tai nekoks. .
Na bent jau kaune buvo ir linojo ir brrrrrrrrsalta.
Jaunieji zidini nusipirko "suvenyru rate".Uzsake pirsliui juosta.Zidinys mana tai labai patiko.
Uzsakeme geliu salone geles.tortus.Pamerges sukneles primatavo.
Nu zodziu daug darbelio nuveikeme.Anksti isvaziavome ir velai grizome.
O dar ir vezima spejome perduoti atvazeve i kauna.
Penktadieni buvo susirinkes visas pulkas.Tariau keleta zodziu kai psvocia ko tikiuosi is ju.Priminiau kad mes esame visa palyda jaunuju pedejejai vestuviu diena.Jie jua mus visus pakviete i pulka reiskai turime jiems padeti susikurti jiems nepamirstama diena. .
Nu nezianu kaip as ten pasirodziau is sono bet kalbos tai siek tiek daviau
Idomu kai pmusu sio savaitgolio svociutems sekesi.Orelis vargsiukei tai nekoks. .
Na bent jau kaune buvo ir linojo ir brrrrrrrrsalta.
QUOTE(murmur @ 2009 05 25, 11:06)
skgreta parodyk - labai idomu koki seimos zidini pirkai, nes as isvaiksciojau muge skersai isilgai ir niekas man neprilipo isvis tik pora variantu maciau tinkamesniu, vienas juodas, kitas rudas, o as noriu kad baltas butu seimos zidinys ar kazkoks su mintim, o ne paprasta zvakide
Ta kur nusipirkom labai grazus , bent jau man ir jauniesiems, jis toks nelabai didelis, baltas, porcelianinis, per viduri tokie du auksiniai ziedukai nupaisyti. As ta zidini pamaciau Kaune, PC "Savas" tik jis ten kainavo 64 Lt, parodziau jauniesiems ir jiemsl abai patiko, bet dar norejo pasieiskoti, ir mugej radom ta zidinuka uz 40 litu, tai ir nuspirko. Vakare idesiu foto.
mergaiciukee,a gyva
sveikos svociutes! Stai ir as be jusu negaliu guliu lovoj istiesus kojas ir rasau jum. Del oro tai kaip uzsakytas buwo pradejo linot til kai i sodyba vaziavom o 2diena saule zeme ritinejos:) taigi nuo 3val ryto buwau bemiego nes su bigudziais miegojau, puse 6 keliaus,6 jau pas kirpeja buwau sukuosena tokia kokia norejau padare puse 9makiazas labai graziai padare (aciu Kasandra kad rekomendavai) beto 7.15 sulaukiau sms is jaunosios kad jos kirpeja pramiegojo tai jau patikiket nuotaika numuse. Grizau namo buwo jau po 9 tai greit uzkandau apsirengiau ir pas jaunuosius. Ten buwom 10val patys pirmi kaip ir priklauso, neuzilgo pasirode muzikantai persimetem pora zodziu idaviau scenariju ir nulekiau pas jaunaji paziuret kaip pasiruoses. Nueinu o tas perbales valerijonus geria:) labai jau jaudinos:) paskui zvilgt ant stalo rozes o tai dar su MB gavom nuskabyt jas nes ziedlapiam jos buwo kad butu ka barstyt. Na cia susitwarkes liko sulaukt jaunosios. Ji grizo 10.50 tai greit aprengem pasimaiwem pries kamera ir pradejom islydejima. Aisku pirma sakini kol pasakia uzsikirtau kokiose 3vietose bet toliau viskas kaip ir nieko buwo. Isejom i lauka greit sampano i autobusa ir i cmb.