Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(vaiduuse @ 2009 05 23, 16:49)
aš kažkurioj temoj jau įkėliau scenarijų  biggrin.gif
šeimos židinys buvo 12 val. Jį perdavė jaunosios tėvai ir jaunikio krikštamotė  biggrin.gif

Aciu. O gal pameni kurioje temoje ikeliai scenariju? 4u.gif Aciu.
Atsakyti
pekutis - kur kanvoju uzsakinejai ir kaip jis turi atrodyti? g.gif as sakiau torta paprasta uzsakysiu i psio g.gif

as nutariau vietoj sveciu knygos daryti paveiksla, tik neapsisprendziu ar idet iskart nuotrauka seniau fotkinta ar palikt vieta kad isidetu vestuvine foto g.gif ir ten pavyzdziuose lygtai tik parasai zmoniu, sveikinimu ant paveikslo jau neraso niekas? tik vardas ir data ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 05 22, 22:39)
Sveikos,svociutes, noriu jums pasiulyti musu taip ir nepanaudotas taures ir torto irankiu rinkini jauniesiems  4u.gif Jei kuria sudomintu rasykit i AZ  mirksiukas.gif Galiu ir atsiusti  smile.gif

http://public.fotki....0090519309.html

tavo az pilna, mane domina tai gal galetum man parasyt kokia kaina ir kokiam mieste esi
Atsakyti
gal kuri turite telegramos blanke?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 23, 17:40)
pekutis - kur kanvoju uzsakinejai ir kaip jis turi atrodyti?  g.gif 

aš lovą užsakiau irnesakyk.gif apie 4kg,tik galvoju ar nebus per mažas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 05 23, 18:57)
aš lovą užsakiau  irnesakyk.gif  apie 4kg,tik galvoju ar nebus per mažas g.gif

tikrai nepermažas, maniškis buvo 4 kg, o svečių buvo 70. pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 23, 18:12)
gal kuri turite telegramos blanke?

Aš turiu iš kažkurios temos išsisaugojusi tuščią telegramos blanką, kaip būdavo seniau naudojami. Ar tokių reikia? Ar tekstų? Turiu ir tekstus kažkur pas save smile.gif Tik nežinau kaip čia įkelti, niekada nieko dar nekėliau. Bet galėčiau į paštą nusiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šunvyšnė: 23 gegužės 2009 - 19:42
QUOTE(marakuja @ 2009 05 23, 16:52)
Aciu. O gal pameni kurioje temoje ikeliai scenariju?  4u.gif Aciu.

http://www.supermama...?...4905&st=204
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2009 05 23, 20:25)
tikrai nepermažas, maniškis buvo 4 kg, o svečių buvo 70. pats tas  thumbup.gif

Nuraminai karsta.gif nes pas mus ir bus panašiai žmonių cool.gif
Atsakyti
leliukas-idėja tėčiui thumbup.gif
lauksim foto bigsmile.gif

QUOTE(murmur @ 2009 05 23, 18:40)

as nutariau vietoj sveciu knygos daryti paveiksla, tik neapsisprendziu ar idet iskart nuotrauka seniau fotkinta ar palikt vieta kad isidetu vestuvine foto  g.gif  ir ten pavyzdziuose lygtai tik parasai zmoniu, sveikinimu ant paveikslo jau neraso niekas? tik vardas ir data ar kaip?  unsure.gif

tai gal įdėk vis dėl to foto, bet netvirtai priklijuok, kad žmonės toj vietoj nerašytų!nes nevaikščiosi kiekvienam ir neaiškinsi, kad palikit gražiai vietos foto įklijuoti. o po vestuvių jaunieji patys pasidarys foto, kuri jiems patinka ir pasikeis...
Atsakyti
Sveikos,

as ka tik is Kauno, na ir orelis buvo... paziurejom vienas viestuves, tai jaunoji slapiu sijonu, nes sugebejo i bala atsistot... ir salta ziauriai... nenoriu as tokio oro birzeli, oj kaip nenoriu... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 05 23, 18:57)
aš lovą užsakiau  irnesakyk.gif  apie 4kg,tik galvoju ar nebus per mažas g.gif

Mano buvo 3,2kg, žmonių buvo 36, tai pusę torto parsivežiau, jaunojo mama įdėjo, sako tau irgi reiks pyragų.

Oras šiandien tai nekoks. Bet kadangi lietus, tai matyt mergaičiukes jaunieji bus be galo turtingi thumbup.gif
Atsakyti