Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 23 gegužės 2009 - 06:54
Uzstrigo SM, tris kartus ta pati idejo doh.gif blink.gif Todel nepykit uz balioneli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 23 gegužės 2009 - 06:55
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 23, 07:13)
Tu nors ka padarai, o as ilendu i SM minciu ieskot ir jau nebeisijungiu jokiu wordu, taip ir lieka viskas tik mintyse blush2.gif Paskui liks paskutines naktys kaip pries egzamina doh.gif  blush2.gif

aš irgi blush2.gif
nu laikau špygas už mergaiciuke 4u.gif :
nusižiūrėjau tokią gražią šviesia oda aptrauktą skrynią,kraičiui,nueinu ant ryt nusipirkt-nėra blink.gif tai gera pardavėja papuolė,staigiai surado per tinklą kur yra,parsiųs ant dienų,jau užstatą palikau karsta.gif o jau taures mačiau bigsmile.gif ale su jaunaja buvau,tai pirkt negalėjau cool.gif nu žiauriai gražias wub.gif kai nupirksiu būtinai įkelsiu mirksiukas.gif
dar užsisakiau vestuvinę duoną su 70 duoniukų doh.gif (nesakiau,bet nuo 50 žmonių skaičius pakilo iki 65 cool.gif ) nu labai gražią padarys wub.gif ir karvojų jau užsisakiau ax.gif
dar pirkau tas korteles kur klausimai-atsakymai "ką darytai jeigu"ir "meilės burtai" tai bus ką autike žaist bigsmile.gif
Papildyta:
nu panašias įmtokias,tik iš smulkių gėlyčių,nors yra ir tokios g.gif ten ta kojelė gryno metalo ,vos atkelt eina doh.gif
Papildyta:
nu panašias įmtokias,tik iš smulkių gėlyčių,nors yra ir tokios g.gif ten ta kojelė gryno metalo ,vos atkelt eina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 23 gegužės 2009 - 09:39
QUOTE(pekutis @ 2009 05 23, 10:37)
Papildyta:
nu panašias įmtokias,tik iš smulkių gėlyčių,nors yra ir tokios  g.gif  ten ta kojelė gryno metalo ,vos atkelt eina  doh.gif
Papildyta:
nu panašias įmtokias,tik iš smulkių gėlyčių,nors yra ir tokios  g.gif  ten ta kojelė gryno metalo ,vos atkelt eina  doh.gif

Ir aš tokias žiūrėjau,ale jos tikrai baisiai sunkios unsure.gif Ir jos man atrodo,kad labiau vynui skirtos,o ne šampanui g.gif bent mes su pardavėja taip nutarėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 23 gegužės 2009 - 10:30
QUOTE(muosee @ 2009 05 23, 00:12)
gal gali pasakyti konkreciai kurioje vietoje Pylimo gatveje graviravai?Gal kur yra juvelyrine nedaejus Lietuvos kino teatro? g.gif
ir ar uz visus graviravimus tiek sumokejai?

user posted image

Pylimo 34 4u.gif graveris Jonas smile.gif viska isgraviravo per 20min, tiek sumokejau uz viska 4u.gif
Papildyta:
Gal kuri buvote sitoje akmenuku parduotuveje?

user posted image

Idomu parduotu kokia 20vnt akmenuku graziu,nezinau ka daryti,nes man tie skaidrus kaskaip nelabai patinka unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 05 23, 11:29)
Ir aš tokias žiūrėjau,ale jos tikrai baisiai sunkios unsure.gif Ir jos man atrodo,kad labiau vynui skirtos,o ne šampanui  g.gif  bent mes su pardavėja taip nutarėm  ax.gif

aš mačiau šampanines ,tik kitaip padekoruotas ax.gif
Atsakyti
Va ka tik sugalvojau ka tecio 55-meciui padaryt thumbup.gif Tiksliau jau padariau. Paemiau toki tuscia inda
user posted image

Padariau etikete su uzrasu Linkejimu misraine, ten dar uzdejau ivairiu vaisiu paveiksliuku, o ant dangtelio apvalia etikete su uzrasu Is visos sirdies. Paimsiu tusinuka ir uzrasu knygele is kurios laisvai lapai plesuos. Duosiu kiekvienam sveciui uzrasyt, ko noretu palinket galbut slaptai ar akis i aki kaip sakoma. O tetis gales tuos linkejimus po baliaus sau vienas pasiskaityt. Kaip jum ideja? Galima ir vestuvese gi taip pritaikyt vietoj sveciu knygos bigsmile.gif Vakare gal nufotkinsim, kaip atrodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 23 gegužės 2009 - 11:02
QUOTE(Bombočka @ 2009 05 14, 23:39)
Mūsų sąrašiukas:

truputi papildau  4u.gif

Keberiokšt - birželio 27
pantera83 - liepos 4

Jei ką praleidom - prisirašykite  smile.gif
sveikutes svociutes! as ir noreciau i jusu rateli ax.gif pradedu ruostis rugpjucio 1
Atsakyti
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as prie jusu. As pirsliauju rugpjucio 1 d. Norejau pagalbos pas mane situacija tokia kad jaunasis neturi jau nei tecio nei mamos, o nori su isleidimu, isleis kriksto mama, gal kas turite scenariju kai tokia situacija, as kiek ziurejau tai ten visi tie zodziai tevams skirti kaip cia padarius? doh.gif Mes dar patys esame tik naujai iskepta seima o jau usprase pirslaiut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2009 05 23, 15:38)
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as prie jusu. As pirsliauju rugpjucio 1 d. Norejau pagalbos pas mane situacija tokia kad jaunasis neturi jau nei tecio nei mamos, o nori su isleidimu, isleis kriksto mama, gal kas turite scenariju kai tokia situacija, as kiek ziurejau tai ten visi tie zodziai tevams skirti kaip cia padarius?  doh.gif  Mes dar patys esame tik naujai iskepta seima o jau usprase pirslaiut  doh.gif

mūsų piršliaujamose vestuvėse buvo ta pati situacija. kadangi visi pabroliai rinkosi pas jaunikį, o jį išlydėjo krikšto mama, tai piršlys neskaitė jokių posmų, o pakvietė visus pasivaišint šampanu prieš kelionę ir paprašė krikštamotės palaimint jaunikį. Viską savais žodžiais sakė, tai skambėjo labai šiltai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2009 05 23, 16:10)
mūsų piršliaujamose vestuvėse buvo ta pati situacija. kadangi visi pabroliai rinkosi pas jaunikį, o jį išlydėjo krikšto mama, tai piršlys neskaitė jokių posmų, o pakvietė visus pasivaišint šampanu prieš kelionę ir paprašė krikštamotės palaimint jaunikį. Viską savais žodžiais sakė, tai skambėjo labai šiltai  smile.gif

Aciu uz patarima, o kaip su seimos zidiniu buvo? O gal tu galetum man atsiusti scenariju koki turejai? Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2009 05 23, 16:40)
Aciu uz patarima, o kaip su seimos zidiniu buvo? O gal tu galetum man atsiusti scenariju koki turejai? Buciau labai dekinga.  4u.gif

aš kažkurioj temoj jau įkėliau scenarijų biggrin.gif
šeimos židinys buvo 12 val. Jį perdavė jaunosios tėvai ir jaunikio krikštamotė biggrin.gif
Atsakyti