Uzstrigo SM, tris kartus ta pati idejo Todel nepykit uz balioneli
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 23, 07:13)
Tu nors ka padarai, o as ilendu i SM minciu ieskot ir jau nebeisijungiu jokiu wordu, taip ir lieka viskas tik mintyse Paskui liks paskutines naktys kaip pries egzamina
aš irgi
nu laikau špygas už mergaiciuke :
nusižiūrėjau tokią gražią šviesia oda aptrauktą skrynią,kraičiui,nueinu ant ryt nusipirkt-nėra tai gera pardavėja papuolė,staigiai surado per tinklą kur yra,parsiųs ant dienų,jau užstatą palikau o jau taures mačiau ale su jaunaja buvau,tai pirkt negalėjau nu žiauriai gražias kai nupirksiu būtinai įkelsiu
dar užsisakiau vestuvinę duoną su 70 duoniukų (nesakiau,bet nuo 50 žmonių skaičius pakilo iki 65 ) nu labai gražią padarys ir karvojų jau užsisakiau
dar pirkau tas korteles kur klausimai-atsakymai "ką darytai jeigu"ir "meilės burtai" tai bus ką autike žaist
Papildyta:
nu panašias įmtokias,tik iš smulkių gėlyčių,nors yra ir tokios ten ta kojelė gryno metalo ,vos atkelt eina
Papildyta:
nu panašias įmtokias,tik iš smulkių gėlyčių,nors yra ir tokios ten ta kojelė gryno metalo ,vos atkelt eina
QUOTE(pekutis @ 2009 05 23, 10:37)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Ir aš tokias žiūrėjau,ale jos tikrai baisiai sunkios Ir jos man atrodo,kad labiau vynui skirtos,o ne šampanui bent mes su pardavėja taip nutarėm
QUOTE(muosee @ 2009 05 23, 00:12)
gal gali pasakyti konkreciai kurioje vietoje Pylimo gatveje graviravai?Gal kur yra juvelyrine nedaejus Lietuvos kino teatro?
ir ar uz visus graviravimus tiek sumokejai?
ir ar uz visus graviravimus tiek sumokejai?
Pylimo 34 graveris Jonas viska isgraviravo per 20min, tiek sumokejau uz viska
Papildyta:
Gal kuri buvote sitoje akmenuku parduotuveje?
Idomu parduotu kokia 20vnt akmenuku graziu,nezinau ka daryti,nes man tie skaidrus kaskaip nelabai patinka
QUOTE(manilla @ 2009 05 23, 11:29)
Ir aš tokias žiūrėjau,ale jos tikrai baisiai sunkios Ir jos man atrodo,kad labiau vynui skirtos,o ne šampanui bent mes su pardavėja taip nutarėm
aš mačiau šampanines ,tik kitaip padekoruotas
Va ka tik sugalvojau ka tecio 55-meciui padaryt Tiksliau jau padariau. Paemiau toki tuscia inda
Padariau etikete su uzrasu Linkejimu misraine, ten dar uzdejau ivairiu vaisiu paveiksliuku, o ant dangtelio apvalia etikete su uzrasu Is visos sirdies. Paimsiu tusinuka ir uzrasu knygele is kurios laisvai lapai plesuos. Duosiu kiekvienam sveciui uzrasyt, ko noretu palinket galbut slaptai ar akis i aki kaip sakoma. O tetis gales tuos linkejimus po baliaus sau vienas pasiskaityt. Kaip jum ideja? Galima ir vestuvese gi taip pritaikyt vietoj sveciu knygos Vakare gal nufotkinsim, kaip atrodys.
Padariau etikete su uzrasu Linkejimu misraine, ten dar uzdejau ivairiu vaisiu paveiksliuku, o ant dangtelio apvalia etikete su uzrasu Is visos sirdies. Paimsiu tusinuka ir uzrasu knygele is kurios laisvai lapai plesuos. Duosiu kiekvienam sveciui uzrasyt, ko noretu palinket galbut slaptai ar akis i aki kaip sakoma. O tetis gales tuos linkejimus po baliaus sau vienas pasiskaityt. Kaip jum ideja? Galima ir vestuvese gi taip pritaikyt vietoj sveciu knygos Vakare gal nufotkinsim, kaip atrodys.
QUOTE(Bombočka @ 2009 05 14, 23:39)
Mūsų sąrašiukas:
truputi papildau
Keberiokšt - birželio 27
pantera83 - liepos 4
Jei ką praleidom - prisirašykite
sveikutes svociutes! as ir noreciau i jusu rateli pradedu ruostis rugpjucio 1
truputi papildau
Keberiokšt - birželio 27
pantera83 - liepos 4
Jei ką praleidom - prisirašykite
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as prie jusu. As pirsliauju rugpjucio 1 d. Norejau pagalbos pas mane situacija tokia kad jaunasis neturi jau nei tecio nei mamos, o nori su isleidimu, isleis kriksto mama, gal kas turite scenariju kai tokia situacija, as kiek ziurejau tai ten visi tie zodziai tevams skirti kaip cia padarius? Mes dar patys esame tik naujai iskepta seima o jau usprase pirslaiut
QUOTE(marakuja @ 2009 05 23, 15:38)
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as prie jusu. As pirsliauju rugpjucio 1 d. Norejau pagalbos pas mane situacija tokia kad jaunasis neturi jau nei tecio nei mamos, o nori su isleidimu, isleis kriksto mama, gal kas turite scenariju kai tokia situacija, as kiek ziurejau tai ten visi tie zodziai tevams skirti kaip cia padarius? Mes dar patys esame tik naujai iskepta seima o jau usprase pirslaiut
mūsų piršliaujamose vestuvėse buvo ta pati situacija. kadangi visi pabroliai rinkosi pas jaunikį, o jį išlydėjo krikšto mama, tai piršlys neskaitė jokių posmų, o pakvietė visus pasivaišint šampanu prieš kelionę ir paprašė krikštamotės palaimint jaunikį. Viską savais žodžiais sakė, tai skambėjo labai šiltai
QUOTE(vaiduuse @ 2009 05 23, 16:10)
mūsų piršliaujamose vestuvėse buvo ta pati situacija. kadangi visi pabroliai rinkosi pas jaunikį, o jį išlydėjo krikšto mama, tai piršlys neskaitė jokių posmų, o pakvietė visus pasivaišint šampanu prieš kelionę ir paprašė krikštamotės palaimint jaunikį. Viską savais žodžiais sakė, tai skambėjo labai šiltai
Aciu uz patarima, o kaip su seimos zidiniu buvo? O gal tu galetum man atsiusti scenariju koki turejai? Buciau labai dekinga.
QUOTE(marakuja @ 2009 05 23, 16:40)
Aciu uz patarima, o kaip su seimos zidiniu buvo? O gal tu galetum man atsiusti scenariju koki turejai? Buciau labai dekinga.
aš kažkurioj temoj jau įkėliau scenarijų
šeimos židinys buvo 12 val. Jį perdavė jaunosios tėvai ir jaunikio krikštamotė