Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(auksegi @ 2009 05 22, 20:50)
štai ir aš šiandien jau turiu taures  smile.gif

Gražios taurės. Jei jas anksčiau būčiau pamačius, ko gero irgi tas būčiau pirkus, bet jau graviravus kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linarte: 22 gegužės 2009 - 20:31
o cia mano taures, tik dar negraviruotos:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilija S: 22 gegužės 2009 - 20:40
Sveikutės svočiūkės pleputės... vos pasivijau... karsta.gif

mergaiciuke_ee sėkmės, lauksim įspūdžių drinks_cheers.gif thumbup.gif

Rūgšti uoga labai super tavo istorija, thumbup.gif svočia

O jau taurės kokios... dar savųjų nebaigiau, įmesiu kai turėsiu... ax.gif

Maximoje saldainiai su nuolaida, svočiūkės pildom savo rezervus bigsmile.gif

o aš jau daiktų sarašą pildau, trinu, dedu... scenarijų bile kiek prisigaminau... vis nenusprendžiu galutinio doh.gif liko geras mėnesiukas, birželio pradžioje atostogoms išlekiu į Estiją, tai pailsėsiu nuo visko ir... finišo tiesioji... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 22 gegužės 2009 - 21:01
QUOTE(skgreta @ 2009 05 22, 22:08)
Linarte saunus scenarijus  thumbup.gif

Mandra_sandra nepergyvenk del sodybos, siaip zinok praktiskai visose sodybose penktadieni kazkas svencia, ir sestadieni kitus svecius tik veliau ileidzia. Mes irgi taip sventem. Sale tai puose mum floriste ir mama mano, tai ja ileido apie 16-17.30, muzikantai atvaziavo ir panasiu laiku, tortus atveze firma anksciau, alu alkoholi,vaisius ir daug kitu daiktu atvezem is vakaro.Buvo MB tevai ir brolis, kurie veze daiktus visus ir sunesiojo i kambarius. Mes turejom grizti i sodyba 19.00 val, bet grizom 20.00 val. Seip viskas buvo gerai ir spejo ir papuosti ir viska sutvarkyti, atvaziavus net nesimate kad kazkas is vakaro butu sventes.

Kokioj jus sodyboj svesit?
labai grazios taures  wub.gif

o, nuraminai žinok mane labai tau dėkui biggrin.gif mes petrauksų , kulautuvoj...o jūs kokioj buvot?

taurės tos su širdele wub.gif vilija-kur pirkai?
Atsakyti
Sveikos,svociutes, noriu jums pasiulyti musu taip ir nepanaudotas taures ir torto irankiu rinkini jauniesiems 4u.gif Jei kuria sudomintu rasykit i AZ mirksiukas.gif Galiu ir atsiusti smile.gif

http://public.fotki....0090519309.html
Atsakyti
sveikutes visos,

nu tikrai gerai tie jaunieji pasirinko - matau kalbos netruksta thumbup.gif as tai vos speju skaityt, nes nenoriu nieko praleisti blush2.gif o pasisakyt kazkaip nevisada ir laiko lieka
mergaiciuke-ee LAIKYKIS - finisas jau visai arti, oi, kad tik viskas ten jiems gerai - svarbiausia, kad tik nuotaika gera butu lotuliukas.gif

man ir netrukdo pirslio juosta, o dar jei kazkiek tradicines vestuves... tai kazkaip ir reikalinga ji. Ai, o koks skirtumas? mes tai desimes

gero savaitgalio, mano vaikams atostogos tai jauciu vestuves savaitem pasides i sali, nors jau ir taip jos kazkaip sedi ant palanges, sunku man su kompu ka reikia daryt doh.gif nu nepatinka mansedet prie kompo... bet va loterija padariau ir atrodo sveciu pasizadiejimus jau oadariau, liko tik atspausdint - oi koks didelis cia man darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 22:22)
o, nuraminai žinok mane labai tau dėkui  biggrin.gif mes petrauksų , kulautuvoj...o jūs kokioj buvot?

bigsmile.gif geras, mes Petrausku sodyboj ir sventem, pries du metus beveik. Tai sodyba likau labai labai patenkinta, neziau kaip ten dabar, bet mum viskas buvo super thumbup.gif . Jie seip ten tvarkytis pradeda anksciau, ir sveciai, svenciantys penktadieni tikrai anksciau isvaziuoja, ir jie ten labai mikliai tvarkosi, nes mano mama deliojo ant stalu korteles, ir padejo puosti, tai sake ten visi idarbinti buna ir viska sveicia, ir atvaziavus net nesimate kad kazkas ten buvo svente.Musu floriste ileido anksciau kad papuostu, ir dar is baliomanijos buvo atvaziave irgi puose duris. Seimininkes lakste kaip uzsuktos, ir vis lekstes keisdavo ir stala tvarkydavo, tiek bendra tiek saldu stala. Maistas labai skanus ir graziai paserviruotas buvo. Vienintelis minusas tai kad buvo mazokai vietos sokiams, pas mus buvo 54 zmones, tai gal geriau sokius galima butu organizuoti ten kitoj salytej, pas mus ten buvo saldus stalas ir alaus stalas. Mano mociute gyvena Kulautuvoj, tai mes dauguma daiktu nuvezem is vakaro pas ja ir palikom, o paskui is mociutes daiktus veze i sodyba. Antra diena irgi gan ilgai buvom kol susitvarkem ir issivezem visus daiktus. Jei vel tekeciau rinkciausi tik tais ta sodyba, nes kiek svenciau kitur, niekur taip nepatiko, gal del to kad esu labai priekabi blush2.gif ir kabinejuosi prie visokiu smulkmenu.
As cia gal labai isgyriau, tikrai nezinau kaip dabar ten seiminikes, kaip ten tvarka, bet kai mes sventem buvo viskas labai saunu.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 22, 23:55)
bigsmile.gif  geras, mes Petrausku sodyboj ir sventem, pries du metus beveik. Tai sodyba likau labai labai patenkinta, neziau kaip ten dabar, bet mum viskas buvo super thumbup.gif . Jie seip ten tvarkytis pradeda anksciau, ir sveciai, svenciantys penktadieni tikrai anksciau isvaziuoja, ir jie ten labai mikliai tvarkosi, nes mano mama deliojo ant stalu korteles, ir padejo puosti, tai sake ten visi idarbinti buna ir viska sveicia, ir atvaziavus net nesimate kad kazkas ten buvo svente.Musu floriste ileido anksciau kad papuostu, ir dar is baliomanijos buvo atvaziave irgi puose duris. Seimininkes lakste kaip uzsuktos, ir vis lekstes keisdavo ir stala tvarkydavo, tiek bendra tiek saldu stala. Maistas labai skanus ir graziai paserviruotas buvo. Vienintelis minusas tai kad buvo mazokai vietos sokiams, pas mus buvo 54 zmones, tai gal geriau sokius galima butu organizuoti ten kitoj salytej, pas mus ten buvo saldus stalas ir alaus stalas. Mano mociute gyvena Kulautuvoj, tai mes dauguma daiktu nuvezem is vakaro pas ja ir palikom, o paskui is mociutes daiktus veze i sodyba. Antra diena irgi gan ilgai buvom kol susitvarkem ir issivezem visus daiktus. Jei vel tekeciau rinkciausi tik tais ta sodyba, nes kiek svenciau kitur, niekur taip nepatiko, gal del to kad esu labai priekabi  blush2.gif  ir kabinejuosi prie visokiu smulkmenu.
As cia gal labai isgyriau, tikrai nezinau kaip dabar ten seiminikes, kaip ten tvarka, bet kai mes sventem buvo viskas labai saunu.

ooo, dėkui už išsamų komentarą smile.gif
dabar ten prasiplėtę, lauke daugiau vietos bigsmile.gif o šokiams mums užteks, bus 40 žmonių smile.gif jei maistas skanus, tada viskas thumbup.gif
ar maudėtės kubile, baseine? ar kūrenot pirtį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 22 gegužės 2009 - 22:23
QUOTE(Andra* @ 2009 05 22, 12:17)
Niu smagu cia pas jus kai yra is ko ideju pasisemti  4u.gif

O as jau isgraviravau taures,spynele ir tortui lopetele  thumbup.gif is pradziu nunesiau "Akropoli" tai kai paskaiciavo man uz graviravima beveik 80lt  doh.gif tai gerai,kad nepalikau,o nuveziau i Pylimo g,ten uz ta pati 26lt sumokejau  thumbup.gif
Nupirkau Yske skaidrius akmenukus,ant ju su labai plonu markeriu uzrasiau meile,laime,ligos ir tt,kad issirinktu sau tinkamus  ax.gif tik galvoju reikejo,gal man ne skaidrius o kitos spalvos paimti,kad geriau uzrasas matytusi,Jei kam bus idomu galesiu ikelti kaip atrodo  4u.gif

gal gali pasakyti konkreciai kurioje vietoje Pylimo gatveje graviravai?Gal kur yra juvelyrine nedaejus Lietuvos kino teatro? g.gif
ir ar uz visus graviravimus tiek sumokejai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 23:07)
ooo, dėkui už išsamų komentarą smile.gif
dabar ten prasiplėtę, lauke daugiau vietos  bigsmile.gif o šokiams mums užteks, bus 40 žmonių smile.gif jei maistas skanus, tada viskas  thumbup.gif

aha maciau kad kiema jie ten pertvarke, tvora apsitvere, ir seip internete maciau kad nuotraukos pakeistos. Jei nori galiu atsiust i pasta kaip mes buvom pasipuose sodyba, gal kils kokiu minciu. Pati is maisto tai tik karsta valgiau, bet visi sveciai sake kad labai skanu, ir Mb sake kad skanus, jis daugiau valge nei as. Ai dar lyg ten nebuvo galima fejeverku leisti (na nebent iki 22 val), tai mes leidom balionus su saltom ugnelem, ir dar turejom tokius fejeverkus ant zemes pastatomus kaip buna ant torto, tik dideli, labai graziai atrode wub.gif. Daug kam ten nepatinka kad gyvenvetej ta sodyba, bet seip pasaliniai tikrai nelenda, ir man tas nekliude kad sodyba gyvenvietej o ne vienkiemy, gal del to kad labai gerai pazistu ta miesteli ir jis man labai mielas, del to ir norejau ten svesti vestuves.
Cia as biski per daug issipleciau apie ta sodyba, nepykit svociutes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 23, 00:24)

ačiukas, parašiau per až 4u.gif
Atsakyti
Labas labas,

mano maziui vel nesimiega doh.gif Tiksliau jau jis uzmigo, et man jau neber kada miegot, reik eit maudytis, biguduotis ir ruostis vakarui... As tundra biggrin.gif tik dabar sugalvojau, kad galejom teciui kokia programa 55-mecio proga padaryt. Gal dar speciau ka iki vakaro g.gif Gal turit ant smugio kokiu pasiulymu?

QUOTE(loretita2 @ 2009 05 22, 19:59)
Dekui, o kodel man nesigavo g.gif

Ten reikejo rast kodus, kurie keliasi i IMG, kadangi dinamine nuoroda.

QUOTE(pelze @ 2009 05 22, 22:55)
gero savaitgalio, mano vaikams atostogos tai jauciu vestuves savaitem pasides i sali, nors jau ir taip jos kazkaip sedi ant palanges, sunku man su kompu ka reikia daryt  doh.gif  nu nepatinka mansedet prie kompo... bet va loterija padariau ir atrodo sveciu pasizadiejimus jau oadariau, liko tik atspausdint - oi koks didelis cia man darbas  lotuliukas.gif

Tu nors ka padarai, o as ilendu i SM minciu ieskot ir jau nebeisijungiu jokiu wordu, taip ir lieka viskas tik mintyse blush2.gif Paskui liks paskutines naktys kaip pries egzamina doh.gif blush2.gif
Atsakyti