QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 22:22)
o, nuraminai žinok mane labai tau dėkui
mes petrauksų , kulautuvoj...o jūs kokioj buvot?
geras, mes Petrausku sodyboj ir sventem, pries du metus beveik. Tai sodyba likau labai labai patenkinta, neziau kaip ten dabar, bet mum viskas buvo super
. Jie seip ten tvarkytis pradeda anksciau, ir sveciai, svenciantys penktadieni tikrai anksciau isvaziuoja, ir jie ten labai mikliai tvarkosi, nes mano mama deliojo ant stalu korteles, ir padejo puosti, tai sake ten visi idarbinti buna ir viska sveicia, ir atvaziavus net nesimate kad kazkas ten buvo svente.Musu floriste ileido anksciau kad papuostu, ir dar is baliomanijos buvo atvaziave irgi puose duris. Seimininkes lakste kaip uzsuktos, ir vis lekstes keisdavo ir stala tvarkydavo, tiek bendra tiek saldu stala. Maistas labai skanus ir graziai paserviruotas buvo. Vienintelis minusas tai kad buvo mazokai vietos sokiams, pas mus buvo 54 zmones, tai gal geriau sokius galima butu organizuoti ten kitoj salytej, pas mus ten buvo saldus stalas ir alaus stalas. Mano mociute gyvena Kulautuvoj, tai mes dauguma daiktu nuvezem is vakaro pas ja ir palikom, o paskui is mociutes daiktus veze i sodyba. Antra diena irgi gan ilgai buvom kol susitvarkem ir issivezem visus daiktus. Jei vel tekeciau rinkciausi tik tais ta sodyba, nes kiek svenciau kitur, niekur taip nepatiko, gal del to kad esu labai priekabi
ir kabinejuosi prie visokiu smulkmenu.
As cia gal labai isgyriau, tikrai nezinau kaip dabar ten seiminikes, kaip ten tvarka, bet kai mes sventem buvo viskas labai saunu.