Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 12:29)
taip, viskas l. įdomu, kelk smile.gif

nulipdžiau širdeles surakinimui, parodysiu, kai iškepsiu, nulakuosiu biggrin.gif
mano pasirinktą suknelę suknelių temoj labai „išgyrė“  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o man labai patiko tavo suknelė ax.gif Ir mano nuomone,svarbiausia kad tu su ja gerai jautiesi,kad tau ji tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 22, 08:39)
Jei nuspresim, tai skolinsimes is pazistamu.
loretita, bandau ir as ikelti tavo nuoroda.

Dekui, o kodel man nesigavo g.gif
Atsakyti
Linarte, rugsti_uoga didelis ačiū už išsamius scenarijus 4u.gif Jūs šaunuolės,skaitau ir širdis kalatojasi,pradedu jau aš nervintis lotuliukas.gif

mergaiciuke_ee dideliausios tau sėkmės rytoj,daug geros nuotaikos,ištvermės,gero oro ir geranoriškų svečių bei muzikantų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 22 gegužės 2009 - 19:09
na merginos islekiu detis biguduku:) atsispauzdinau paskutini varianata scenarijaus smile.gif kol kas nuotaikos geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 05 22, 20:56)
o man labai patiko tavo suknelė ax.gif Ir mano nuomone,svarbiausia kad tu su ja gerai jautiesi,kad tau ji tinka ir patinka 4u.gif
dėkui 4u.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 22, 21:07)
na merginos islekiu detis biguduku:) atsispauzdinau paskutini varianata scenarijaus smile.gif kol kas nuotaikos geros smile.gif

sėkmės, lauksim su komentarais ir foto bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 22, 20:07)

Taip ir toliau laikykis, visos laikysim kumscius manau biggrin.gif . O jei jau kais ausys tai zinok kad galvojam apie tave. oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 22, 20:30)
Taip ir toliau laikykis, visos laikysim kumscius manau  biggrin.gif . O jei jau kais ausys tai zinok kad galvojam apie tave.  oro_buckis.gif

drinks_cheers.gif

-----------------

user posted image
Atsakyti
štai ir aš šiandien jau turiu taures smile.gif

user posted image
Atsakyti
kai as turesiu taures irgi pasirodysiu 4u.gif o siaip labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2009 05 22, 20:50)
štai ir aš šiandien jau turiu taures  smile.gif

user posted image

gražios thumbup.gif
Sėkmės meraičiukee
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2009 05 22, 20:50)
štai ir aš šiandien jau turiu taures  smile.gif

Labai jau fainutes taures, dar nematytos.
Atsakyti
Linarte saunus scenarijus thumbup.gif
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 12:29)
taip, viskas l. įdomu, kelk smile.gif

vakar buvom sodyboj su jaunąja, apsižiūrėjom. visai  thumbup.gif , tik nelabai patinka kad 5-ieni ten bus kitos vestuvės, ir jie išvažiuos tik 6-ienį 15 val. tada viską tvarkys mums...įleis tėvus tik 18 val. tada jie greitai puoš salę  doh.gif ir lauks mūsų...pergyvenu, ar spės...ar muzikantai spės aparatūrą sujungti, man projektorių...na, tikėkimės. jei oras geras, tai anksčiau 19 val. į sodybą nevažiuosim  schmoll.gif
nulipdžiau širdeles surakinimui, parodysiu, kai iškepsiu, nulakuosiu biggrin.gif
mano pasirinktą suknelę suknelių temoj labai „išgyrė“  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mandra_sandra nepergyvenk del sodybos, siaip zinok praktiskai visose sodybose penktadieni kazkas svencia, ir sestadieni kitus svecius tik veliau ileidzia. Mes irgi taip sventem. Sale tai puose mum floriste ir mama mano, tai ja ileido apie 16-17.30, muzikantai atvaziavo ir panasiu laiku, tortus atveze firma anksciau, alu alkoholi,vaisius ir daug kitu daiktu atvezem is vakaro.Buvo MB tevai ir brolis, kurie veze daiktus visus ir sunesiojo i kambarius. Mes turejom grizti i sodyba 19.00 val, bet grizom 20.00 val. Seip viskas buvo gerai ir spejo ir papuosti ir viska sutvarkyti, atvaziavus net nesimate kad kazkas is vakaro butu sventes.

Kokioj jus sodyboj svesit?

QUOTE(Andra* @ 2009 05 22, 12:45)
Ikeliu parodyt  4u.gif tikiuosi nuotaka nesilanko cia  biggrin.gif

labai grazios taures wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 22 gegužės 2009 - 20:19