Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

mergaiciuke - sekmes tau dideliausios 4u.gif lietus pinigus zada jauniesiems wink.gif

linarte - o tam krepsely turejai kazka isidejus, saldainiu nesiojaisi su savim visur? g.gif

man tai kazkaip net minties nekyla kad pirslys gali buti be juostos g.gif ir siaip juk ji netrukdo, tegu kabo ant peties sau g.gif ar cia prie ivaizdzio kitiem netinka?
Atsakyti
ir dar pamirsau wakar grazumynus tuos grybukus braskytes ir t.t. Labai grazius padare jaunajai labai patiko smile.gif tai tiek tam kartui,einu lygint:)
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 22, 09:56)
man tai kazkaip net minties nekyla kad pirslys gali buti be juostos  g.gif  ir siaip juk ji netrukdo, tegu kabo ant peties sau  g.gif  ar cia prie ivaizdzio kitiem netinka?

Man tai irgi patinka kai pirslys su juosta, na kazkaip tikrai matai kad pirslys, o ne koks pabrolys tuo labaiu kad dabar daug ir jaunu pirsliu buna. MB tikrai desis, net tokios kalbos nebuvo, mes jaunuju paklausem ar jie nores kad pirslys butu su juosta, jie pasake kad butinai, o mum jaunuju noras- isakymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 22, 08:59)
Man tai irgi patinka kai pirslys su juosta, na kazkaip tikrai matai kad pirslys, o ne koks pabrolys tuo labaiu kad dabar daug ir jaunu pirsliu buna. MB tikrai desis, net tokios kalbos nebuvo, mes jaunuju paklausem ar jie nores kad pirslys butu su juosta, jie pasake kad butinai, o mum jaunuju noras- isakymas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

as galvoju reiks paprasyt jaunosios kad ipareigotu ka nors ar pati padirbetu prie sventes papuosimu. Nes svente vyks jos tevu sodyboj, mum toli vaziuot labai, kazi ar patys susiprotes pasipuosti, reiks paprotint blush2.gif
Atsakyti
MERGAICIUKE__EE dideliausios sekmes ir be jokiu nesusipratimu. mirksiukas.gif

Lauksime ispudziu ir zinoma vaizdu 4u.gif .

Gero savaitgalio bigsmile.gif

O del tu saldumyno krepselio tai girdejau bet kiek man ozinios nesa ta itik kliapedoje maciau tokiu gaminant.Gal kas zino apie toki dalyka ir vilniaus apskrityje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 22, 09:35)
rugzti_uoga labai saunus tavo scenarijus  thumbup.gif . As toki klausimeli turiu  blush2.gif , kaip tu ten supakavai tas arbatas, ziuriu i tavo nuotraukas ir niekaip nesuprantu  ax.gif . Ir dar norejau paklausti, kam naudjai tuos molinius asotelius  ax.gif .

mergaiciuke_ee  Dizdziules sekmes ir kantrybes tau rytoj, daug geros nuotaikos ir gero oro. Nesinervuok, ir nekreipk demesio i jaunuju bambejimus, tu pati sauniausia svocia, daug darbo idejai ir sauniai pasirodysi  mirksiukas.gif

aciu uz grazius zodzius :-)

paskutine minute pakoregavau savo minti, ir pirkau ne arbatas, o prieskonius, rimi yra, ir nebrangus, nei lito vienas pakelis nekainuoja, pripirkau visokiu rusiu, ir jie ten neapklijuoti ir neaprasineti per daug, tik vienas popierukas, o as ant to popieruko savo uzklijavau, ir gavosi man labai gerai :-)

tai ta, ka jaunieji neissirinko, liepiau ispilti pavejui, pradzioj nesuprato kas tai, bet kai papyle pipirus, issiaiskino, kad prieskoniai :-)

o tie asoteliai buvo mazyciai ir juos teikem komendanatms kaip kiekio matuoklius :-) pirkau kauno bazese, mokejau po 1,5 lt berods :-)

ir as mergaiciukei linkiu dideliausios skemes, geros nuotaikos, ir gero oro :-)
kai tiek esi viso super grazaus prisiruosusi, nepavykti gi negali :-) :-)
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 22, 09:56)
linarte - o tam krepsely turejai kazka isidejus, saldainiu nesiojaisi su savim visur?  g.gif 

Jo, turėjau saldainių. Čia nuotrauka iš po bažnyčios, tai ten man ištuštino iki dugno tą krepšelį, ir nespėjau pasipildyt. O Kleboniškėse (nu čia mažesniam plote kažkas panašaus į Rumšiškes), tai net mums vartus žmonės statė, tai aš išsipirkinėjau iš to krepšelio saldainiukais. Ir gyrė mumi, kad piršliai ne skūpūs.

Piršlio juosta gal ir gražu, bet reikia kad norėtų tiek piršlys, tiek jaunieji. Pas mane nei vienas, nei kita visai nenorėjo tos juostos, nu tai mes ir nedėjom.
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif tikiuosi ryt bus geras orelis musu svociutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2009 05 20, 22:04)
Rugpjūčio 15 d. tuokiasi mano sesuo su MB broliu  rolleyes.gif

Oho kokia situacija thumbup.gif

QUOTE(La Perla @ 2009 05 21, 21:52)
labai tau aciu kad sureagavai i mano posta  wub.gif  manau bus keblumu nes nuotaka kiniete o sveciai - ivairiu tautybiu...

Mano pusbrolis irgi ves kinietę, bet ten mes nepiršliausim biggrin.gif

Mergaičiuke, linkiu kad viskas pavyktų taip, kaip tikiesi ir planuoji 4u.gif
Atsakyti
Niu smagu cia pas jus kai yra is ko ideju pasisemti 4u.gif

O as jau isgraviravau taures,spynele ir tortui lopetele thumbup.gif is pradziu nunesiau "Akropoli" tai kai paskaiciavo man uz graviravima beveik 80lt doh.gif tai gerai,kad nepalikau,o nuveziau i Pylimo g,ten uz ta pati 26lt sumokejau thumbup.gif
Nupirkau Yske skaidrius akmenukus,ant ju su labai plonu markeriu uzrasiau meile,laime,ligos ir tt,kad issirinktu sau tinkamus ax.gif tik galvoju reikejo,gal man ne skaidrius o kitos spalvos paimti,kad geriau uzrasas matytusi,Jei kam bus idomu galesiu ikelti kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
man labai idomu.kokius rasiai zodelius.atsiusk aciu
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2009 05 22, 13:17)
,Jei kam bus idomu galesiu ikelti kaip atrodo  4u.gif

taip, viskas l. įdomu, kelk smile.gif

vakar buvom sodyboj su jaunąja, apsižiūrėjom. visai thumbup.gif , tik nelabai patinka kad 5-ieni ten bus kitos vestuvės, ir jie išvažiuos tik 6-ienį 15 val. tada viską tvarkys mums...įleis tėvus tik 18 val. tada jie greitai puoš salę doh.gif ir lauks mūsų...pergyvenu, ar spės...ar muzikantai spės aparatūrą sujungti, man projektorių...na, tikėkimės. jei oras geras, tai anksčiau 19 val. į sodybą nevažiuosim schmoll.gif
nulipdžiau širdeles surakinimui, parodysiu, kai iškepsiu, nulakuosiu biggrin.gif
mano pasirinktą suknelę suknelių temoj labai „išgyrė“ doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 22 gegužės 2009 - 11:32