Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

labas rytas svociutes,o manes vis ligos neapleidzia verysad.gif atsinaujino tarpsonkaulinis nervu uzdegimas,tai nebezinau i kuria vieta bekt... cry.gif cry.gif nepykit mergaites as pasiguosti tik norejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 05 21, 10:54)
labas rytas svociutes,o manes vis ligos neapleidzia  verysad.gif  atsinaujino tarpsonkaulinis nervu uzdegimas,tai nebezinau i kuria vieta bekt... cry.gif  cry.gif nepykit mergaites as pasiguosti tik norejau  verysad.gif

console.gif sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
labas rytas svociutes,o manes vis ligos neapleidzia  verysad.gif  atsinaujino tarpsonkaulinis nervu uzdegimas,tai nebezinau i kuria vieta bekt... cry.gif  cry.gif nepykit mergaites as pasiguosti tik norejau  verysad.gif

sveikatos 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 05 20, 22:39)
***** blemba tiek prisirinkau geru minciu tai kad net sunku dabar atsirinkti  doh.gif .Atrodo ir to noriu ir kitas neblogai turetu atrodyti  g.gif .SUSIMAKALAVAUUUUUU!!! 

As irgi... O jau sianakt sapnavau vestuves ir ne pirma karta toki kosmara, kad prasideda vestuves, o as be scenarijaus doh.gif Nezinau ka ir sakyt... Uzdegam seimos zidini, o tas issilyde blink.gif Kazkokia plastmase juoda doh.gif O as bandau kazkokius zodzius sakyt ir pamirsau jaunosios varda (tiesa sapnavau ne savo jaunuosius, o MB draugo, kuris vakar buvo i svecius uzbeges, jis jau vedes) doh.gif Ryte atsikelus MB sakau, reik rasyt scenariju, nes jau cia negeruoju kvepia biggrin.gif

QUOTE(Gilaja @ 2009 05 20, 23:04)
ar priimsit dar vieną būsimą svočiutę?  blush2.gif  ax.gif
Rugpjūčio 15 d. tuokiasi mano sesuo su MB broliu  rolleyes.gif Taigi, mums teko garbė piršliauti jų vestuvėse.

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Ale idomi situacija pas jus thumbup.gif

QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 05 21, 09:32)
ir jei kas norit galiu atsiusti scenarijų 2 dienų, papasakoti žaidimų  blush2.gif

O gal cia nori ikelti? ax.gif Mane labiausiai zaidimai domina.

labas rytas svociutes,o manes vis ligos neapleidzia  verysad.gif 

console.gif Sveikatytes 4u.gif

Kas cia su tom ligom. Man prie akiu jau ir gerkle dedas doh.gif
Atsakyti
labai aciu uz scenariju RUGSTI UOGA,KAD GELBEJI MANE. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 19, 16:32)
o man dabar rupi kaip papuosti savo pirsli.
  Mano suknele PINK.

Pirslio kostiumas tamsus...
  pirslio juostos nenoriu , geliu atlape nenoriu...

Kaip jus darysit g.gif

maniskis ir priestarauja juostai, nezinau..., g.gif kazkur skaiciau, kad prisega kortele su pirslio foto ir pareigomis"pirslys melagis", bet kaip su tokiu pakabuku eiti i baznycia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtamėta @ 2009 05 21, 16:41)
maniskis ir priestarauja juostai, nezinau..., g.gif  kazkur skaiciau, kad prisega kortele su pirslio foto ir pareigomis"pirslys melagis", bet kaip su tokiu pakabuku  eiti i baznycia unsure.gif

taigi, i baznycia galima eiti tiesiog su gelyte svarko atlape mirksiukas.gif
Atsakyti
maniski tai buvo su gelyte ir labai graziai atrode, labai graziai papuose kostiuma :-) ir be jokios pirslio juostos :-) ir as visom keturiom uz gelytes atlapuose :-)
bet cia aisku skonio reikalas :-)
Atsakyti
maniskis irgi bus be juostos bet su gelyte 4u.gif
Atsakyti
O mes dar galvojam det juosta ar ne... Gelyte tai tikrai bus, o apie juosta pagalvosim biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pagyras ir už sveikinimus wub.gif
Manęs irgi daug kas per až prašo scenarijaus, tai ištrinsiu vardus, ir irgi įkelsiu savo.

Mes, kaip matėt, nedėjom juostos, o iš palydos išsiskyrėm apdarais. Tai ir buvo mūsų "vizitinė kortelė". Tiesa, CMB kai buvom, tai mačiau vieną piršlį su lazda tokia ilga ir gražiu išdrožinėtu ornamentu viršuje. Man visai patiko. Tik jaučiu, ta lazda tinka jau vyresnio amžiaus piršliui, o ne 30-40 metų.
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 05 19, 22:17)
loretita 2 prajuokinai - eisiu as dabar akiniu pirkt deranciu prie suknios - gi koks geras budas su muzikantasi susineket  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  suprantu kad tau akiniu siaip reikia, bet... man kadangi dar ne, tiksliau reikia. bet galiu ir  be ju tai siaip reik detis  thumbup.gif

Tai gerai kad prajuokinau, nors tiaip pakeliau nuotaika tau , gal ir kitoms. As pati nusijuokiau kai perskaiciau ka parasei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2009 05 20, 09:17)
sveikos smile.gif na jau pradejau ir as rimtai ruostis, o tai atlekiau pas jus pasirodyt su sampano buteliais ir dingau, vis laiko nebuvo  doh.gif  lekiu skaitinet praejusias temas ir ieskot ideju  ax.gif tik kad man bus sunkoka pasiruosti nes vestuvese puse sveciu - kitakalbiai  doh.gif manau su jusu pagalba ir patarimais mano debiutas pavyks  blush2.gif

o kuria kalba yra, nes rusiskai turiu ivairiu dalyku
Atsakyti