labas rytas svociutes,o manes vis ligos neapleidzia atsinaujino tarpsonkaulinis nervu uzdegimas,tai nebezinau i kuria vieta bekt... nepykit mergaites as pasiguosti tik norejau
QUOTE(deizzy @ 2009 05 21, 10:54)
labas rytas svociutes,o manes vis ligos neapleidzia atsinaujino tarpsonkaulinis nervu uzdegimas,tai nebezinau i kuria vieta bekt... nepykit mergaites as pasiguosti tik norejau
sveikatytės
sveikatos
QUOTE(muosee @ 2009 05 20, 22:39)
***** blemba tiek prisirinkau geru minciu tai kad net sunku dabar atsirinkti .Atrodo ir to noriu ir kitas neblogai turetu atrodyti .SUSIMAKALAVAUUUUUU!!!
As irgi... O jau sianakt sapnavau vestuves ir ne pirma karta toki kosmara, kad prasideda vestuves, o as be scenarijaus Nezinau ka ir sakyt... Uzdegam seimos zidini, o tas issilyde Kazkokia plastmase juoda O as bandau kazkokius zodzius sakyt ir pamirsau jaunosios varda (tiesa sapnavau ne savo jaunuosius, o MB draugo, kuris vakar buvo i svecius uzbeges, jis jau vedes) Ryte atsikelus MB sakau, reik rasyt scenariju, nes jau cia negeruoju kvepia
QUOTE(Gilaja @ 2009 05 20, 23:04)
ar priimsit dar vieną būsimą svočiutę?
Rugpjūčio 15 d. tuokiasi mano sesuo su MB broliu Taigi, mums teko garbė piršliauti jų vestuvėse.
Rugpjūčio 15 d. tuokiasi mano sesuo su MB broliu Taigi, mums teko garbė piršliauti jų vestuvėse.
Sveika prisijungusi Ale idomi situacija pas jus
QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 05 21, 09:32)
ir jei kas norit galiu atsiusti scenarijų 2 dienų, papasakoti žaidimų
O gal cia nori ikelti? Mane labiausiai zaidimai domina.
labas rytas svociutes,o manes vis ligos neapleidzia
Sveikatytes
Kas cia su tom ligom. Man prie akiu jau ir gerkle dedas
labai aciu uz scenariju RUGSTI UOGA,KAD GELBEJI MANE.
QUOTE(astarna @ 2009 05 19, 16:32)
o man dabar rupi kaip papuosti savo pirsli.
Mano suknele PINK.
Pirslio kostiumas tamsus...
pirslio juostos nenoriu , geliu atlape nenoriu...
Kaip jus darysit
Mano suknele PINK.
Pirslio kostiumas tamsus...
pirslio juostos nenoriu , geliu atlape nenoriu...
Kaip jus darysit
maniskis ir priestarauja juostai, nezinau..., kazkur skaiciau, kad prisega kortele su pirslio foto ir pareigomis"pirslys melagis", bet kaip su tokiu pakabuku eiti i baznycia
QUOTE(Rūtamėta @ 2009 05 21, 16:41)
maniskis ir priestarauja juostai, nezinau..., kazkur skaiciau, kad prisega kortele su pirslio foto ir pareigomis"pirslys melagis", bet kaip su tokiu pakabuku eiti i baznycia
taigi, i baznycia galima eiti tiesiog su gelyte svarko atlape
maniski tai buvo su gelyte ir labai graziai atrode, labai graziai papuose kostiuma :-) ir be jokios pirslio juostos :-) ir as visom keturiom uz gelytes atlapuose :-)
bet cia aisku skonio reikalas :-)
bet cia aisku skonio reikalas :-)
maniskis irgi bus be juostos bet su gelyte
O mes dar galvojam det juosta ar ne... Gelyte tai tikrai bus, o apie juosta pagalvosim
Ačiū mergaitės už pagyras ir už sveikinimus
Manęs irgi daug kas per až prašo scenarijaus, tai ištrinsiu vardus, ir irgi įkelsiu savo.
Mes, kaip matėt, nedėjom juostos, o iš palydos išsiskyrėm apdarais. Tai ir buvo mūsų "vizitinė kortelė". Tiesa, CMB kai buvom, tai mačiau vieną piršlį su lazda tokia ilga ir gražiu išdrožinėtu ornamentu viršuje. Man visai patiko. Tik jaučiu, ta lazda tinka jau vyresnio amžiaus piršliui, o ne 30-40 metų.
Manęs irgi daug kas per až prašo scenarijaus, tai ištrinsiu vardus, ir irgi įkelsiu savo.
Mes, kaip matėt, nedėjom juostos, o iš palydos išsiskyrėm apdarais. Tai ir buvo mūsų "vizitinė kortelė". Tiesa, CMB kai buvom, tai mačiau vieną piršlį su lazda tokia ilga ir gražiu išdrožinėtu ornamentu viršuje. Man visai patiko. Tik jaučiu, ta lazda tinka jau vyresnio amžiaus piršliui, o ne 30-40 metų.
QUOTE(pelze @ 2009 05 19, 22:17)
loretita 2 prajuokinai - eisiu as dabar akiniu pirkt deranciu prie suknios - gi koks geras budas su muzikantasi susineket suprantu kad tau akiniu siaip reikia, bet... man kadangi dar ne, tiksliau reikia. bet galiu ir be ju tai siaip reik detis
Tai gerai kad prajuokinau, nors tiaip pakeliau nuotaika tau , gal ir kitoms. As pati nusijuokiau kai perskaiciau ka parasei
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2009 05 20, 09:17)
sveikos na jau pradejau ir as rimtai ruostis, o tai atlekiau pas jus pasirodyt su sampano buteliais ir dingau, vis laiko nebuvo lekiu skaitinet praejusias temas ir ieskot ideju tik kad man bus sunkoka pasiruosti nes vestuvese puse sveciu - kitakalbiai manau su jusu pagalba ir patarimais mano debiutas pavyks
o kuria kalba yra, nes rusiskai turiu ivairiu dalyku