Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(deizzy @ 2009 05 20, 11:55)
mano suknele bus rugegeliu palvos ,po krutine papuosimas is svarovskiu ir krentanti i apacia  ax.gif  labai grazi  4u.gif

tai tau tiktu puokste is rugiageliu (arba melynu hortenziju) ir kokiu nors baltu gelyciu smile.gif
Atsakyti
as kai ziurinejau sukneles irgi tokia maciau, melyna su svarovskiukais po krutine ir laisvai krentancia.. man labai patiko.. tik mano pamergems stambesnems toks modeliukas netiko :-( o as jau taikiausi prie tokiu sukneliu, kurias jos rinksi.. nu bet kai pati savo vestuve sdarysiu, tai mano pamerges bus tokios :-) man labai patinka tokie vejyje plevesuojantys romantiski modeliukai smile.gif
Atsakyti
Įdedu nuotraukytę kaip mudu su vyru atrodėme (nuotrauka pasididina). Matosi ir mano krepšelis, kažkam labai patiko ta idėja, kad vietoj puokštės krepšelis puoštas gėlėmis.

user posted image

O šiandien mudu švenčiam savo odines vestuves wub.gif
Atsakyti
sveikinu :-) labai graziai atrodet :-)
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 20, 15:03)
Įdedu nuotraukytę kaip mudu su vyru atrodėme (nuotrauka pasididina). Matosi ir mano krepšelis, kažkam labai patiko ta idėja, kad vietoj puokštės krepšelis puoštas gėlėmis.

user posted image

labai super 4u.gif
As jau pasirasiau sutarti del tos sukneles nuomos biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos mergytes, pasiskaitinejau cia del tu sukneliu ir net nebezinau.....issirinkau sidabrine su juodais svarovskiais, o dabar net nebezinau kazi ar nebus per daug issaukianti....o ka jus mergytes manot apie sidabrine pirsliene? g.gif
Atsakyti
nu va kaip sauniai, kad pasirasei sutarti :-) dabar vienu klausimu bus maziau smile.gif
o as nezinau ka dabar man organizuoti :-( siaip is principo, galeciau dziaugtis laisvais vakarais, ale ka nors noris veikti smile.gif kazko laukti :-)
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 20, 14:03)

Linarte wub.gif Dabar jau pradejau galvot, ar ta puokste isvis reikalinga, paziurejus, kaip pas tave sauniai krepselis atrode bigsmile.gif thumbup.gif

Sveikinimai su vestuviu sukaktim
user posted image

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 20, 14:49)
As jau pasirasiau sutarti del tos sukneles nuomos  biggrin.gif

Kokia kaina? bigsmile.gif

Ziurekit ka radau issamiai aprasyta, gal kam pravers vestuviu metines thumbup.gif

O cia siaip nuotaikai palaikyti:
Ar žinote, kodėl kai kurie žmonės rašo septynetą su horizontalia linija, nors
visose spausdinimo mašinėlėse bei kompiuteriuose rašoma be brūkšnio?
Kai Mozė, nulipęs nuo Sinajaus kalno, pradėjo skaityti tautai 10 Dievo įsakymų
ir priejo prie septinto ("Nepaleistuvauk") - tauta choru pradėjo šaukti:
"Išbrauk, išbrauk septintą!!!" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 20 gegužės 2009 - 14:55
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 20, 15:33)

o as nezinau ka dabar man organizuoti :-( siaip is principo, galeciau dziaugtis laisvais vakarais, ale ka nors noris veikti smile.gif kazko laukti :-)

as po savo vestuviu irgi panasiai jauciausi, nes pati viska organizavau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 20, 13:03)

user posted image

labai grazei atrodet smile.gif

dideliausi sveikinimai jum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 20, 20:38)
labai grazei atrodet smile.gif

dideliausi sveikinimai  jum smile.gif

aaa, pritariu, labai gražiai thumbup.gif darbe pažiūrėjau ir nebespėjau pagirti
Atsakyti
labas

as tai darbe prazuvus, neisivaizduoju, kaip reiks baigt visus vestuvinius darbus - neturiu laiko doh.gif

Linarte - grazuoliai jus, o va krepseli isivaizdavau krepsa ta dideli ir pinta doh.gif
labai dailiai atrode thumbup.gif

permeciau "ant smugio" ko paraset ir vsio, einu i lova ryt ankstyvas rytas i darba

sekmes darbuose mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti