loretita 2 prajuokinai - eisiu as dabar akiniu pirkt deranciu prie suknios - gi koks geras budas su muzikantasi susineket suprantu kad tau akiniu siaip reikia, bet... man kadangi dar ne, tiksliau reikia. bet galiu ir be ju tai siaip reik detis
mergaiciuke_ee kaip faina, musu palapine ir visa kita atvaro sia savaite tai jau ir mes dumsim, o po vestuviu esam laiva nusisamde is Rusnes ar Silutes net nezinau iki Nidos, nu ne esme kur plauksim, kad tik plaukt man
o del poilsio - man tai tik galvot daug iseina, o daryt neeeeeeeee - vis atsiranda kazkas kas sugadina planus. Va ir sia savaite pakviete i darba tai viska ka zadejau padaryt - nepadarysiu nu man dar yra laiko
QUOTE(pelze @ 2009 05 19, 21:17)
loretita 2 prajuokinai - eisiu as dabar akiniu pirkt deranciu prie suknios - gi koks geras budas su muzikantasi susineket suprantu kad tau akiniu siaip reikia, bet... man kadangi dar ne, tiksliau reikia. bet galiu ir be ju tai siaip reik detis
mergaiciuke_ee kaip faina, musu palapine ir visa kita atvaro sia savaite tai jau ir mes dumsim, o po vestuviu esam laiva nusisamde is Rusnes ar Silutes net nezinau iki Nidos, nu ne esme kur plauksim, kad tik plaukt man
o del poilsio - man tai tik galvot daug iseina, o daryt neeeeeeeee - vis atsiranda kazkas kas sugadina planus. Va ir sia savaite pakviete i darba tai viska ka zadejau padaryt - nepadarysiu nu man dar yra laiko
faina su laivu. as preita vasara su MB varem i suomija tai TOKIU keltu plaukem kad musiskiai tai kaip barzos pries atrodytu:) jegele buvo.
o mes kadangi suni isigijom tai pagalvojom kad reik nauja palapine didesne su ppriengiu ieskot nes tueim tokia ,mazute dviviete, o suniu miegot nelabai noris tuolab kad musoji labai jau dumblynus megsta ismaurot
dar klausimas gal zinot kokios puokstes turesit ar darysites, nes man jaunoji uzsake ir nesako kokia kaip kokia valtybine paslapti laiko
nebaigiau rašyti pirmai...apsipykau dar su vyru, sako užkniso jau tos dėžės su daiktais namie ir t.t. sako, jau nusibodo tos vestuves ir neisiu ten bet po to atlėgo žinau, kad eis ir viskas bus gerai. bet ta proga namie pasitvarkėm, apsimėtėm savo nereikalingus daiktelius...
ryt žadu važiuoti dar kartą savo suknelės žiūrėt, batelius nusivešiu, jei viskas gerai, imu ir baigta, tikrai nesiblaškysiu. kažkas rašė, kad patogumas svarbiausia, tas taip...o toks fasonas tikrai patogus, nes mano vestuvinė panaši buvo, bent jau tas per kaklą dalykas, iškirptė panaši...tik šita svočios tokia pūstesnė, ten gale ilgiau...tai kol kas man ant kaklo per ilga, bet viską sutvarkys pagal mane.
ryt žadu važiuoti dar kartą savo suknelės žiūrėt, batelius nusivešiu, jei viskas gerai, imu ir baigta, tikrai nesiblaškysiu. kažkas rašė, kad patogumas svarbiausia, tas taip...o toks fasonas tikrai patogus, nes mano vestuvinė panaši buvo, bent jau tas per kaklą dalykas, iškirptė panaši...tik šita svočios tokia pūstesnė, ten gale ilgiau...tai kol kas man ant kaklo per ilga, bet viską sutvarkys pagal mane.
Nu negaliu aš be jūsų
Jau reikia pradėti vaiko krikštynas planuotis, kas čia beliko iki liepos antros pusės. Bet vis dar noriu gyvent vestuvėmis.
Mergaiciuke_ee, manau, kad tikrai sulauksi pagyrimų ne iš vieno, o tai atpirks visus nesusipratimus. Gi ir aš dejavau, kad mano jaunoji ne viską daro, ką aš norėčiau, kad ji darytų. Bet mums viskas pavyko. Jai labai daug kas patiko, o ir nematytų dalykų aš su jūsų pagalba jai padariau. Taigi, mažiau nervų ir depresijų, nosytes aukščiau - viskas bus puiku
Antrą dieną aš turėjau pasiėmus batelius iš mamos, priderintus prie suknelės. Mamos koja gan plati, palyginus su mano, bet po naktinių šokių taip kojos sutino, kad jie man buvo pats tas Taigi, pasirūpinkit antrai dienai super patogia avalyne, nes ir antrą dieną tenka nemažai veiklos.
Jau reikia pradėti vaiko krikštynas planuotis, kas čia beliko iki liepos antros pusės. Bet vis dar noriu gyvent vestuvėmis.
Mergaiciuke_ee, manau, kad tikrai sulauksi pagyrimų ne iš vieno, o tai atpirks visus nesusipratimus. Gi ir aš dejavau, kad mano jaunoji ne viską daro, ką aš norėčiau, kad ji darytų. Bet mums viskas pavyko. Jai labai daug kas patiko, o ir nematytų dalykų aš su jūsų pagalba jai padariau. Taigi, mažiau nervų ir depresijų, nosytes aukščiau - viskas bus puiku
Antrą dieną aš turėjau pasiėmus batelius iš mamos, priderintus prie suknelės. Mamos koja gan plati, palyginus su mano, bet po naktinių šokių taip kojos sutino, kad jie man buvo pats tas Taigi, pasirūpinkit antrai dienai super patogia avalyne, nes ir antrą dieną tenka nemažai veiklos.
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 19, 14:00)
ir man sake nedaryti jokiu zaidimu, ne slaiko nebus.. ir nebuvo laiko...nors per ilgas kalbas
ai pamirstam tuos muzikantus... skonio gi reikalas svarbu kad bent vestuviu nesugadino, o mano nuomone tai cia tik smulkmena
kiekviena patirtis yra savaip reikalinga ir naudinga tad neimu i galva ir tikiuosi, kad trecia karta pavyks dar geriau.
be to, gavom grazia padeka ir labai grazia vaza uz pirsliavima .. :-)
ai pamirstam tuos muzikantus... skonio gi reikalas svarbu kad bent vestuviu nesugadino, o mano nuomone tai cia tik smulkmena
kiekviena patirtis yra savaip reikalinga ir naudinga tad neimu i galva ir tikiuosi, kad trecia karta pavyks dar geriau.
be to, gavom grazia padeka ir labai grazia vaza uz pirsliavima .. :-)
mes gavom tokią taurę irišgraviruota geriausi piršliai. kaip kitaip, juk kitų nebuvo
o dėl santykio su muzikantais, tai yra tam tikra trintis. aš 2 vestuvėse piršliavau. pirmose muzikantas- kaip ir nekoks dainininkas buvo, daugiau leido muziką ir ant viršaus dainavo- bet va jau prisiderinimas prie piršlių- 100 proc. Gal kažkiek ir pataikavimas, bet jis žino, kad mes pakviesti iš savų, kad nesamdyti ir kad mes šventės vedėjai, užtai ir derinosi. ir net svečius privertė, jei tik piršlys ar piršlienė atsistoja- visi ploja, tai labai geras dalykas, nes visi tada nustoja kalbėtis ir atkreipia dėmesį, nebereikia rėkti, kad klausykitės
o šitose vestuvėse tai šiek tiek buvo tokio, bet ir mes patys nebuvom nieko derinę, tad priekaištų nėra. mes patys nepagalvojom apie tai, kad po svečių prisisitatymo nori ir muzikantai prisitatyti, o jų buvo trys ir kiekvienas po daina traukė. Tai mums labai prailgo, bet čia buvo iškarto po to, kai jaunieji tą stalo valdžią norėjo rinkti tai atrodė, kad trunka amžinybę, nes tie vos ne, tai kada rinksit, o čia kaip sakant mikrafonai pas muzikantus, gi nenutrauksim. Tai ir iš mūsų pusės sakyčiau toks nepasiruošimas buvo bendravimui su muzikantais, o šiaip tai gražiai grojo dainavo ir buvo jie
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 19, 22:30)
dar klausimas gal zinot kokios puokstes turesit ar darysites, nes man jaunoji uzsake ir nesako kokia kaip kokia valtybine paslapti laiko
as pati sau uzsakinesiu, bet derinsiu prie jaunosios puokstes
sveikos na jau pradejau ir as rimtai ruostis, o tai atlekiau pas jus pasirodyt su sampano buteliais ir dingau, vis laiko nebuvo lekiu skaitinet praejusias temas ir ieskot ideju tik kad man bus sunkoka pasiruosti nes vestuvese puse sveciu - kitakalbiai manau su jusu pagalba ir patarimais mano debiutas pavyks
Sveikutes,
Na man berods jau geriau Vaistus lasinuos, pamirstus akinius issitraukiau ir gyvenimas ryskenis patapo
Mes su jaunaja derinames, bet nezinau kokia puokste bus, tik geltonu-zaliu spalvu is lauko geliu. Gelininke negalejo pasakyt, kaszydes tuo metu O jaunosios bus rugiageles su baltom gelem maisytos.
Na man berods jau geriau Vaistus lasinuos, pamirstus akinius issitraukiau ir gyvenimas ryskenis patapo
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 19, 22:30)
Mes su jaunaja derinames, bet nezinau kokia puokste bus, tik geltonu-zaliu spalvu is lauko geliu. Gelininke negalejo pasakyt, kaszydes tuo metu O jaunosios bus rugiageles su baltom gelem maisytos.
merginos, nebesinervinam del tu puoksciu - kokios bus tokios gerai svarbu spalvyte prisderinti prie aprangos.. musu puokstemis rupinosi jaunoji. Nuejo pas floriste ir pasitarusi uzsake..ir viskas. as savo puokste pamaciau vestuviu ryta ir vidska buvo gerai. Kad ir kokia puosktele bebutu, ir kad ir kokios geles bebtutu - jos visada bus grazios
tik paprasiau, kad nenoriu ant rankos apyrankes, tai man psdare normalia nedidele puokstele, o pamergems labiau norejosi apyrankiu - tai joms dare apyrankes
kas nuotraukose mate mano puokstele, tai ten buvo tokios violetines gelytes. + baltos gelytes + zali kazkokie augaliukai... gal ta violetine ir nelabai derinosi prie mano aprangos, as labiau melynos buciau norejosi - bet koks skirtumas grazi buvo ir tokia -
tik paprasiau, kad nenoriu ant rankos apyrankes, tai man psdare normalia nedidele puokstele, o pamergems labiau norejosi apyrankiu - tai joms dare apyrankes
kas nuotraukose mate mano puokstele, tai ten buvo tokios violetines gelytes. + baltos gelytes + zali kazkokie augaliukai... gal ta violetine ir nelabai derinosi prie mano aprangos, as labiau melynos buciau norejosi - bet koks skirtumas grazi buvo ir tokia -
Smagu čia vis pasiskaitinėti, nes mes visos tuo gyvename, kaip atrodysime, ar viskas vyks pagal mūsų susikurtus scenarijus, aš manau kad mums visoms pavyks, nes tikrai nuoširdžiai mes renkamės idėjas, gal kartais net pergyvenam labiau nei jaunieji.O dėl aprangos tai aš dėsiuosi juodą suknutę, graikiško stiliaus(po krūtine juostelė su papuošimu iš karoliukų ir svarofskio o į apačia krentanti) o dėl gėlių tai dėsiuosi apyrankę iki alkūnės, kuri bus papuošta geltonomis frezijomis, tik abejoju dėl papuošalų.Ar dėtis juodus karoliukus, ar kažką iš svarofskio akučių.Patarkit
Taip pat reikalingi žodžiai prieš tiltą gal kas turite kokius negirdėtus, aš naudojau šiuos bet jau jaunieji yra girdėję norėčiau pakeisti;
Mieli jaunieji, šiame krante paliekate savo nerūpestingas dienas, kitame krante Jūsų laukia sukurtas naujas, nežinomas gyvenimas.Mes visi čia esantys linkime, kad kitame krante jus lydėtų pats gražiausias jausmas meilė, supratimas, bei kantrybė. Mylėkite ir gerbkite vienas kitą. O mūsų pareiga` yra jus palydėti į kitą krantą, į jūsų laimingą ir gražia ateitį...
Taip pat reikalingi žodžiai prieš tiltą gal kas turite kokius negirdėtus, aš naudojau šiuos bet jau jaunieji yra girdėję norėčiau pakeisti;
Mieli jaunieji, šiame krante paliekate savo nerūpestingas dienas, kitame krante Jūsų laukia sukurtas naujas, nežinomas gyvenimas.Mes visi čia esantys linkime, kad kitame krante jus lydėtų pats gražiausias jausmas meilė, supratimas, bei kantrybė. Mylėkite ir gerbkite vienas kitą. O mūsų pareiga` yra jus palydėti į kitą krantą, į jūsų laimingą ir gražia ateitį...
QUOTE(miegaliukas @ 2009 05 20, 11:09)
O dėl aprangos tai aš dėsiuosi juodą suknutę, graikiško stiliaus(po krūtine juostelė su papuošimu iš karoliukų ir svarofskio o į apačia krentanti) o dėl gėlių tai dėsiuosi apyrankę iki alkūnės, kuri bus papuošta geltonomis frezijomis, tik abejoju dėl papuošalų.Ar dėtis juodus karoliukus, ar kažką iš svarofskio akučių.Patarkit
tai priderink prie sukneles papuosimu
mano suknele bus rugegeliu palvos ,po krutine papuosimas is svarovskiu ir krentanti i apacia labai grazi