leliukazz - laikykites, as jau senai ta pamoka turejau ir pasimokiau - su vaikais visi planai labai lankstus laikykites, ir nesedek prie kompo, nes tai tik trukdys pasveikti tavo pacios akytems
mandra-sandra - atrodo visai nieko ta tavo suknia, ir svarbiausia prie bateliu tiks ir man atrodo prie pamergiu deresi - nors as pastebejau man paskutiniu metu ruda ir zalia - kaip i uzpakali ikirpta ka besimauciau vis kazkaip taip gaunas
mergaiciuke-ee - stiprybes tau, laikykis, ir pagalvok koki sau priza po visos sventes nu jau uz toki varga turi save kazkaip palepint po to
astarna - nu ka ten su tais pirsliais daug puosi - juk jie vyrai nei karoliu nei auskaru neuzkabinsi man tai patinka kad jie tokie paprasti jeigu kostiumas yra tai derini marskinius pri ekostiumo (as tai saviski si kart biski atvirksciai rengiau, panasiai kaip Mandra-Sandra nupirkau marskinius ir varlyte tada supratom kad reikia ir naujo kostiumo, tai paemem ir ta. Dabar jo tas kostiumas biski toks nevisai kaip visi - su silko atlapais ir silkine juostele kelniu sone ir tada jau silkinis toks kaip dirzas ar juosta dedasi, nezinau kaip lietuviskai tiksliai pavadint) tada derini slipsa prie suknios savo nu ir viskas nes jei nenori nei juostos nei geliu... nedaug kas ir lieka jiems
miegaliukas - geros sventes tau
rugsti uoga - labai grazi tavo suknia, ir kad jau viskas baigesi - viskas buvo gerai saunuole
as tai su naktiniais vargstu ir is visu pokalbiu su savo jaunaisiais priemiau viena isvada - nesikisti nei i nieka kas tiesiogiai nesusije su mano scenarijum, nes matau kad sunku ir jiems ir man. Manau man uztenka mano tiesioginiu rupesciu, visa kita - kaip jie nori
QUOTE(pelze @ 2009 05 19, 18:20)
leliukazz - laikykites, as jau senai ta pamoka turejau ir pasimokiau - su vaikais visi planai labai lankstus laikykites, ir nesedek prie kompo, nes tai tik trukdys pasveikti tavo pacios akytems
mandra-sandra - atrodo visai nieko ta tavo suknia, ir svarbiausia prie bateliu tiks ir man atrodo prie pamergiu deresi - nors as pastebejau man paskutiniu metu ruda ir zalia - kaip i uzpakali ikirpta ka besimauciau vis kazkaip taip gaunas
mergaiciuke-ee - stiprybes tau, laikykis, ir pagalvok koki sau priza po visos sventes nu jau uz toki varga turi save kazkaip palepint po to
astarna - nu ka ten su tais pirsliais daug puosi - juk jie vyrai nei karoliu nei auskaru neuzkabinsi man tai patinka kad jie tokie paprasti jeigu kostiumas yra tai derini marskinius pri ekostiumo (as tai saviski si kart biski atvirksciai rengiau, panasiai kaip Mandra-Sandra nupirkau marskinius ir varlyte tada supratom kad reikia ir naujo kostiumo, tai paemem ir ta. Dabar jo tas kostiumas biski toks nevisai kaip visi - su silko atlapais ir silkine juostele kelniu sone ir tada jau silkinis toks kaip dirzas ar juosta dedasi, nezinau kaip lietuviskai tiksliai pavadint) tada derini slipsa prie suknios savo nu ir viskas nes jei nenori nei juostos nei geliu... nedaug kas ir lieka jiems
rugsti uoga - labai grazi tavo suknia, ir kad jau viskas baigesi - viskas buvo gerai saunuole
as tai su naktiniais vargstu ir is visu pokalbiu su savo jaunaisiais priemiau viena isvada - nesikisti nei i nieka kas tiesiogiai nesusije su mano scenarijum, nes matau kad sunku ir jiems ir man. Manau man uztenka mano tiesioginiu rupesciu, visa kita - kaip jie nori
mano MB jau be manes pasistenge, kadangi mes abu gamytos vaikai, tai po vestuviu savaitgali varom prie nemuno su palapinem, nes maniskis dar ir zvejys uzkietiejes o dar anglu koker spanieli turim tai jam irgi lakstyt daug rewikia tai varys i gamta, laukiu labaiu nei vestuviu turbut
tyloka snd pas mus cia forume,o gal man taip tik atrodo
QUOTE(deizzy @ 2009 05 19, 18:52)
tyloka snd pas mus cia forume,o gal man taip tik atrodo
tyloka bet vistiek kelis psl prirasem:) beto ir taip dar near forumui savaites o jau puse beveik prirasem. musam rekordus jau:)
man toks jausmas kad svociutes issikvepe o gal cia tyla pries uragana
žinokit, aš tai jau galvoju, kad reikia man aprimti. ženklai pareina. dėdama dėžę aukštai su visokiais vestuviniais rakundasais atributais sudaužiau savo vestuvių sveikinimų rėmą tą kur mano albume yra įdėtas. viskas užkrito už spintos, sudužo žiauriai stiklai po kambarį tai vyras valė, aš su vaiku buvau, nes
as tai kai turiu laisva minutele vis kisu cia nosi ir man taip norisi kad butu daug prirasyta taip idomu skaityti kas ka parase ir paciai pasireiksti
gerai sako MANDRA SANDRA reikai daryt perttrauka , nes jau gulu ir keliu su viena mintim - vestuves
MERGAICIUKEE - linkiu tau gerai paveseiliot , jei kas ir nepatiks - buk rami , maktelk 50g. ir sau patyliukais pasakyk ,,as esu pati geriausia svocia pasaulyje '''laikau kumscius uz tave
,,,iseinu atostogu iki pirmadienio'''........ daugiau neistversiu
QUOTE(astarna @ 2009 05 19, 20:35)
gerai sako MANDRA SANDRA reikai daryt perttrauka , nes jau gulu ir keliu su viena mintim - vestuves
MERGAICIUKEE - linkiu tau gerai paveseiliot , jei kas ir nepatiks - buk rami , maktelk 50g. ir sau patyliukais pasakyk ,,as esu pati geriausia svocia pasaulyje '''laikau kumscius uz tave
dekui:)
geru tau atostogu:)
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 19, 11:40)
mano suknele ir orandzine bus tai net nezinau kokios spalvos batu ieskot, ir aplamai kai as auksta ir mano koja didele tai ma batus rast o tavo auksiniai turetu manau tikti
Zinok mano ir buvo orandzine, tai dejausi sampanines spalvos basutes
Sveikutes,gal kuri noretumet per puse nuomoti helio baliona tik neradau dar kur ji gauti mano jauniesiems ir 50 uztektu
QUOTE(maze11 @ 2009 05 19, 11:42)
kaip supratau, jus, rugsti uoga, nebuvot su jais susitike pries vestuves, todel ir gavosi nesusikalbejimas. prisipazinsiu, pirma karta susitikus, ir mums jie bande primesti savo vedima, bet mes pasakem, kad mes vedejai, o jie pagalbininkai.
As ir nebuvau susitikusi su muzikantais, tik atvykus pas jaunaja padaviau jiems segtuva su scenarijumi ir paprasiau susipazinti, tai mes labai gerai sutarem su jais, kai uzsidedavau akinius jie jau zinojo ,kad as noriu kalbet. O po veseles paprase padovanot scenariju ir sako dar taip nesam buve,kad viska vede pirsliai.Tai net mano sesei nuleido kaina 300lt
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2009 05 19, 15:32)
o man dabar rupi kaip papuosti savo pirsli.
Mano suknele PINK.
Pirslio kostiumas tamsus...
pirslio juostos nenoriu , geliu atlape nenoriu...
Kaip jus darysit
Mano suknele PINK.
Pirslio kostiumas tamsus...
pirslio juostos nenoriu , geliu atlape nenoriu...
Kaip jus darysit
Dabar labai daug kas deda kaklaskares, tai pagal tavo suknios spalva reiketu.