QUOTE(maze11 @ 2009 05 19, 11:42)
jo as nebuvau susitikusi, as su juo kalbejausi telefonu, ir jis man pasake, kad nera reikalo susitikti, nes mes viska apsitarsim.. plius mane ir jaunoji ir kiti, kas juos pazista asmeniskai, uztikino, kad viskas gerai, uztenka su juo telefonu pasneketi ir viska susiderinam.. ir mes viska apsitarem.. gal valanda snekejom.. ir as jam scenariju savo atspausdinau, ir jis ji turejo..
gal cia tik mano vaizduote ? o gal cia tiesiog mano asmenine nuomone apie tuos muzikantus uzgoze viska.. nes kaip galvoju, nu liktais viska ir padariau ka buvau suplanavusi...
ir liktais jie graziai grojo, ir linksmu daineliu buvo...ir sokiu buvo pakankamai..
ai nesvarbu jau buvo kaip buvo... visiems patiko, visi gyre, sake kad viskas sauniai ir linksmai..
o juk tai ir yra svarbiausia, o jei man asmeniskai kazkas nepatiko, tai cia mano problemos.. juk ir jaunajai nuolat kartojau, nepergyvenk, jei kas bus netaip ir jei kam nors kas nors nepatiks, tai ju problemos kad nemoka linksmintis.. o dabar va pati as:) ironiska
nu bet as jums tik pasakau savo abejones.. siaip is principo visa diena gavosi sauni . ir nebesuprantu ko as ant muzikantu uzsisedau.. turbut kad nedave pakalbet kiek norejau o kalbejo patys
nu viskas, reziume,...nebereikia man bumbeti, o dziaugtis, kad padarem ka galejom..ir kad seima dabar graziai ir ilgai gyventu
reikia juk i viska ziureti optimistiskai ir prisiminti, kad buvo gera ir grazu :-)
Papildyta:
QUOTE(deizzy @ 2009 05 19, 11:56)
labas svociutes gal kuri turit zodzius ka sakyti kai tas arbatas duosiu,na issirinkti seimos jausmu recepta ar kazka panasaus,nieko nesumastau
as savo zodziais sakiau, kad kiekvienai seima nori gyventi graziia ir laimingai , o kad ta laime jums butu lengviau susikurti reikalinga zinoti laimingo seimos gyvenimo recepta, todlė siandien jus turite puikia galimybe is ivairiausiu jausmu susideti toki derini, kuris jums atnes laime..... ir t.t. nu kazka panasaus, ir tuomet jie jau rinkosi
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 19, 11:51)
tai jau taip as dabar tai is vis ir mokaus ir ruosiuos zaidimus autobusui, pavyko sustumti paskaitas tai treciad vakare gristu i klp ir tada jau parsides paskutiniai potepiai rubu lyginimai daiktu rusiavimai:)
o as daiktus paskutine nakti ruciavau iki 3 nakties, ne sriekejo is vilniaus su viskuo vaziuoti i kauna. aisku vilniuje nebuvo laiko rusuiuotis, ne smagistra rasiau intensyviai..
tad mieogjau pries vestuves 3 val.
tik nebandykit jus sito daryti nekas visa ryta jauciausi kaip girta