Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(maze11 @ 2009 05 19, 11:42)

jo as nebuvau susitikusi, as su juo kalbejausi telefonu, ir jis man pasake, kad nera reikalo susitikti, nes mes viska apsitarsim.. plius mane ir jaunoji ir kiti, kas juos pazista asmeniskai, uztikino, kad viskas gerai, uztenka su juo telefonu pasneketi ir viska susiderinam.. ir mes viska apsitarem.. gal valanda snekejom.. ir as jam scenariju savo atspausdinau, ir jis ji turejo..
gal cia tik mano vaizduote ? smile.gif smile.gif o gal cia tiesiog mano asmenine nuomone apie tuos muzikantus uzgoze viska.. nes kaip galvoju, nu liktais viska ir padariau ka buvau suplanavusi...
ir liktais jie graziai grojo, ir linksmu daineliu buvo...ir sokiu buvo pakankamai..
ai nesvarbu jau buvo kaip buvo... visiems patiko, visi gyre, sake kad viskas sauniai ir linksmai..
o juk tai ir yra svarbiausia, o jei man asmeniskai kazkas nepatiko, tai cia mano problemos.. juk ir jaunajai nuolat kartojau, nepergyvenk, jei kas bus netaip ir jei kam nors kas nors nepatiks, tai ju problemos kad nemoka linksmintis.. smile.gif o dabar va pati as:) smile.gif ironiska smile.gif smile.gif
nu bet as jums tik pasakau savo abejones.. siaip is principo visa diena gavosi sauni . ir nebesuprantu ko as ant muzikantu uzsisedau.. turbut kad nedave pakalbet kiek norejau smile.gif smile.gif o kalbejo patys smile.gif smile.gif smile.gif

nu viskas, reziume,...nebereikia man bumbeti, o dziaugtis, kad padarem ka galejom..ir kad seima dabar graziai ir ilgai gyventu smile.gif smile.gif smile.gif

reikia juk i viska ziureti optimistiskai ir prisiminti, kad buvo gera ir grazu :-) smile.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(deizzy @ 2009 05 19, 11:56)
labas svociutes  smile.gif gal kuri turit zodzius ka sakyti kai tas arbatas duosiu,na issirinkti seimos jausmu recepta ar kazka panasaus,nieko nesumastau  g.gif

as savo zodziais sakiau, kad kiekvienai seima nori gyventi graziia ir laimingai , o kad ta laime jums butu lengviau susikurti reikalinga zinoti laimingo seimos gyvenimo recepta, todlė siandien jus turite puikia galimybe is ivairiausiu jausmu susideti toki derini, kuris jums atnes laime..... ir t.t. nu kazka panasaus, ir tuomet jie jau rinkosi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 19, 11:51)
tai jau taip as dabar tai is vis ir mokaus ir ruosiuos zaidimus autobusui, pavyko sustumti paskaitas tai treciad vakare gristu i klp ir tada jau parsides paskutiniai potepiai rubu lyginimai daiktu rusiavimai:)

o as daiktus paskutine nakti ruciavau iki 3 nakties, ne sriekejo is vilniaus su viskuo vaziuoti i kauna. aisku vilniuje nebuvo laiko rusuiuotis, ne smagistra rasiau intensyviai..
tad mieogjau pries vestuves 3 val.
tik nebandykit jus sito daryti smile.gif smile.gif nekas smile.gif smile.gif visa ryta jauciausi kaip girta smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 10:48)
labukas.
jei pamergės bus su rudom suknelė, tai kokia spalvytė tiktų svočiai?

Man stililistė pagal vaidmenį rekomendavo rinktis mėlyną, žalią, juodą blizgią arba prabangiai bordinę spalvas. Raudona - sunki spalva, ir piršliai turi būtų dar sunkesni, kad matytųsi jų vaidmuo.
Mano buvo salotiniai blizganti žalia su juodom detalėm suknelė.

rugšti_uoga, tikrai daug buvai prisiruošusi. Atrodei super thumbup.gif Aišku,gaila,kad su muzikantais nelabai pavyko susidirbti.
Man maniškiai muzikantai irgi nelabai patiko, esu mačius žymiai geresnių. Keliose vietose gelbėjau situaciją savo žaidimais ir tostais, nors kalbėjom, kad pirmą dieną aš jokių žaidimų nedarysiu.
Nors svečiai tai mums rekomendavo su tais muzikanatais kurt kompaniją ir piršliavimo verslą pradėt lotuliukas.gif
Atsakyti
ir man sake nedaryti jokiu zaidimu, ne slaiko nebus.. ir nebuvo laiko...nors per ilgas kalbas smile.gif smile.gif
ai pamirstam tuos muzikantus... skonio gi reikalas smile.gif svarbu kad bent vestuviu nesugadino, o mano nuomone tai cia tik smulkmena smile.gif
kiekviena patirtis yra savaip reikalinga ir naudinga smile.gif tad neimu i galva ir tikiuosi, kad trecia karta pavyks dar geriau. smile.gif smile.gif smile.gif

be to, gavom grazia padeka ir labai grazia vaza uz pirsliavima .. :-)
Atsakyti
sveikos svociutes ,
Mes vestuves norim padaryti geriausias , jei kas ne pagal plana jaudinames nervinames bet svarbiausi galutinis rezultatas- Sveciai patenkint . Praeis kik laiko atslugs itampa ir suprasimkad viskas vyko kuo puikiausiai.

Merginos - davai bukim ramios lankscios , gal kada grieztos svocios ir viskas bus OK group.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 19, 14:00)
be to, gavom grazia padeka ir labai grazia vaza uz pirsliavima ..  :-)

Mes gavom tokią šokoladą primenančią saldaininę didelę, pilną šokoladinių saldainių. Kad pasisaldintume gyvenimą, kuris apkarto besiruošiant vestuvėms rolleyes.gif
Atsakyti
Šį šeštadienį ir aš piršliausiu, bet galiu pasakyti tiek, kad kai buvo mūsų vestuvės prieš kelis metus puikiai susidirbo muzikantai su piršliais.Labai svarbu komandinis darbas, nes kitu atveju gali nuo kojų nusivaryti o svečiams vistiek bus nuobodu, todėl aš už tai kad būtų ir šokių ir gražių žodžių, ir žaidimų.Labai daug kam patiko žaidžiamas žaidimas "Vaikas", jį žaidėm kai svečiai buvo linksmi, Šio žaidimo esmė išrinkti svečia kuris apvaloko sudėjimo, linksmų plaučių, nes šis turės buti vaiku ir labai jam daug teks bėgioti.Muzikantai skaitė, svečiai dalyvavo ir labai buvo linksma.Aš taip pat už tai kad vestuvės būtų gražios ir to pošlinimo būtų kuo mažiau. ax.gif
Atsakyti
o man dabar rupi kaip papuosti savo pirsli.
Mano suknele PINK.

Pirslio kostiumas tamsus...
pirslio juostos nenoriu , geliu atlape nenoriu...

Kaip jus darysit g.gif

Atsakyti
mano persikine o MB kostiumas samaninis tamsiai tai nupirkau tokios kaip suknele spalvos kaklaraisti ir dar bus gelyte i atlapa, jaunoji uzsake.
Atsakyti
atrodo radau suknelę, įkelsiu suknelių temoj
Atsakyti
Sveikutes,

dingsiu ko gero ilgesniam laikui verysad.gif Buvau siryt su abiem maziais ligoninej. Abiem virusinis akyciu uzdegimas, sloga, gerkle siek tiek, o vyresneliui dar ir ausu uzdegimas doh.gif O ir mum su MB jau akys persti, man net blakstienos klijuojas. Sianakt isvis turejom faina naktele, vyresnis pradejo verkt, apsiveme, ijungem sviesa, o abu vaikai uzpuliavusiom akytem unsure.gif Kol viska susitvarkem, jau ir sviesu buvo. Tik spejau uzmigt, vel vyresnelis verkia, sako, ausytes... Tai ryte susipakavau ir i ligonine. Tai net ner nuotaikos verysad.gif Vat reikia is anksto pradet ruostis, nes dabar su dviem ligoniais sunkiai kas gausis doh.gif O dar pati vos ekrana matau lens.gif unsure.gif

Pasiguodziau, nepykit uz poster_offtopic.gif Bet jauciuos sush.... cry.gif

Dar plius. kol nepagysim, jokio lauko... O sestadieni didelis balius nusimato - teciui 55, man 30 doh.gif Gimines is visos Lietuvos suvaziuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 19 gegužės 2009 - 16:00
sveikit greiciau ir laikykites viskas bus gerai :*
Atsakyti
sveikatos sveikateles jum ir jusu maziesiems 4u.gif
Atsakyti