Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 10:12)
oi, merginos, kažkodėl raudonos nenoriu  doh.gif įsikalus, kad man nelabai tinka prie veido
o oranžinė gal  g.gif bet va vėl ar tiks prie jos mano auksiniai batai  doh.gif

tai aisku prie oranzines auksiniai tiks
Atsakyti
Muzikantai vadinasi siuprizas berods, is kedainiu
nu as savo vestuvems ne uz ka tokiu neimciau smile.gif smile.gif
kazkuriai svociutei, svociavusiia neseniai ir buvo sitie, bet jai gal patiko :)ne snusiskundimu is jos nebuvo smile.gif
nu cia aisku skonio reikalas smile.gif
mano jaunoji ir sake, oi kokie nuostabus, nepakartojami ir t.t. ir as tokiu laukiau smile.gif o pasirode man eiliniai baliu muzikantai smile.gif jei nebutu jaunuju, pagalvociau kad koks 50-metis smile.gif tai gal del to ir tas nusivylimas...
siaip negaliu sakyti, kad sugadino.. normaliai, aisku yra geresniu, bet yra ir blogesniu smile.gif
Papildyta:
prie raudonu sukneliu gal bordine tiktu.. ?
arba juoda su raudonais akcentais..
Atsakyti
sveikutes, mergaites smile.gif
as taip pat pakviesta i svociutes rugsejo 12 diena ax.gif skaitau jau ne pirma temele kaip jus ruosiates ir noriu jus visas pagirti - esat tikros saunuoles, na o idejos atrodo neissenkancios pas jus thumbup.gif 4u.gif
as jau po truputuka renkuosi informacija, bet dar neturiu daug laiko atsiduoti vien ruosimuisi ax.gif nes pirmiausia noriu su mokslais uzbaigti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 11:12)
oi, merginos, kažkodėl raudonos nenoriu  doh.gif įsikalus, kad man nelabai tinka prie veido
o oranžinė gal  g.gif bet va vėl ar tiks prie jos mano auksiniai batai  doh.gif

mano suknele ir orandzine bus tai net nezinau kokios spalvos batu ieskot, ir aplamai kai as auksta ir mano koja didele tai ma batus rast doh.gif o tavo auksiniai turetu manau tikti
Atsakyti
murmur-tau į sukneles įmečiau nuorodą
Atsakyti
sveikos, kalbant apie muzikantus, tai pas mane buvo tie is kedainiu. Tiesa sakant, jie man patiko, ir nepasakyciau, kad jie ateme is musu vadovavima. Mes su jais buvom susitike pries vestuves ir viska iki smulkmenu suderinom. As jiems atspausdinau savo scenariju ir padaviau. Tai viskas daugmaz vyko pagal musu scenariju, muzikantas visa vakara pravaiksciojo su mano duota papke, aisku, jis isiterpdavo, bet ir mes viska kuo puikiausiai savo padarem, kai ko nepadarem tik del laiko trukumo, nes sunku viska tiksliai suplanuoti.
kaip supratau, jus, rugsti uoga, nebuvot su jais susitike pries vestuves, todel ir gavosi nesusikalbejimas. prisipazinsiu, pirma karta susitikus, ir mums jie bande primesti savo vedima, bet mes pasakem, kad mes vedejai, o jie pagalbininkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maze11: 19 gegužės 2009 - 10:43
QUOTE(-crazygirl- @ 2009 05 19, 11:28)
as jau po truputuka renkuosi informacija, bet dar neturiu daug laiko atsiduoti vien ruosimuisi  ax.gif  nes pirmiausia noriu su mokslais uzbaigti g.gif

pastebejau kad daug kam dar mokslai uzbaigti reikia. Kaip nors suspesim visur.
Atsakyti
Sveikos, o kur jūs pasisakot dėl suknelių g.gif Niekur nerandu
Atsakyti
gražios vestuvių dieną-svočios apdarai
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 19, 10:42)
pastebejau kad daug kam dar mokslai uzbaigti reikia. Kaip nors suspesim visur.

tai jau taip as dabar tai is vis ir mokaus ir ruosiuos zaidimus autobusui, pavyko sustumti paskaitas tai treciad vakare gristu i klp ir tada jau parsides paskutiniai potepiai rubu lyginimai daiktu rusiavimai:)
Atsakyti
labas svociutes smile.gif gal kuri turit zodzius ka sakyti kai tas arbatas duosiu,na issirinkti seimos jausmu recepta ar kazka panasaus,nieko nesumastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 19, 10:33)
nu as gal ne taip issireiskiau apie ta svarbuma smile.gif
tikrai  nesureiksminu pirsliu, bet jie yra atsakingi uz vakara, nebent tariamasi tik del paliudijimo, o vakaro vedimas atiduodamas muzikantams.

vadinasi, nesusisnekejom mirksiukas.gif
o siaip manau, kad smagiausias derinys - kai geri ir pirsliai, ir muzikantai, kurie vienas kita papildo, o ne demonstruoja savo valdzias smile.gif
aisku, labai sunku ta padaryt, kai nesi mates tu muzikantu ir nezinai, kokia ju programa. o juk geri muzikantai irgi ruosia kazkokia savo programele, nes juk nezino, kokie bus pirsliai ir ka jie paruos ax.gif
Atsakyti