Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 19, 08:14)
zinok, tikrai per 2 val nespesit visur suvazineti, nes viskas uztrunka... geriau jau pasilikit kokia viena vieta, bet ne taip skubeti..
o jei dar prie banzycios bus daug sveikintoju, ir juos vaisinsit sampanu, tai dar laiko uztruks...

tai va gaila kad tik dbr susiziurejau reiks kai grisiu is paskaitu jaunnajai paskambinti. nors dbr jau jiem i skype nuoroda nusiunciau, na ziuresiu ka ji man sakys nes is ju tai beleko tiketis galima smile.gif
cia jei idomu gali musu marsruta pamatyti smile.gif
http://maps.google.c...e...ie=UTF8&z=9
Atsakyti
mergaiciuke, viskas pas tave laaabai grazu, smile.gif saunuole kokia tu.. smile.gif tos sirdeles labai linksmos smile.gif
Atsakyti
dekui:) kad tokias radau tiktais smile.gif bet man labai patiko:) jau pradeda drebet sirdele kaip as ta gauja zmoniu suvaldysiu....
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 19, 09:01)
bet nepatiko, kad kiekviena karta reikejo laukti savo eile.s. juk pirsliai svarbiausi vestuvese be jaunuju, o ne muzikantai sad.gif

sorry uz pasisakyma, bet man kyla klausimas, ar neperdaug kai kurie pirsliai save sureiksmina g.gif pvz. man per vestuves nereikejo tu ilgu pirsliu kalbu, geriau zaidimai, dainos, sokiai, linksmybes, ka ir organizavimo muzikantai per musu vestuves smile.gif aisku, labai svarbu, kad butu geri muzikantai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 19 gegužės 2009 - 08:53
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 19, 08:46)
sorry uz pasisakyma, bet man kyla klausimas, ar neperdaug kai kurie pirsliai save sureiksmina g.gif pvz. man per vestuves nereikejo tu ilgu pirsliu kalbu, geriau zaidimai, dainos, sokiai, linksmybes, ka ir organizavimo muzikantai per musu vestuves smile.gif aisku, labai svarbu, kad butu geri muzikantai smile.gif

tada jei jaunieji nenori kad pirsliai kistusi i ju svente lai kviecia tik liudininkus del parasu. o muzikantu visokiu yra. yra tikrai geru bet yra ir tokiu kurie savo poslais bairiais gadina svente as pvz irgi nenoreciau kad is manes parodija muzokantas darytu.
Papildyta:
gal kur pritaikysit :

Kartą su žmona sėdėjom prie TV, kalbėjom apie gyvenimą... ir kažkaip
pasisuko kalba apie eutanaziją... Aš pažiūrėjau savo žmonai į akis ir
pasakiau:
- Niekada neleisk mašinai palaikyti mano gyvybę. Jei kada taip atsitiks kad
gulėsiu prikabintas prie įvairių mašinų ir priklausomas nuo išorinių serumų,
ir jei tik tai palaikys mano gyvybę, bei nebebus mano kūne sielos... prašau
padaryk viską kad atjungtum mašinas ir leistum man numirti.

Staiga žmona nusišypsojo ir priėjo prie manęs...

Tada ji atjungė TV, kabelinę, internetą, DVD, kompiuterį, telefonus, muzikos
centrą, ipod`ą, xbox`ą ir išmetė visą alų!!!

Baisu!!! Aš vos nenumiriau!
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 19, 10:00)

Kartą su žmona sėdėjom prie TV, kalbėjom apie gyvenimą... ir kažkaip
pasisuko kalba apie eutanaziją... Aš pažiūrėjau savo žmonai į akis ir
pasakiau:
- Niekada neleisk mašinai palaikyti mano gyvybę. Jei kada taip atsitiks kad
gulėsiu prikabintas prie įvairių mašinų ir priklausomas nuo išorinių serumų,
ir jei tik tai palaikys mano gyvybę, bei nebebus mano kūne sielos... prašau
padaryk viską kad atjungtum mašinas ir leistum man numirti.

Staiga žmona nusišypsojo ir priėjo prie manęs...

Tada ji atjungė TV, kabelinę, internetą, DVD, kompiuterį, telefonus, muzikos
centrą, ipod`ą, xbox`ą ir išmetė visą alų!!!

Baisu!!! Aš vos nenumiriau!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu as gal ne taip issireiskiau apie ta svarbuma smile.gif
tikrai nesureiksminu pirsliu, bet jie yra atsakingi uz vakara, nebent tariamasi tik del paliudijimo, o vakaro vedimas atiduodamas muzikantams.

...ir ne visi pirsliai sako ilgas kalbas smile.gif arba jei sako, kai kurios yra grazios ir reiksmingos smile.gif
Atsakyti
rugsti_uoga sauniai pasirodei thumbup.gif , tiek buvai prisiruosusi, saunuole tu , gaila kad muzikantai sugadino viska. O kaip tie muzikantai vadinasi.
Man jau baisu darosi del tu muzikantu. Musu vestuves muzikantai irgi ziauriai sugadino, tai as dabar labai bijau.

Dar turiu klausimeli blush2.gif Kam naudojai tuos molinius asotelius? Ir kaip tu ten tas arbatas supakavus buvai, ziuriu ziuriu ir niekaip nesuprantu g.gif
QUOTE(murmur @ 2009 05 18, 19:18)
nea, nuosavam name, labai lengva rasti. Nuoma ten 40-150lt, buvau uzejus, bet nesimatavau dar nieko.

ai tai gerai, ne tas salonas apie kuri as galvojau. Nes yra ZIezmariuose vienas salonas kur bute, tai tikrai nerekomenduociau jame apsilankyti, kainos nedideles, bet kokybe tai baisi blink.gif , nes mano pirsliene is ten nuomavosi musu vestuvem, tai sukneliu visai nesutvarke, tragiskai atrode,nesusiaurino normaliai, o kaip graziai kalbejo ta savininke, as dar buvau ten nuvaziavus pamergem sukniu ziuret, tai aciu Dievui kad nesirinkau is ten.

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 18, 22:28)
nenustebciau smile.gif ten dar yra vienas fintas pirmoji dukra, pirmoji anuke isteka tai ten nori padaryt beleka bet kol kas gaunas nekas smile.gif

uzuojauta tau mergaiciukee kuo didziasia. Neisivaizduoju is kur tiek kantrbes semiesi. Dziaugiuosi kad mano ne tokie jaunieji
As dar viena zaidima prisiminiau, toks juokingas labai.GAl tau tktu autobuse. As niekada nedariau...Duodi sveciams traukti po lapeli ir jie skaito, pavyzdziui As niekada nesapnuoju erotinu sapnu, jei tiesa reikia isgerti jei netiesa nieko nedaryti ir ten daug labai juokingu fraziu yra. Jei noretum galeciau tau vakare atsiusti i pasta. Namie turiu tiksliai uzsirasius kaip ten tas zaidimas vyksta. Labai juokingai gaunasi, as draugam per vestuviu metines ji dariau pernai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 19 gegužės 2009 - 10:14
labukas.
jei pamergės bus su rudom suknelė, tai kokia spalvytė tiktų svočiai?
Atsakyti
mano suknele persikine tokia o pamerges musu bus raudonom ilgom sukniom.
bet siaip kad ir zalia samanine tau tiktu, oranzine grazei atrodytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 19 gegužės 2009 - 09:58
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 10:48)
labukas.
jei pamergės bus su rudom suknelė, tai kokia spalvytė tiktų svočiai?

tai gal raudona g.gif
Atsakyti
oi, merginos, kažkodėl raudonos nenoriu doh.gif įsikalus, kad man nelabai tinka prie veido
o oranžinė gal g.gif bet va vėl ar tiks prie jos mano auksiniai batai doh.gif
Atsakyti