rugsti_uoga sauniai pasirodei
, tiek buvai prisiruosusi, saunuole tu , gaila kad muzikantai sugadino viska. O kaip tie muzikantai vadinasi.
Man jau baisu darosi del tu muzikantu. Musu vestuves muzikantai irgi ziauriai sugadino, tai as dabar labai bijau.
Dar turiu klausimeli
Kam naudojai tuos molinius asotelius? Ir kaip tu ten tas arbatas supakavus buvai, ziuriu ziuriu ir niekaip nesuprantu
QUOTE(murmur @ 2009 05 18, 19:18)
nea, nuosavam name, labai lengva rasti. Nuoma ten 40-150lt, buvau uzejus, bet nesimatavau dar nieko.
ai tai gerai, ne tas salonas apie kuri as galvojau. Nes yra ZIezmariuose vienas salonas kur bute, tai tikrai nerekomenduociau jame apsilankyti, kainos nedideles, bet kokybe tai baisi
, nes mano pirsliene is ten nuomavosi musu vestuvem, tai sukneliu visai nesutvarke, tragiskai atrode,nesusiaurino normaliai, o kaip graziai kalbejo ta savininke, as dar buvau ten nuvaziavus pamergem sukniu ziuret, tai aciu Dievui kad nesirinkau is ten.
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 18, 22:28)
nenustebciau
ten dar yra vienas fintas pirmoji dukra, pirmoji anuke isteka tai ten nori padaryt beleka bet kol kas gaunas nekas
uzuojauta tau mergaiciukee kuo didziasia. Neisivaizduoju is kur tiek kantrbes semiesi. Dziaugiuosi kad mano ne tokie jaunieji
As dar viena zaidima prisiminiau, toks juokingas labai.GAl tau tktu autobuse. As niekada nedariau...Duodi sveciams traukti po lapeli ir jie skaito, pavyzdziui As niekada nesapnuoju erotinu sapnu, jei tiesa reikia isgerti jei netiesa nieko nedaryti ir ten daug labai juokingu fraziu yra. Jei noretum galeciau tau vakare atsiusti i pasta. Namie turiu tiksliai uzsirasius kaip ten tas zaidimas vyksta. Labai juokingai gaunasi, as draugam per vestuviu metines ji dariau pernai.