nu aciu uz jusu ivertinimus
jau pradedu galvoti, kad gal ir nebuvo taip blogai
kaip viskas susigulejo ir kai pagalvoju, tai nemazai ir as prisidejau... tik kad reikejo nuolat prasytis tu muzikantu, kad leistu daryti..
siaip is to, ka esu nufotografavusi, tai viska panaudojau
lindau muzikantui i akis naglai ir sakiau, kad man reikia daryti ta ir ta
bet nepatiko, kad kiekviena karta reikejo laukti savo eile.s. juk pirsliai svarbiausi vestuvese be jaunuju, o ne muzikantai
ir siap daug graziu zodziu buvau pasirinkusi ir apie komendantus, ir apie bucinius, ir linkejimu..bet neleido nei mums, nei sveciams su linkejimais beveik isiterpti
ir t.t. bet kadangi jis tipo viska organizavo, tai as jau neiskartojau.. o mano zodziai tikrai grazensi ir i tema buvo, nei to lievo muzikanto pasakojimai apie nieka ir nesamones:) tipo juokingai..
o dar kai pradejo skaityti malda degtinei, tai man isvis.... atvepo lupa...
per vesutves, malda degtinei..ir liepe visiems melstis.. nu kur matyta, jus pasakykit man ? ? ? ? tai meldis jaunieji ir as. kiti matyt liko nesuprate
. o man reikia gi dalyvauti, nesedesi gi susitraukusi, nesvarbu kad nepatinka, tai tipo meldziausi, kad garbinisu ja visa gyvenima ir gersiu iki nukritimo
ir dar pacioj pradzioj sugalvojo is sveciu isrinkti ne tik komendantus, o dar sesele, tvarkdari..dar ten kazka..nu visai ne i tema. uzgaiso kokia valada su kalbom, nors ir taip velavom kokia 1 val...o tolko jokio.. ir man nieko nesake, buciau gal tada koki atributa jiems sugalvojusi.. vis samgiau jiems butu buve
nu zodziu, niuansu yra..as dar vis nepatenkinta, bet kai susigules, gal pasimirs, kad buvo negerai
Papildyta:mergaiciuke, pamirsau tavo slaptazodi, noriu gi paveizeti i tavo grozius