Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 19, 00:37)
truputi papildzius esu smile.gif

gražios labai dėžutės...vis noriu paklausti, taurės jau graviruotos?kaip atrodo?
Atsakyti
Rugšti_uoga,kaip gražiai atrodei wub.gif ačiū už pasakojimą 4u.gif bet jau įdomybių prisiruošus buvai thumbup.gif kaip suprantu ten ant tikrų prieskonių pakelių užklijavai etiketes,ane?

Baudžiamojo kodekso pakeitimai
Pateiktos naujos įstatymų pataisos:

1. Vedusius vyrus, gastroliuojančius su kitomis moterimis, traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 120 str., kaip uz medziokle draudziamoje vietoje.
2. Moteris, ziurincias i svetimus vyrus, traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 1462 str. 11-aja dali, kaip uz saltojo ginklo panaudojima.
3. Kas tik kilnoja stikliuka, bet negeria, bausti kaip simuliantus,vengiancius visuomenei naudingo darbo.
4. Merginas, moteris, dazancias lupas, plaukus, antakius ir blakstienas traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 140 str., kaip uz sklypo ar fasado pakeitima be architekto leidimo.
5. Vyrus, nevedusius virs 30 metu, traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 170 str., kaip uz sudetingu mechanizmu prastova darbo metu.
6. Žmonas, kurios vercia vyrus gyventi pas uosve, traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 173 str., kaip uz sveiko zmogaus patalpinima beprotnamyje.
Atsakyti
Labas visoms, aš naujokė jūsų forume, tačiau labai mielai bendraujate. Norėjau paklausti kaip jūs pakviečiat jaunuosius pjauti torto, kokius žodius naudojat kai leidžia balandžius jaunieji, gal kas turite žodius židiniui, kokius nors negirdėtus : ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,niekaip nerandu ne svociu o tiesiog vestuviu liudininkiu plepesiuku blush2.gif jai tokiu yra g.gif
Jai galit ir zinot imeskit nuorodele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 18, 22:40)
gražios labai dėžutės...vis noriu paklausti, taurės jau graviruotos?kaip atrodo?

grazei isgraviravo tik kad brangokai gavos, treciadieni gristu is mokslu nufotkinsiu idesiu.

Papildyta:
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 05 18, 22:46)
Sveikutes,niekaip  nerandu  ne  svociu  o  tiesiog  vestuviu  liudininkiu  plepesiuku blush2.gif jai  tokiu   yra g.gif
Jai  galit  ir  zinot  imeskit  nuorodele mirksiukas.gif

cia visos renkasi ir liudininkes ir svocios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(miegaliukas @ 2009 05 18, 22:46)
Labas visoms, aš naujokė jūsų forume, tačiau labai mielai bendraujate. Norėjau paklausti kaip jūs pakviečiat jaunuosius pjauti torto, kokius žodius naudojat kai leidžia balandžius jaunieji, gal kas turite žodius židiniui, kokius nors negirdėtus :  ax.gif

ankstesnese temose tikrai buvo ir nevieni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 18 gegužės 2009 - 23:07
labas 4u.gif

jau kai dingau tai kaip i vandeni blush2.gif

rugsti_uoga sauniai pasirodet ir graziai atrodet thumbup.gif esi labai savikritiska mirksiukas.gif nemk i galva tu muzikantu, svarbiausia sveciu ivertinimas thumbup.gif ir musu sarku ax.gif 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 19 gegužės 2009 - 07:05
QUOTE(pekutis @ 2009 05 18, 23:45)
Rugšti_uoga,kaip gražiai atrodei  wub.gif ačiū už pasakojimą  4u.gif bet jau įdomybių prisiruošus buvai  thumbup.gif  kaip suprantu ten ant tikrų prieskonių pakelių užklijavai etiketes,ane?

Baudžiamojo kodekso pakeitimai
Pateiktos naujos įstatymų pataisos:

1. Vedusius vyrus, gastroliuojančius su kitomis moterimis, traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 120 str., kaip uz medziokle draudziamoje vietoje.
2. Moteris, ziurincias i svetimus vyrus, traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 1462 str. 11-aja dali, kaip uz saltojo ginklo panaudojima.
3. Kas tik kilnoja stikliuka, bet negeria, bausti kaip simuliantus,vengiancius visuomenei naudingo darbo.
4. Merginas, moteris, dazancias lupas, plaukus, antakius ir blakstienas traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 140 str., kaip uz sklypo ar fasado pakeitima be architekto leidimo.
5. Vyrus, nevedusius virs 30 metu, traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 170 str., kaip uz sudetingu mechanizmu prastova darbo metu.
6. Žmonas, kurios vercia vyrus gyventi pas uosve, traukti baudziamojon atsakomyben pagal BK 173 str., kaip uz sveiko zmogaus patalpinima beprotnamyje.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif balsu juokiaus
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 18, 19:04)
aciu tau smile.gif
o tu sirdeliu panasiu ziauriai ilgai per visa vilniu ieskojau, radau paskutini penktadienio vakara smile.gif ir taip nemazai suplojau 30 lt, jos tokios gana nedidukes... ale kad labai ju reikejo,smile.gif

Sveikutės, aš tokias pat širdeles nusipirkus buvau per Kaziuką, tai 10 lt mokėjau.
Tu prisiruošus buvai nerealiai, gaila, kad visko nepanaudojai.
Atsakyti
labas rytas svociutes smile.gif
Atsakyti
nu aciu uz jusu ivertinimus smile.gif jau pradedu galvoti, kad gal ir nebuvo taip blogai smile.gif kaip viskas susigulejo ir kai pagalvoju, tai nemazai ir as prisidejau... tik kad reikejo nuolat prasytis tu muzikantu, kad leistu daryti..
siaip is to, ka esu nufotografavusi, tai viska panaudojau smile.gif
lindau muzikantui i akis naglai ir sakiau, kad man reikia daryti ta ir ta smile.gif smile.gif bet nepatiko, kad kiekviena karta reikejo laukti savo eile.s. juk pirsliai svarbiausi vestuvese be jaunuju, o ne muzikantai sad.gif
ir siap daug graziu zodziu buvau pasirinkusi ir apie komendantus, ir apie bucinius, ir linkejimu..bet neleido nei mums, nei sveciams su linkejimais beveik isiterpti smile.gif ir t.t. bet kadangi jis tipo viska organizavo, tai as jau neiskartojau.. o mano zodziai tikrai grazensi ir i tema buvo, nei to lievo muzikanto pasakojimai apie nieka ir nesamones:) tipo juokingai.. smile.gif o dar kai pradejo skaityti malda degtinei, tai man isvis.... atvepo lupa... smile.gif per vesutves, malda degtinei..ir liepe visiems melstis.. nu kur matyta, jus pasakykit man ? ? ? ? tai meldis jaunieji ir as. kiti matyt liko nesuprate smile.gif . o man reikia gi dalyvauti, nesedesi gi susitraukusi, nesvarbu kad nepatinka, tai tipo meldziausi, kad garbinisu ja visa gyvenima ir gersiu iki nukritimo smile.gif
ir dar pacioj pradzioj sugalvojo is sveciu isrinkti ne tik komendantus, o dar sesele, tvarkdari..dar ten kazka..nu visai ne i tema. uzgaiso kokia valada su kalbom, nors ir taip velavom kokia 1 val...o tolko jokio.. ir man nieko nesake, buciau gal tada koki atributa jiems sugalvojusi.. vis samgiau jiems butu buve smile.gif

nu zodziu, niuansu yra..as dar vis nepatenkinta, bet kai susigules, gal pasimirs, kad buvo negerai smile.gif smile.gif
Papildyta:
mergaiciuke, pamirsau tavo slaptazodi, noriu gi paveizeti i tavo grozius smile.gif
Atsakyti
isiunciau rugsti_uoga.

o as katik per google maps susiziurejau marsruta ta mum kelione truns su pertraukom 2 val, paskaiciavus kad is baznycio iseinam apie 14val o 19 val reik but sodyboj tai mum laisvo laiko lieka 2 val o per jas turim nuvykt i kapines, i klaipeda prie juros ir i palanga i gintaro muziejaus sodeli. man atrodo reik sakyt kad kazka ismest nes nespesim tada tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 19 gegužės 2009 - 08:12
zinok, tikrai per 2 val nespesit visur suvazineti, nes viskas uztrunka... geriau jau pasilikit kokia viena vieta, bet ne taip skubeti..
o jei dar prie banzycios bus daug sveikintoju, ir juos vaisinsit sampanu, tai dar laiko uztruks...
Atsakyti