Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

rugsti uoga atrodei tai labai graziai, o ir prisiruosus nerealiai buvai. As manau, kad kas nuo taves priklauso viska padarei 100% gerai.
Atsakyti
aciu uz grazius zodelius, negaliu atsidziaugti, kad toks puslapis yra ir kad jus visos cia esate smile.gif
aciu visoms, kurios man padejo, patare, minciu dave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 18, 19:04)
aciu tau smile.gif
o tu sirdeliu panasiu ziauriai ilgai per visa vilniu ieskojau, radau paskutini penktadienio vakara smile.gif ir taip nemazai suplojau 30 lt, jos tokios gana nedidukes... ale kad labai ju reikejo,smile.gif

as tai tik 8 lt mokejau uz savas smile.gif
gal turi zodziu rutu vainikeli nuiimat ?

Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 16, 12:51)
prasymas: ka galima zaist autobuse kad sveciai nenusigertu? nes vazinejimo daug mums bus. zadu padaryt ta zaidima kur loretita rase. tiesiog nzn ka dar galima prasua padekit jeit uri minciu unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

zodziu pradeda man optiminstiska pasitaisius nuotaika vel gest  verysad.gif

dar jaunoji sake surio nebenori o as i jau uzsakius, bet nieko sakem patys namie suvalgysim

Na jau man taves gaila, tiek ruoses ir vis kas nors islenda, bet manau padaryk tu ta suri, as manau , kad jiems patiks.
Na as dar buvau nusipirkusi ,,juoku maiseli,,kol jis juokesi siunciau per rankas ir pas ka baige juoktis, tas sake jauniesiems linkiejima. Dar gali padainuoti is pasakytos raides daina, komandos gerai skiriasi autobuse, kaire ir desine. Gal dar toki zaidima: Valgomas-nevalgomas. Pasakai pvz obuolys, turi pakelti rankas aukstyn, o jei nevalgoma daikta, tai negalima kelti ranku, kas pakels tam bauda, duoti fanta ar cerka.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 18, 19:29)
As cia.. gyva  laugh.gif
Nu pasakoju...
va cia paveiksliuku jums akytem paganyti..

super atrodei ir labai daug pasiruošusi buvai. o su muzikantais tai š... nu bet ką darėt padarėt gerai thumbup.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 18, 20:52)
as tai tik 8 lt mokejau uz savas smile.gif
gal turi zodziu rutu vainikeli nuiimat ?

nea, aš taip net pasiruošusi nebuvau, savais žodžiais pasakiau, kad vakar buvai švytinti nuotaka, o šiandien šitie simboliai neberiklauso tau. Ir kad nėra ko liūdėti, nes nuo dabar tu laiminga ištekėjusi moteris smile.gif
Atsakyti
LABAS 4u.gif buciau dekinga jei kas pasidalintu tais pasizadejimais sveciams blush2.gif ale vestuves jau penktadieni o as tik sivakar tesugalvojau tai padaryt doh.gif radau kelis, bet noretus daugiau ax.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2009 05 18, 20:36)
LABAS  4u.gif  buciau dekinga jei kas pasidalintu tais pasizadejimais sveciams  blush2.gif  ale vestuves jau penktadieni o as tik sivakar tesugalvojau tai padaryt doh.gif  radau kelis, bet noretus daugiau  ax.gif  aciu labai  4u.gif

i az email parasyk atsiusiu
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 18, 20:33)
Na jau man taves gaila, tiek ruoses ir vis kas nors islenda, bet manau padaryk tu ta suri, as manau , kad jiems patiks.
Na as dar buvau nusipirkusi ,,juoku maiseli,,kol jis juokesi siunciau per rankas ir pas ka baige juoktis, tas sake jauniesiems linkiejima. Dar gali padainuoti is pasakytos raides daina,  komandos gerai skiriasi autobuse, kaire ir desine. Gal dar toki zaidima: Valgomas-nevalgomas. Pasakai pvz obuolys, turi pakelti rankas aukstyn, o jei nevalgoma daikta, tai negalima kelti ranku, kas pakels tam bauda, duoti fanta ar cerka.

dekui smile.gif
as to surio zinok ir nedarysiu kaip nori aip ir tures man jau uztenka jos oziu per sita laika.
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 17, 18:26)
mandra sandra super , jau cia reik turet gyslele .Man tokie darbai pe pro kus nesigautu.
  dziaugsis kas gaus thumbup.gif

Pritariu , kad jau gabumai jos tai thumbup.gif . As ir noreciau gauti toki i savo kolekcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 18, 21:50)
Papildyta:

dekui smile.gif
as to surio zinok ir nedarysiu kaip nori aip ir tures man jau uztenka jos oziu per sita laika.

o jūs pas savus einat, pas giminaičius, ane? aš tai žinok dabar laukiu šiektiek laiko kol praeis, paskui vėl normaliai bendrausiu, dabar tai nenoriu biški lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif rugsti uoga- atrodei thumbup.gif šukuosena l. originali sakyčiau smile.gif
smagiai jūs ten visko pasiruošę buvot, bet va gaila kad taip viskas išėjo...jau
l. patiko širdelės ir tas burtažodis biggrin.gif pradedu sėl savo muzikantų bijoti doh.gif
Atsakyti
rugsti_uoga, ŠAUNUOLĖ!!!

Labai gražiai atrodei ir buvai nerealiai pasiruošusi!!!

Aš praeitą savaitgalį buvau eiliniu svečiu vestuvėse, tai nė svočia nebuvo pasiruošusi, o muzikantai "apsaugok, Dieve"!!!
Taip, kad manau ir net neabejoju iš Tavo aprašymo, kad Tu tikrai būdama svočia padarei maximum! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 18, 21:50)
Papildyta:

dekui smile.gif

is anksto aciu labai 4u.gif
Atsakyti