Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(murmur @ 2009 05 18, 14:32)
Sveikutes naujai prisijungusios  4u.gif
Merginos kam reiks zaidimui pompu ,tai nuo ryt akcija maximoj joms http://www.elegantsa...hp?lang=lt&id=2

o cia tas salonas gal kartais daugiabuciame name yra, treciam ar ketvirtam aukste? Napzistu as Ziezmariu, tai nelabai zinau ir kokios gatves ten? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 18 gegužės 2009 - 15:55
merginos gal kuri turit zodzius nuimant rutu vainikeli, mano jaunoji jau desis ji ir kaip tycia nerandu jokiu zodziu pas save.
Atsakyti
Sveikos mergytes, vis paskaitineju cia pas Jus ir visos tokios saunuoles darbstuoleles thumbup.gif thumbup.gif ir jauciuosi kalta nesjau uz 3 savaiciu einam "pirsliauti" o as dar tik visa kalna medziagos turiu, nieko nesusideliojusi tik galvoje. 4u.gif ....vajetau kaip vis baisiau darosi...... verysad.gif norejau paklausti: o ka gi pirsliai autobuse kalba, na taip vadinant susipazystant su jaunimu kuris vyksta i gamta, ar tik po autobusiuka su bucelka blaskosi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 18, 14:27)
as turbut prasyciau kokio vaikinuko pabuti DJ . Vistiek pagal tavo scenariju mazdaug zinai kur kokia muzikyte tiktu.PVZ., valsas , uzstales dainos , romantiska melodija atnesant seimos zidini ,ilgiausiu metu  -aisku patarineti lengviau , bet matysi pagal situacija , gi viska dabar gali - kompas.

Na cia kol kas galvos skausmas. Kai gris MB is darbo, tarsimes doh.gif Jauniesiem tai atrodo be problemu.

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 18, 17:00)
merginos gal kuri turit zodzius nuimant rutu vainikeli, mano jaunoji jau desis ji ir kaip tycia nerandu jokiu zodziu pas save.

Na ta tavo jaunoji doh.gif Zinok, kaip smalsu, koks bus finalas. Idomu bus viskas su visom smulkmenom... Cia pas tave tokia intriga, kaip geram filme doh.gif

QUOTE(mycas @ 2009 05 18, 17:47)
norejau paklausti: o ka gi pirsliai autobuse kalba, na taip vadinant susipazystant su jaunimu kuris vyksta i gamta, ar tik po autobusiuka su bucelka blaskosi? unsure.gif

Jei taip blaskysites, vakaro nesulauksit blink.gif Gamtoj patariu maziau gert mirksiukas.gif Mes vienose vestuvese vos vakaro sulaukem blush2.gif Buvo pirmos vestuves, kur pamerge buvau, tevai pirsliavo... Man tuo metu buvo 16 metu. Bet jau gamtoj visi kaip prigere blink.gif
Atsakyti
na bucelkos tikrai neisvengsim juolab kad ir vaziuoti reikes tolokai, baisoka kad nebus snekos, nes jaunuju svitos visiskai nepazystam, gi netylesim vaziuodami, o gal kas zino kaip buna kai visi kartu lekia i gamta vienu transportu..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 18, 16:55)
Na cia kol kas galvos skausmas. Kai gris MB is darbo, tarsimes doh.gif Jauniesiem tai atrodo be problemu.
Na ta tavo jaunoji doh.gif Zinok, kaip smalsu, koks bus finalas. Idomu bus viskas su visom smulkmenom... Cia pas tave tokia intriga, kaip geram filme doh.gif
Jei taip blaskysites, vakaro nesulauksit blink.gif Gamtoj patariu maziau gert mirksiukas.gif Mes vienose vestuvese vos vakaro sulaukem blush2.gif Buvo pirmos vestuves, kur pamerge buvau, tevai pirsliavo... Man tuo metu buvo 16 metu. Bet jau gamtoj visi kaip prigere blink.gif

man paciai idomu kaip viskas baigsis,vakar suzinojau kad jaunieji dar dangaus zibintu neturi, nors fejerverku neleido sodyboj jau senai, vien zo jauciu 12 val bus tik mano sirdele is zvakuciu smile.gif ir dar taip tarp kitko uzsimine lygtais mergvakaris bus neisivaizduoja kas ten ir kaip bus odziu man panaseja i cirka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mycas @ 2009 05 18, 17:04)
na bucelkos tikrai neisvengsim juolab kad ir vaziuoti reikes tolokai, baisoka kad nebus snekos, nes jaunuju svitos visiskai nepazystam, gi netylesim vaziuodami, o gal kas zino kaip buna kai visi kartu lekia i gamta vienu transportu..... g.gif

na jei cia skaitei oasiruosi kuo puikiausiai. o autobuse gali kokiu zaidimu ar maza susipazinima padaryt juk turbut zmoniu nebijai. su mumis autobuse vaziuos 29 suauge ir 6 vaikai ir tai beveik visi sveciai tik 4 atvaziuos tiesiai i sodyba. o dar visi tie 29 per tri kartu susrink dalis i namus atvarys dalkis i cmb o dalis prie baznycio tai bus balagano tikiuos ji suvaldyt kiek bus imanoma.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 18, 15:50)
o cia tas salonas gal kartais daugiabuciame name yra, treciam ar ketvirtam aukste? Napzistu as Ziezmariu, tai nelabai zinau ir kokios gatves ten? blush2.gif

nea, nuosavam name, labai lengva rasti. Nuoma ten 40-150lt, buvau uzejus, bet nesimatavau dar nieko.
Atsakyti
As cia.. gyva laugh.gif
Nu pasakoju... miegojau 3 val. geliausi 6, nes 6.30 jau pas kirpeja turejau buti, o 8 pas makiaza... griztu aisku veluojanti uzsiemsti sukneles.. ilendu i ja... ir neuzsisegu... aisku man sokas, isteriskas juokas, kad arba as taip ziauriia sustorejau per savaite, arba mano suknelei kazka padare. Aciu mano sesutei, kuri ta galvosuki man issuko, nes ten buvo uztrayktukas, ir sniurelis kur susivarstyti. tai mes issiryksinom, kad jei esi plona, tai uztenka uztrauktuko, o jei nesi ziauriai plona, tuomet vaikstau su prasegtu uztrauktuku ir uzsirisi tuos sniurelius.. bet kaip man niekas nepaziurejo i ta nugara kai as matavaisi? ?? o man paciia ne i galva, kad ten dar uztraktukas, nuris neuzsisega smile.gif
nu zodziu, jaunoji jau skambina visi issigandusi, nes 10 turejom buti pas ja..o musu nera, ji skambina beveik 11, o as toviu ir laukiu, kol man sese petneseles patrumpins, nes net ir tos nebuvo pataisytos.
beje is vakaro pastebejau, akd mano nuomotas auskaras suluzes.. tai aciu dievui, aksd isvakaro.. vyrelis suklijavo su super glue..
o jau koki kaklrasaisti siaubinga idej.. caro maro dieduko laiku.. sese vel isgelbejo - dave savo vyro smile.gif

nu zodziu, nlekiam aps pas januaja, ten pulkas jau masinytes baigia puosti.. bernai isvaro pas jaunaji, o as lekiu ruostis sutiktuvems.
1. ant duru is isores uzklijavau plakata su jaunikio nuotrauka ""ieskomas jaunikis"
atvare bernaui, su pirsleliu biski per duru akute pasisnekejom, bande itikiti, kad tikrai cia atvaziavo.
2. tuomet uzsirakinau duris ir ant duru iejimo uzklijavau 5 juostas. jas jaunikis turejo perkiprti su didelem zirklem ir pasakyti kerpan kieviena juosta po priezasti, kodel nori vesti nuotaka. priburiau, kad kerpa zirkles tik tuomet, jei sakai tiesa, o jei meluoji, neiko jos nenukirps. nukirpo viska
3. tada daviau 3 vokus. viename buvo 5 datos, jas jaunikiui reikejo issifruoti ir pasakyti, ka jos reiksia jaunajai.
po to buvo obuolys su smeigtukais, reikejo traukti po smeigtuka ir sakyti, kodel nori vesti savo isrinktaja. nu cia ju labai daug buvau prismaigsciusi, tai kai jis nebeturejo ka apsakyti, pabroliai ir pirslys padejo.
treciam voke buvo uzduotis - koki gyvenima jaunajai isrinksi. rinkosi is triju skoniu tauriu ir issirinko saldu.
4. tuomet uz tai, kad visas kliutis praejo daviau, rakty rysuleli, ir jis ejo ieskoti spyneles, atrakino duris ir rados avo nuotaka su pamergem.
5. apsikeitem gelytem, isgerem sampano, uzkandom, ir islekem i smb.
6. ten viskas graziai sklandziai. patiko tai, kad mus antram aukste apsitiko styginis kvatetas, graziia buvo smile.gif
7. lauke gerem sampana ir valgem saldainius, vaisinom svecius nes ju labai daug buvo.
8. veliau ejok i senamiesti pasifotografuoti, jauciu bus graziu kadru
9. vaziavom i baznycia, ten grazi ccedremonija, viskas skaldziai. kadangi buvo kaune prisikelimo baznyciom, tai dar viis su sveciias kelemes i virs fotografuotis. lauke vel sampanas ir saldainiai. mete ziedlapius is mano padarytu tuteliu.
buvau poroms padariusi grazias taures, bet niekas ju neivertio ir gere ne is graziu, o is belekokiu. ech... nenusisprateliai sad.gif
10. forografavomes rumsiskese. ten rakinom isrdeles ir skamdinom raktus.
valgem, gerem sampana ir zaidem zaidimus:
merginom prismeigem segtuku, o vaikinai uzsikerke ju ieksojo.
po to vaikinai riso obuoli ant sniuriuko, ta sniuriuka prie kelniu, o merginom pagasdinom, akd dabar "nusitaikot i taikini". vaiknukai patikejo ir issigando, puole dansgtytis taikinius smile.gif bet poto sakom, kad padarom atvirksiai - taikiniai taikosi i smeigtukus. juokingai labai buvo, vaizdu.ojojoi kokiu
dar darem buciniu konkursa. daviau astuokojus valgomus saldainius guminukus, ir su jais liepem kuo originaliau pasibuciuoti ir pasakyti pavadinima.. tai kokiu pavadinimu tik nebuvo..ir mires voras, ir leta voro mirtis.. zodziu, tampe to astuonkojo kojas, o kodel ji voru pavadino, nezinau
dar zidimas : kamuoliukai tarp pilvu, ir reikejo ridenti iki skamro..laimejo ta pora, kurios mergina kamuoliuka krutine nurideno
dar tradiciskai jaunoji turejo paiznti savo jauniki is nosies -bandem visaip apgauti, bet nepavyko - is kaerto pazino, o stai jaunasis nepazino ir pasirinko mane,, gerai, kad as jo pussesere, tai sake, sesei negaila smile.gif
po to jaunieji rinkosi seimos recepta is ivairiu prieskoniu maiseliu, su mano sugavotais misiniais, ir skaite vyro ir zmonos burtus, kad tas receptas veiksmingas butu.o negerus jausmus ispyle pavejui.
po to, fotografavomes prie graziu sodybu.
11. grizom i vieta apie 19.30.
ten mums uztevre kelia, issipirkom
po to labai fainas buvo stalo uzsedimas, prie mano nuotraukeliu pamatytite ir juokingus butelius ir saldainius ir netikra liudijima. niu labai fainiai gavosi, ir as buvau pasiruosusi - daviau valgonu eiru jaunikiui, jaunajai - gele is balionu, pirlsiui buteli, aplipdyta saldainiais, dar parodziia kad musu jaunieji su aukstaisiais issilavinimais ir pateikiau diplomus. ir galiausiai iteikiau jiems gyvenimo juosta, kad ji vestu juos ten, kur jiems ir vieta.
zodziu, ant juostos buvo keli popierukai su mazdaug tokiu tekstu :
"jainieji tuokiasi ne tam, kad myli vienas kita..
..ir ne tam, kad nori graziu vestuviu..
ir netgi ne tam, kad nori sujungti savo sirdis amziams..
o tam kad gandras, nes damas jiems vaikeli...
..mama ir teti rastu vienu adresu.
mieli jaunavedziiai, si gyvenimo juosta nuves ten, kur jums vieta...
..namo gaminti vaikuciu...
o ant juostos pradzios buvo pritaisytas gandriukas, juotos pabaigom - soske.
o po to pamerges iteike dar jiems ju kepta torta - buvau ant tirto blynu uzpylusi grietneles, padejusi jaunuju statulele, papuosusi guminukais ir alyvom..
bet cia isiterpe muzikantas ir viska sugadino..pradejo skaityti ale pranesima, kadn sitie melagiai jaunieji pabege is psichines ligonines, ir jiems jau laikas namo..
nu man tas labai nepatiko, sugadino visa grazia mano minti.. ir visia ne i tema buvo...
nors jaunieji buvo aprengti gana juokingai ir gerai atliko savo roles :0
12. tai va, veliau uzsedimas, musu pirmieji zodziai, vakariene.
kmendantu rinkimas. ci a vel muzikantas isikiso, ir kokia valanda bazarino ka rinkti, komendatus, taurininkus, pisltukus ar dar ten kazka.. zodziu, tipo turejom balsuoti...
ir apskritai, muzikantai man viska gadino, ne snedave pasireiksti.. tipo, mes viskam pavadovausim, nu as galvojau, jie gi profai, man jaunji juos taip isgyre, oi kokie puikus, tai as labai ir nelidau.. ale dabar gailiuosi, nes tai buvo eiliniai baliu muzikanteliia, su lekstais juokeliai, nusibodusiom frazem ir ilgom niekam nereikalingom kalbom.
o dar ka vakaro vidyru muzikantas atejo apsirenges kazkokiu nusmurgusiu muriznu kunigu ir pradejo skaityti malda degtinei.. tai isvis pakraipau. vestuves cia ar balius ? ? ?
tai va, veliau biksi sokiu buvo, jaunuju padeka, as grazius zodziu teveliams skaiciau, veliau jaunoji.
tuomet buvo jaunuju vals,as musu polkute, sakyciau visia sauniai ta polkute mes susokom, kad po to koju valanda nejauciau..ot dave garo
dar muzikantas organizavo pamergiu kankana ir vaikinu sirtaki - nu tas dalykas linksmas buvo.
11 valanda buvo seimos zidinio iziebimas, as sakciau grazius zodziu, tevai ejo, dege zidini nuos avo zvakiu.
veliau biskuliuka uzgerem, pavalgem ir atejo 12, isgerem sapmano, sudainavom ilgiausiu metu, jokiu sviesu sou lauke nebuvo.
po to darem jaunuju bucini. vel muzikantai viska vade, mokinom mes buciuotis,po to pulkas, tiesa, leido man zaidimuka padaryti, kuri buvau sugalvojusi isdalinau korteles su eilerastukausi ir jie juos skaite bei po to buciniu vaizdavo ka perkaite - tikria fainiai gavosi ats dalykas.
tiesa, pries tai dar jaunuju bucinio nuotrauka rodziau - visiems patiko, nors sake, akd netiesa, cia fotomontazas smile.gif
veliau sokiai pokiai, biski kelios dainos uz tsalo su palingavimais, torto pjovimas, perrengimas
aprengiau jaunaja tradiciskai, o jaunajam dave vaira, kad seima vairuotu ir akinius nuo saule,s akd paspiginus i sona nenusuktu.
po to jaunajai dar daviau plaktuva - kaip vyro auklejimo priemone, antrankius, kad jei vyras nores i laukus begti - prirakintu, o jaunajam skrybele, kaip seims galvos simboli ir knygele is kur as atsiradau - kad zmonai veiklos sugalvotu, jei vakarais jai bus nuobodu.
cia tuos dalykelius pritaikiau skaitydama patarimus zmonai ir vyrui.
dar po to priesaikas skaite zmonos ir vyro humoristines iremintas, irgi padovanojau,
veliau mokemes dalintis darbais. darbus atspausdinau ant pergamento, sunumeravai iki 12, ir davaiu du kauliukus mesti, kks skaicius iskris, ta darba ir daro smile.gif biski pamokem kaip elgtis su darbu dalinimno priemone.
ir po to islydejimas miegoti, davaiu dvi zmakes, renatos kaprizai ir mindaugo nuodeme,s kad naktimis degintu, sampana - pirmoji naktis, sirdele"- pirmoji naktis - netrukdyti, kad ant rankenos uzsikabintu ir dezute, tipo naktiniai, o kai istrauke buvo arstelis "nejuokaukite, kokie naktiniai pirmaja vestuviu nakti".
o poroms merginoms daviau kvepaliukus, kad jas vaikinai nakti pagal kvapa galetu rasti, o vaikinams - svilpukus - kad taip merginas priskviestu.
po to liepiau visiems labai triuksmauti, kad blogas dvazias, nuo jaunuju kambario nakciai nugintu.
ir po to jau laisva tema, sokiai pokiai iki 6 ryto.

dabar mano nusiskundimai:
1,zioplas pulkas buvo, prie cmb ir banzyvios pati viena visiems ir sampana pilsciauir saldainius dalinau, nes mano prasymai padeti taip ir liko kaip tyria laukuose., stovi viis kaip pabuciuoti ir dzin viskas.

manop vyrelis dirbo visus organozacinius reikalus, tai jo nemaciau, o vaikinu prisprasiau, bet jau su grieztais reikalavimais man padeti. merginos taip ir liko stoveti, net nepasijudino.
baznycioj ta pati situacija, kol mano vyras derino uzkilima ant stogo, as galvojau svecius pavasinsiu - vel laksciau viena, ne sporos matyt nusprende kad irgi yra sveciia ir nera cia ko vargintis sampanu pavaisinti - sau isilyope ir vsio.. negana to vaikinbai isgudrindavo kas 5 min lekti rukyti kazkur toli toli uz mano akiu horzonto - matyt kad vel nelisciau prasyti man padeti

rumsiskese visiems tik "paesti"rupejo..zaidimus zaizti varyu variau grieztai
fotkintis irgi visi ejo kaip i kokia prievole, nors fotografas nerealus ir atidirbi 22 procentu. aciu dievui nors fotkem jaunima pavarinejo.

nu zodziu, toks jausma,s kad jie atejo cia kaip dideliausi sveciia, o ne pulkas, kuris turetu man padeti ir jaunuosius palinsminti smile.gif nesusipratyes juodau jaunimas. cia turbut mano klaida, kad grieztai nepaaiskinau pulko pareigu. ale taip issisukau i darba, kad nebeturejau laiko juos kaip amzus vaikus ganyti, nes amziais vis kas nors dingdavo.

per baliu tas pats - pulko nebrumo nebuvo...
muzikantai mano manylu lievybe juoda, nors viis juos gyre. nu as gal cia kokia nenormaliu sknoniu. bet man nepatiko, leksti juokeliai, atsibodusios frazes, ilgas snekejimas, mazai dainu ir palingavu, sokiai normaliai prasidejo tik kokia 2 val. o iki to balaganas.

is musu visa iniciatyva ateme tikrraja ta zodzio prasme. kai nuejau derintis ir nunesiau savo scenariju, pasake, kad bus taip ir taip, kaip jie daro ir ne kitaip. ir darysim me ska sugavoje tik tuomet,kai bus laiko, nes mat jis gi vedejas smile.gif
as ir nesipriesinau, tik gaila man mano vargo buvo, nes stengiausi, kuriau scenariju, tikria faina buvau pasidariusi, o igyvendinau gal tik kokia 5 dali.. aciu muzikantui nors uz tai..
o muzikantui nesipriisnau, ne sjaunoji ji labai pries vestyves gyre.. zodziu, kos nuostabus fainas ir t.t tai galvoju, ai lai tyrisi ta muzikanta.. man maziau vargo buvo...

bet dabar apgalvojusi viska galiu pasakyti, kad jei as byciau valdziusi situacija, vestuves butu buvsios kitokios.. ech... zodziu, pabuvom pirsleliai tik del vaizdo, o ne del to, akd dalyvaytume ir viskam vadovautume... kai muzikantas duoda musm pakalbeti, tai kalbam, jei ner - sedim ir sypsomes..

tai va, buvo biski nuotaika ir iniciatyva digusi del tu muzikantu, ale kaip jis baige savo "nustabu pasirodyma", prasidejo nrmalus sokiai, tada ir linksma ir sauniai buvo...
truko isteisu zaidimu, ne sman muzkantas sake, nieko nesiruosti, ne sjis viska padarys -as neiko endariau, maniau jis organizus - nebuvo nei vieno zaidimo.. o jie kai kuriose vietose butu labai tike...

nu va ir pasifyriau, ir pasiguodziau jums..
tik tiek man smagu, kad tie, kurie dalyvavo pernykstinese musu vestose vestuvese sake, akd pernai jos buvo saunesnes, jautresnes, labaiu jautesi vestuvine nuotaika. nu zinoma, prnai mes viskam vadovavom, o muzikantai buvo kaip pagalbone priemone. ir sauniai viska me spadarem.
o dabara jauciuosi kaip kazko nepadariusiu ir lyg buciau kalta kad tos vestuves buvo ne superines. nu mano nuomonone, nesuperine,s nors pagyru ir padeku, kad viskas sauniai, isgirdau daug, bet.. as pati taip nesijauciu kazkodel...

idedu savo paveiksliuku, ka naudojau per vestuves ir kaip as atrodziau smile.gif

kjuo likau patenkinta - tai savo vaizdu smile.gif as aisku cia nekukliai, ne skomplimentu isgirdau begales smile.gif net is pacio jaunikio smile.gif
o kai mane po makiazo pamate mano vyrelis, tai sako, juk siandien ne tavo vestuves.. cia man reikejo suprasti, kad buvo jo auksciausio lygio komplimentas smile.gif smile.gif tik as ziopla, aisku ne iskarto sita supratau smile.gif

BEJE, ORAS KAUNE BUVO NEREALIAI GERAS smile.gif
SAULE, SILTA, VEJAS NE ITIN DIDELIS IR NE SALTAS
IR JOKIO LIETUCIO smile.gif SALIELI UZSIMESDAVAU TIK TUOMET KAI SAULYTE DINGDAVO, BET JEI GAMTOJ KA VEIKI - TAI TIKRA LABAI SILTA BUVO

http://public.fotki....svocios-suknia/

va cia paveiksliuku jums akytem paganyti..
Atsakyti
niu zinok atrodei tai tikrai SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o ir prisiruosus:) as vat tokiu nkaip tavo surakinamu sirdeliu ieskojau bet neradau tsi truputi kitokias nupirkau.
o siaip nerealu zinok smile.gif
Atsakyti
aciu tau smile.gif
o tu sirdeliu panasiu ziauriai ilgai per visa vilniu ieskojau, radau paskutini penktadienio vakara smile.gif ir taip nemazai suplojau 30 lt, jos tokios gana nedidukes... ale kad labai ju reikejo,smile.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif Kaip jūsų pasiilgau tongue.gif kaip tikros pleputės daug priplepėjot doh.gif lekiu skaityt smile.gif

-----------------

user posted image

Atsakyti
rugsti uoga tikrai super atrodei thumbup.gif labai labai labai grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 18 gegužės 2009 - 19:31