Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

labas rytas mielos svociutes 4u.gif daug jusu jau nemiegat,ankstyvos thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų sąrašiukas:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Laukiam ispudziu rugsti_uoga

Ruosiasi mergaiciuke_ee

mergaiciuke_ee - gegužės 23
zeniania - geguzės 30
Varėnė - gegužės 30
pajole - birželio 6
auksegi-birzelio 6
marimur - birzželio 13
ingiena - birželio 20
airara - birželio 20
Bombočka - birželio 27
pantera83 - liepos 4
pekutis - liepos 4
dowwe - liepos 4
leliukazz-liepos 4
muosee - liepos 4
Bėganti - liepos 11
salibaba - liepos 11
deizzy - liepos 11
pelze - liepos 18
laimakp - liepos 18
Elvita - liepos 25
Roretėlė - liepos 25
manilla - liepos 25
*zadiv* - liepos 25
Vaida&Emilija-liepos 31
Romeniukas - rugpjūčio 1
Vasarėlė - rugpjūčio 1
asta48 - rugpjūčio 1
astarna - rugpjūčio 8
skgreta - rugpjūčio 8
roky - rugpjūčio 8
Kasandra - rugpjūčio 8
aridax- rugpjūčio 8
miskininkele - rugpjūčio 15
Mandra Sandra - rugpjūčio 15
loretita - rugpjūčio 22
darule - rugpjūčio 29
vilija s-rugsejo 5
inrinke - rugsėjo 26

QUOTE(pelze @ 2009 05 17, 15:19)
leliukazz - mano vaikai daug puzliu turi, tai atitaikysiu koks dydis bus artimiausias ir pabandysiu iskirpt kaip tikrus puzlius - nusikopinsiu nuo vaiku puzliu
kazi a supratai ka norejau pasakyt  doh.gif  kazkaip sunkiai man cia siandie su paaiskinimais

As taip net nebuciau sumascius bigsmile.gif Ieskau vis foto programos, kur puzzlius daro doh.gif

QUOTE(Romeniukas @ 2009 05 17, 17:23)
O kaip senai jau madoj plisuotos suknios ? gal jau pabode ir labai daug tokiu ?  g.gif truputi atsilikus esu per tuos du metukus,kai sedziu namie....

Man tokia siule, bet nepatiko tokios schmoll.gif

As su abiem vaikais namie doh.gif Dabar stos darbai. Vyresnelis buvo sode su seneliais, matyt kazko prisitryne ir puliuoja akytes verysad.gif O jau zyzia doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi prie Jusu drinks_cheers.gif musu pasirodymas liepos 11d thumbup.gif

maciau praeitoj atrodo temoj kaskuri sukurusi filmuka "Legenda apie vyra ir moteri" gal turite kas ta legenda? buciau labai dekinga

Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2009 05 16, 17:45)
labas ,mielosios svočiutės. prisirašiau visą sąrašą pirkinių, scenarijus irgi kaip ir į pabaigą, liko tik stygas sustyguoti... Man linksmoji dalis birželio 6 d.
Sakykit, o zakse iš kurios pusės eina jaunoji: iš deš ar kairės jaunikiui? Ir bažnyčioje taip pat?

sveikute 4u.gif pirsliausim kartu bigsmile.gif man irgi beliko pirkiniai, nors dali jau susipirkus turiu, tereikia sekmingai nuskraidint thumbup.gif
o jaunoji is kaires atrodo, manau tik pirsliai eina kitaip.
Atsakyti
Sveikutes naujai prisijungusios 4u.gif
Merginos kam reiks zaidimui pompu ,tai nuo ryt akcija maximoj joms http://www.maxima.lt...inys-nr21/2162/
Atsakyti
O pas mus vel be muzikantu lieka vestuves g.gif Dabar dar galvos skausmas muzika susistyguot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 18, 14:14)
O pas mus vel be muzikantu lieka vestuves g.gif Dabar dar galvos skausmas muzika susistyguot doh.gif

O kodel be muzikantu ,kur jie dingo ?
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 18, 13:29)
O kodel be muzikantu ,kur jie dingo ?

Ten MB krikstamotes brolis turejo pagrot, bet tipo dabar negales, nes kazkur kitur isvaziuoja. Jis turi kapela, kuri vis dalyvauja visokiose sventese, tai gal kur su kapela isvaro g.gif Kai be pinigu ir savi, tai taip ir gaunas dazniausiai doh.gif
Atsakyti
papasakok kaip sekesi su ta muzika, kogero ir man reiks organizuot kazka paciai, nes jaunieji miega ant lauru, nezinia ko laukia ir visai nekruta sitam reikale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 18, 13:32)
Ten MB krikstamotes brolis turejo pagrot, bet tipo dabar negales, nes kazkur kitur isvaziuoja. Jis turi kapela, kuri vis dalyvauja visokiose sventese, tai gal kur su kapela isvaro g.gif Kai be pinigu ir savi, tai taip ir gaunas dazniausiai doh.gif

kad dabar su tais pinigais visiem sunkiau.Nu aisku muzikantai vestuvese daug ka reiskia . Gal ka sugalvosi - tik nesiulau is laikrasciu kazkokius ten bile, nes gali buti taip kad reiks isvyt , kaip mano drauges gintadieni.
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 18, 14:04)
kad dabar su tais pinigais visiem sunkiau.Nu aisku muzikantai vestuvese daug ka reiskia . Gal ka sugalvosi - tik nesiulau is laikrasciu kazkokius ten bile, nes gali buti taip kad reiks isvyt , kaip mano drauges gintadieni.

Tai nieko ir neimsim. Buvo pradzia be nieko, paskui sumaste krikstamote, kad reikia. Na nebus, tai nebus. Tik jau viskas ant musu peciu krenta. Aisku su jaunaisiais daug derinsim, bet dabar kada prie stalo kokia muzika det doh.gif Jaunajai nepatinka lingavimas prie stalo kai buna unsure.gif Tai kaip senima reiks iskrutint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 18, 13:15)
Tai nieko ir neimsim. Buvo pradzia be nieko, paskui sumaste krikstamote, kad reikia. Na nebus, tai nebus. Tik jau viskas ant musu peciu krenta. Aisku su jaunaisiais daug derinsim, bet dabar kada prie stalo kokia muzika det doh.gif Jaunajai nepatinka lingavimas prie stalo kai buna unsure.gif Tai kaip senima reiks iskrutint doh.gif

kadangi esu apmascius tokia situacija tai manau pirmiausia reik susiorganizuot muzikini centra su pulteliu ir kad detusi keli CD. Tada viena CD irasyt su muzika kuri skambes sedint prie stalo, viena CD sokiams ir viena CD su vestuvine muzika - jaunuju valsu, pirsliu polka, daina teveliams ir pan. Butinai susirasyt sau kur kokios dainos ir kada jas leisti ir manau be didelio vargo su pulteliu pareguliuosit muzikele, galima net kam nors deleguoti sita darbeli pries tai pravedus instruktaza bigsmile.gif
Atsakyti