Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

nerealiai saunus libdinukai thumbup.gif
Atsakyti
dėkui, planuoju sudėti į maišelius ir padovanoti porai arba vienam atvykusiam svečiui. taigi gaus kiekvienas galima sakyt biggrin.gif čia bus kaip tminimas apie vestuve s wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 17, 16:41)
aga atkrenta:) bent tas gerain:) nors smagu kai uzseda ten pasilazdavot su jais smile.gif
man dar kilo mintis jei ju visi varys kartu btai gal susipzinima autike reik padaryti?smile.gif kaip jum? o tada prie stalo tik pazdare torta padaryciau smile.gif?

tai aisku, tai ir daryk autobuse, taip pat gali duoti uzduoti - pasakyti palinkejima jauniesiems - ir svecius turesi kuo uzimti, ir pokylio metu sutaupysi laiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 17, 18:45)
dėkui, planuoju sudėti į maišelius ir padovanoti porai arba vienam atvykusiam svečiui. taigi gaus kiekvienas galima sakyt  biggrin.gif čia bus kaip tminimas apie vestuve s wink.gif

tu tai saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 17, 15:49)
Man tai cia kazkas nelabai risasi.Taip iseina - visi sveciai suprasyti ta valanda kada isvaziujat su jaunaisiais , visi lakstot kaip cigonai  buriu , o tai jei kas atvaziuos veliau- tai ka- palauks parke ant suoliuko kol visi sugris biggrin.gif  ,

man ir nesirisa zinok. dbr kalbejau su jaunaja tai yra taip: bus 39zm tai yra 33 suauge ir 6 vaikai is 33 suaugusiu 29 plavines su mumis o keturi i sodyba vakare atvaziuos ir aisku vaikai su mimin varys.
Papildyta:
QUOTE(Romeniukas @ 2009 05 17, 16:23)
o taj kiek zmoniu cia zada vaziuot kartu ?

mes taj planavom 30...  galvoju,kad nera labai daug...visi savi...  Va bet jaunojo puse nepatenkinta..nenori vaziuot...ir salej ilgai laukt nenori...nors ir lauktu  daugu daugiausia 9 zmones... g.gif  vienu zodziu prasideda piktumai... pyksta,kad jaunoji svajojo per savo vestuves fotkintis prie juros...  varle keliauninke isvadino...  Bet ka as zinau....  gi jaunuju svente...  sunervino  doh.gif 

va o as irgi jau trupuciuka ruosiuos...akmenukus spalvinu..torta darau...zaidimukams priemones perku...jauniesiems taures nupirkau..  Tik labai jau noreciau zinot kuom rengsiuos...  schmoll.gif    nenoriu raudonos nors uzmusk...
O kaip senai jau madoj plisuotos suknios ? gal jau pabode ir labai daug tokiu ?  g.gif truputi atsilikus esu per tuos du metukus,kai sedziu namie....

manau kad dar nera labai is mados iseje nes nuomose dar tikrai tokiu sukniu yra. jos prasidejo mazdaug pries du metus kiek pamenu:)
Atsakyti
muosee- tavo suknelė graži bigsmile.gif tik aš bordo sau nenorėčiau, kažkaip atrodo, kad ta spalva man netinka...
o bateliai irgi l. gražūs smile.gif , tikrai aukštas kulnas...bet jei pratusi, atlaikysi. aš tai neee. be to, pati aukšta (180) esu, tai tik žemakulniukai bus...
įkeliu savo tuos auksinukus batelius ( su jais tekėjau aš) ir liko dabar tokie išeiginiai, buvau vienų draugų vestuvėse (kaip svečias) ir dabar galvoju arba 1 arba 2 dianą juos autis, tik reikia žiūrėtis suknelių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 17 gegužės 2009 - 20:40
Sveikutės
Biški atitolau nuo jūsų. Bet po tiek laiko atiduoto pasiruošimui vestuvėms, noriu daugiau pabūti su savo mažuliuku angeliuku.
Tai va, jau greit turėsiu nuotraukytes iš vestuvių, tai bus iliustruotas reportažas.

Mačiau leliukazz norėjo apie gintaro dulkes sužinot. Tai nedariau. Nes visų pirma net nesugalvojau kur man savo provincijoj tų dulkių ieškot. O antra, jau ir taip nieko nebespėjau. Pasilieku šitą dalyką ateities planams. Savo jauniesiems gal per pirmas metines padarysiu, pasakysiu kad pasakytų vienas kitam ką nors gero ir gražaus, ir palinkėsiu, kad tie šilti jausmai jų dar ilgai ilgai neapleistų.

Kavrojus mano buvo tortas dviejų širdelių formos, ir vienoj širdelėj buvo šampės butelis. Tiksliau kažkas pakeitė tą butelį į "Svočios ašaras" (samanė buvo). Jį man kai nepakorė piršlio, atnešė du pabroliukai. Ir piršlys pasakė, kad neliktų nusivylusių nepamačiusių aštrių vaizdų, tai bent gyvenimą pasisaldinkit svočios pyragu.

Šios temos dar neperskaičiau. Daug jūs prikalbėjot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 17, 17:56)
paruošti kepti
http://picasaweb.goo...sandrava/Fimas#
po to rašysiu vardus, lakuosiu, klijuosiu magnetus  biggrin.gif

user posted image
nė vieno nėra vienodo smile.gif

nu super, aš taip nemokėčiau thumbup.gif ir kiek daug darbo . šaunu šaunu ir dar kartą šaunu
Atsakyti
Gal galetumete priminti kuri nors saldainiu popieriuko ismatavimus. blush2.gif 4u.gif

MANDRA SANDRA aciu kad ikelei mano nuotraukytes 4u.gif .Zinok nuostabus tavo darbeliai matosi kad ideta daug darbo thumbup.gif wub.gif Ale kad dar jie visi skirtingi doh.gif bigsmile.gif .GRAZUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 17 gegužės 2009 - 23:25
Labas rytas . Cia jums torciuko po krikstynu user posted image
Man gerkle skauda ,sloga uzpuole . Oras sestadieni buvo kaip pagal uzsakyma ,o jau vakar tai brrr,turbut ir persalau sad.gif
Susipazinau pagaliau su muzikantu ,kuris gros vestuvese g.gif Persimetem idejom trupuciuka , na nuomones nelabai sutampa g.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 18, 07:47)
Susipazinau pagaliau su muzikantu ,kuris gros vestuvese  g.gif  Persimetem idejom trupuciuka , na nuomones nelabai sutampa  g.gif

as tai jaunuju uzsakytus muzikantus zinau, buvau vienose vestuvese kur jie grojo ir man jie visai nepatinka doh.gif Buvo taip kad muzikantu ieskot reikejo, sedejo sveciai ir dainavo: musu muzikantus katinai papjove
Atsakyti
Mandra Sandra,jau grožis user posted image kad aš taip mokėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 18 gegužės 2009 - 07:39
bigsmile.gif dėkui už pagyrimus. aš irgi nemokėjau. viska spradisėjo nuo to, kad norėjau kažką savo padaryti,,,nusipirkau modelino ir kibau į darbus. pirmi ne tokie dailūs pavyko, bet vakar va visai neblogai žiūriu gavos blush2.gif o kad skirtngi išeina, tai čia natūralu, juk detales imi ir fantazuoji, ypač nuotakų biggrin.gif

labas rytas..
laukiam pasakojimų šio savaitgalio svočių bigsmile.gif
Atsakyti