QUOTE(astarna @ 2009 05 17, 12:09)
Kazin kaip sekasi rugsti uoga , Marijampolej lyja
Svarbu vakar diena buvo gera
QUOTE(astarna @ 2009 05 17, 12:32)
leliukazz - manes klausei ka reiskia - negeras zenklas.
mes su vyru jau esam buve pora kartu liudininkais. Finansuojama vestuve buvo labai grazi, bet pora isiro vos po keliu metu , todel nepriimu jokio finansavimo .
mergaiciuke - as pamerge buvau vestuv kur polkas vaziavo autobusu- tikai buvo faina - visi labai susidraugavom, prisidukom prisijuokem man patiko
mes su vyru jau esam buve pora kartu liudininkais. Finansuojama vestuve buvo labai grazi, bet pora isiro vos po keliu metu , todel nepriimu jokio finansavimo .
mergaiciuke - as pamerge buvau vestuv kur polkas vaziavo autobusu- tikai buvo faina - visi labai susidraugavom, prisidukom prisijuokem man patiko
Tai gal ne finansavimas kaltas Jei jau skirsis, tai nebus svarbu nei finansavimas, nei vestuviu puota, niekas. Neink taip i galva. Mano tevam irgi pirmos vestuves nevykusios buvo... Pergyveno... Bet, kad ten einant i zaksa jau ant laiptu jaunikio draugai sauke, kelinta karta dar cia eisi Na tikiuos mum bus vykusios
O mergaiciuke pergyvena ne del autobuso, o del to, kad kaip supratau vos ne puse ar daugiau sveciu kartu autobuse vazines