Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(astarna @ 2009 05 17, 12:09)
Kazin kaip sekasi rugsti uoga  g.gif  g.gif  , Marijampolej lyja

Svarbu vakar diena buvo gera thumbup.gif

QUOTE(astarna @ 2009 05 17, 12:32)
leliukazz - manes klausei ka reiskia - negeras zenklas.

mes su vyru jau esam buve pora kartu liudininkais. Finansuojama vestuve buvo labai grazi, bet pora isiro vos po keliu metu , todel nepriimu jokio finansavimo .

mergaiciuke - as pamerge buvau vestuv kur polkas vaziavo autobusu- tikai buvo faina - visi labai susidraugavom, prisidukom prisijuokem man patiko

Tai gal ne finansavimas kaltas mirksiukas.gif Jei jau skirsis, tai nebus svarbu nei finansavimas, nei vestuviu puota, niekas. Neink taip i galva. Mano tevam irgi pirmos vestuves nevykusios buvo... Pergyveno... Bet, kad ten einant i zaksa jau ant laiptu jaunikio draugai sauke, kelinta karta dar cia eisi unsure.gif doh.gif Na tikiuos mum bus vykusios ax.gif topsecret.gif

O mergaiciuke pergyvena ne del autobuso, o del to, kad kaip supratau vos ne puse ar daugiau sveciu kartu autobuse vazines unsure.gif
Atsakyti
labas mielosios,
pagalai unusipirkau batus.DAnijoje radau super bet kunko aukstis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 05 17, 14:16)
labas mielosios,
pagalai unusipirkau batus.DAnijoje radau super bet kunko aukstis  doh.gif .

dėk čia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 17, 11:32)
leliukazz - manes klausei ka reiskia - negeras zenklas.

mes su vyru jau esam buve pora kartu liudininkais. Finansuojama vestuve buvo labai grazi, bet pora isiro vos po keliu metu , todel nepriimu jokio finansavimo .

del taupumo - pas mane daugiausia jaunimas iki 40m. ir tik saujele vyresniu todel galvoju kad
nebus graudaus islydejimo
stalo uzsedimo nebus
stalo komendantus gal ir rinksim bet nedaugiau
tauriu nepirksiu
seimos zidiniui noriu pirkti kazka is meno galerijos

vienu zodziu........ ax.gif (cia tik planuoju)
mergaiciuke - as pamerge buvau vestuv kur polkas vaziavo autobusu- tikai buvo faina - visi labai susidraugavom, prisidukom prisijuokem man patiko

su munmin ne pulkas o absuliuciai visa vesele visi zmones net sodyboj nbus kas pasitinka smile.gif tai sakiau sutikima organizuosiu autike ir tada grizus greit sustasiu zmones ir jie pasakys savo zodzius muzokantai pagros ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
nu brac nekomu ikelti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 17, 12:12)
Svarbu vakar diena buvo gera thumbup.gif
Tai gal ne finansavimas kaltas mirksiukas.gif Jei jau skirsis, tai nebus svarbu nei finansavimas, nei vestuviu puota, niekas. Neink taip i galva. Mano tevam irgi pirmos vestuves nevykusios buvo... Pergyveno... Bet, kad ten einant i zaksa jau ant laiptu jaunikio draugai sauke, kelinta karta dar cia eisi unsure.gif  doh.gif Na tikiuos mum bus vykusios ax.gif topsecret.gif

O mergaiciuke pergyvena ne del autobuso, o del to, kad kaip supratau vos ne puse ar daugiau sveciu kartu autobuse vazines unsure.gif

butent jau nebe puse o visi sveciai... tai dbr suku galva kaip juos uziimti reiks kad nenusigertu visi g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 17, 14:22)
butent jau nebe puse o visi sveciai... tai dbr suku galva kaip juos uziimti reiks kad nenusigertu visi  g.gif

uzuojauta mergaiciuke_ee console.gif , isivaizduoju kaip tau sunku.O tai tevai irgi kartu vaziuos? Nenoriu gasdinti, bet bandyk kalbet su jaunaisiais, kad vaziuotu su jumis tik jaunimas, o visas senimas liktu sodyboj (nezinau ar daug tokiu dalyvaus) ar kazkur kitur, nes tikrai gali but sudetinga juos visus suvaldyti. Mes kai buvom vienose vestuvese tai vare visi i zaksa, nu kazkokia nesamone gavosi, isejus is tos Rotuses kas ka nori tas ta daro, ir sveikintoju daug ir tu sveciu daug, labai sunku buvo pirsliams. Tai nuosirdziai patariu, pasisnekek su jaunaisiai kad nedarytu tokios klaidos, prigasdink kad gali prisigerti dar gamtoj, ir paskui nebus kam svesti vestuviu, nes visi isluze bus.Be to pasakyk kad reiks i gamta daug maisto labai priruosti nes per diena zmones labai isalksta, o kai buna alkani, buna pikti ir nepatenkinti, ir vienas sumustinukas neuzkims skrandzio.
Mes per savo vestuves emem ne pulka o ir jaunima i gamta (tie kas galejo), buvo linksma, jie visi autobusiuke vaziavo, tai labai jiems smagu buvo, o visi kiti sveciai rinkosi i sodyba.
Laikykis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
galiu padėt batus įkelt biggrin.gif
o aš lipdau lipdau ax.gif
Atsakyti
leliukazz - mano vaikai daug puzliu turi, tai atitaikysiu koks dydis bus artimiausias ir pabandysiu iskirpt kaip tikrus puzlius - nusikopinsiu nuo vaiku puzliu
kazi a supratai ka norejau pasakyt doh.gif kazkaip sunkiai man cia siandie su paaiskinimais

as tai zinokit eurovizija tik klausiau, nes uzejo toks noras ta meiles priesaika ant trusu uzkabint - ir sugadinau gun_bandana.gif
bet galvoju dabar sirdies formos lopa padarysiu, nes nu jau nesiusiu visu trusu isnaujo schmoll.gif as neturiu siuvimo masinos, tai viska rankom darau - gan ilgai uztrunka doh.gif

ir dar uzejo toks noras suvest galus, tai isverciau visas vestuves ant zemes ir bandau rast pradzia ir pabaiga drinks_cheers.gif ziuresim kaip gausis, noriu tiksliai pasiziuret kaip tie mano sarasai beatrodo - nieko daug neina isbraukt nes tai tokios tai kitokios smulkmenos truksta ir beveik nieko neina pabaigt, nes vis kazka dar reiks dadet lietuvoj doh.gif

jauciu reiks priekaba nuomotis kai vaziuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 17, 13:45)
uzuojauta mergaiciuke_ee  console.gif , isivaizduoju kaip tau sunku.O tai tevai irgi kartu vaziuos? Nenoriu gasdinti, bet bandyk kalbet su jaunaisiais, kad vaziuotu su jumis tik jaunimas, o visas senimas liktu sodyboj (nezinau ar daug tokiu dalyvaus) ar kazkur kitur, nes tikrai gali but sudetinga juos visus suvaldyti. Mes kai buvom vienose vestuvese tai vare visi i zaksa, nu kazkokia nesamone gavosi, isejus is tos Rotuses kas ka nori tas ta daro, ir sveikintoju daug ir tu sveciu daug, labai sunku buvo pirsliams. Tai nuosirdziai patariu, pasisnekek su jaunaisiai kad nedarytu tokios klaidos, prigasdink kad gali prisigerti dar gamtoj, ir paskui nebus kam svesti vestuviu, nes visi isluze bus.Be to  pasakyk kad reiks i gamta daug maisto labai priruosti nes per diena zmones labai isalksta, o kai buna alkani, buna pikti ir nepatenkinti, ir vienas sumustinukas neuzkims skrandzio.
Mes per savo vestuves emem ne pulka o ir jaunima i gamta (tie kas galejo), buvo linksma, jie visi autobusiuke vaziavo, tai labai jiems smagu buvo, o visi kiti sveciai rinkosi i sodyba.
Laikykis  mirksiukas.gif  4u.gif

visa tai suprantu ir zinau kad kovo menesi bandziau jiem tai paaiskinti bet jie tokie istize kad negali zmonem paskyt ka uzsakys autobusiuka tik pulkui na s=dbr turi ka nori nusisamde dideli autobusa... ir siaip as jiem dar pasakiau sakau nepykit bet as tu kitu zmoniu nematysiu uzsiimsiu su pulku tik galvojau kad supras ka noriu pasakyt bet jie ka as znau patys nezino ko nori ....
ksip bus taip man jua kazkaip dzin....
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 17, 15:24)
visa tai suprantu ir zinau kad kovo menesi bandziau jiem tai paaiskinti bet jie tokie istize kad negali zmonem paskyt ka uzsakys autobusiuka tik pulkui na s=dbr turi ka nori nusisamde dideli autobusa... ir siaip as jiem dar pasakiau sakau nepykit bet as tu kitu zmoniu nematysiu uzsiimsiu su pulku tik galvojau kad supras ka noriu pasakyt bet jie ka as znau patys nezino ko nori ....
ksip bus taip man jua kazkaip dzin....

nu ir gerai, kad nekreipi demesio, daryk savo ir viskas, jei atsipalaiduosi bus paciai lengviau. Jau nedaug tau liko, viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
muoses rūbai ir batai:
user posted image
user posted image
user posted image

va įkėliau ir varausi iš forumo. ir lipdymus baigiu, kol vyras grįš lauksiu...nes nemačiau, vaikas ropodamas užsigavo kažkur. na nestipriai, bet verkė labai...tai pagalvojau, ot mamka karvė doh.gif
Atsakyti