Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

QUOTE(saulytė7 @ 2010 05 28, 17:26)
Noriu paklausti, o kur perkate tas sėklytes.

Aš pirkau berods Žalioj stotelėj, o šiaip jų net ir Maximose yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sudygo 8 daigai iš pakelio ax.gif Bet kaip lėtai jie auga doh.gif doh.gif Šiemet tikrai žiedų nematysiu schmoll.gif
Atsakyti
gali sulaukt tik po keturiu metu ziedu...bent taip jau raso.... doh.gif
nu ka viltis yra viltis....
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 06 10, 09:15)
gali sulaukt tik po keturiu metu ziedu...bent taip jau raso.... doh.gif
nu ka viltis yra viltis....

Ot paslaptinga gėlė wub.gif
Atsakyti
Mergaites,
turiu pasiflora, zydejo sau graziausiai, bet va nuo sekmadienio visa nepatenkinta, dziusta, nors laistau kaip visad, toj pacioj vietoj stovi, zeme dregna, atrodo viskas taip pat, bet visai apnykus tokia, liudna, ir daug zieduku sukrautu, bet ir tie tokie nelinksmi. Gal kuri zinot kas jai galetu buti? Kaip elgtis? Hmm, gaila biski.. verysad.gif
R.
Atsakyti
sveikos, noreciau pakalust jusu ar reik jaunai pasiflorai nukirpt virsune kad sakotusi, mano simete jau kokiu 30 cm istypusi, bet nei vienos atsakos nera, ar taip ir turi buti? smile.gif
Atsakyti
mano dvieju metu pasiflora...pernai sodinau is seklu...
Atsakyti
O ji ant kazko vyniojasi?As savajai groteles idejau,bet vis tiek dangun ziuri biggrin.gif
Atsakyti
tarpusavyj suraizgau...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 06 27, 14:28)

Mano lapai dar nesišakoja, nors kažkuri sakė, kad nuo septinto lapelio pradeda šakotis g.gif g.gif
Atsakyti
ir pas mano yra visokiu lapu apatiniai nekarpyti,o ir virsui visokiu trilapiai,penkialapiai...
Atsakyti
Gėlytė labai pradėjo stypti bigsmile.gif , pradėjau galvoti gal jau reikia pastatyti kur jai remtis g.gif g.gif vytis g.gif nes išleido ūsus g.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 06 27, 14:28)

Vazonėlis kaži jai ne per mažas?? g.gif Kiek maždaug pas tave daigų??
Atsakyti