Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 31, 22:34)
*Gal kas esat sodine pasiflora is seklyciu? Kaip jas reikia tinkamai paruosti?
**Ar tiesa kad ant pavirsiaus zemiu pabarstyti, ir neuzberti zememis?  4u.gif

*Dauguma ir augina iš sėklų. Man tik ką tik sudygo dvi sėklos ax.gif

**Tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2010 04 01, 08:43)
*Dauguma ir augina iš sėklų. Man tik ką tik sudygo dvi sėklos ax.gif

Ir dar dvi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as turiu pasisejus pasifloru.Dygo ilgai ir viso pakelio tik 2 isdygo.Bet dabar ziuriu,apatiniai lapeliai geltonuoja.Kas cia jai daros g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 05 05, 16:20)
Ir as turiu pasisejus pasifloru.Dygo ilgai ir viso pakelio tik 2 isdygo.Bet dabar ziuriu,apatiniai lapeliai geltonuoja.Kas cia jai daros  g.gif

user posted image

Mano daigeliai daug daug mažesni, bet jau irgi numetė pirmuosius lapellius g.gif
Atsakyti
Na, o aš pasigirsiu, kad pasiteisino pavasarinis drąstiškas apkarpymas. Žiemą visus lapus buvo numetus ir apdžiūvus gerokai. Tai neperseniausiai persodinau, nukarpiau (kokie trys sprindžiai teliko) na ir prigasinau, kad jei neaugs keliausi į šiukšlinę mirksiukas.gif Vat jau sprindžio ilgumo ataugą išaugino thumbup.gif Gal gi atsigaus ir vešės pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2010 05 07, 19:01)
Na, o aš pasigirsiu, kad pasiteisino pavasarinis drąstiškas apkarpymas. Žiemą visus lapus buvo numetus ir apdžiūvus gerokai. Tai neperseniausiai persodinau, nukarpiau (kokie trys sprindžiai teliko) na ir prigasinau, kad jei neaugs keliausi į šiukšlinę  mirksiukas.gif  Vat jau sprindžio ilgumo ataugą išaugino  thumbup.gif  Gal gi atsigaus ir vešės pagaliau.

Šaunu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 31, 09:34)
Gal kas esat sodine pasiflora is seklyciu? Kaip jas reikia tinkamai paruosti? Ar tiesa kad ant pavirsiaus zemiu pabarstyti, ir neuzberti zememis?  4u.gif

taip tiesa, apvalyti jas reikia nuo to glitumo ir pabarstyti, palaistyti siltu vandeniu ir sviesoj laikyti, tamsoj nedygsta
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2009 11 20, 14:10)
aš irgi noriu pasiteiraut kai jum sekas su pasiflorom. O konkrečiai - kur jos žiemoja. Teko skaityt, kad žiemą joms geriausiai 12 - 14 laipsnių. Bet bute, manau, tai nelabai įmanoma. O tai ji pas mane laaabai varganai atrodo. vasarą nukainuotą parsinešiau - lyg ir truputį atsigavus buvo. O dabar vėl lapai blyškūs, vaizdas ne koks. Gal dėl netinkamų sąlygų? Arba ji jau pasenus tiesiog  g.gif

pasigirsiu, siemet buvo neiprastai salta ziema, daug kas issalo, o mano pasiflora, palikta lauke.... jau isleido viena lapeli mirksiukas.gif Taigi atlaike ruscia lietuviska ziema! visi sake, kad neisgyvens.... bet, o, taciau, visada yra isimciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2010 05 11, 12:43)
pasigirsiu, siemet buvo neiprastai salta ziema, daug kas issalo, o mano pasiflora, palikta lauke.... jau isleido viena lapeli  mirksiukas.gif Taigi atlaike ruscia lietuviska ziema! visi sake, kad neisgyvens.... bet, o, taciau, visada yra isimciu  4u.gif

puiku thumbup.gif
o kur ji pasodinta?vazone?dirvone?kokioje vietoje?uzuovejoje? g.gif
Atsakyti
Jau septyni daigai auga thumbup.gif
Atsakyti
Papirkau ir aš Passiflora edulis sėklyčių. Jau pora dienyčių jos mirkosi vandenyje, manau dar šiandien sudėsiu ant žemytės dygti. Bandysiu auginti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, o kur perkate tas sėklytes.
Atsakyti