Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

o aš savo grožį išmečiau.... pradėjo labai lapai kristi, ir žiuriu, kad naujilapukai daug mažesni, apvytę auga, pamačiau, kad yra keli paliukai iš naujų sėklyčių išdygę, tai nusprendžiau didžiają pasiflorą, kuri mane taip džiugindavo savo žiedeliais, išmesti.... išėmus ją iš vazono, pamačiau, kad aplink šaknis pilna mažų baltų guziukų... galvoju gal kokia liga buvo, gal kas galite pasakyt? atrodė kaip pelėsio rutuliukai, ir jų labai labai daug aplink šaknis... dabar visas žemes išmečiau ir vazoną išploviau.
Atsakyti
aš irgi noriu pasiteiraut kai jum sekas su pasiflorom. O konkrečiai - kur jos žiemoja. Teko skaityt, kad žiemą joms geriausiai 12 - 14 laipsnių. Bet bute, manau, tai nelabai įmanoma. O tai ji pas mane laaabai varganai atrodo. vasarą nukainuotą parsinešiau - lyg ir truputį atsigavus buvo. O dabar vėl lapai blyškūs, vaizdas ne koks. Gal dėl netinkamų sąlygų? Arba ji jau pasenus tiesiog g.gif
Atsakyti
Mano ,taip pat nuskuro sad.gif .Bet laikysiu iki pavasario,isnesiu i vesu kolidoriu.
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 10 21, 10:48)
thumbup.gif na ka, viena mano augintiniu siaip taip isspaude viena ziedeli. Passiflora purple haze
user posted image

vau kokis grozis wub.gif wub.gif

as ir vakar nusipirkau seklyciu gal galit patarti kokioj kambario vietoj ji geriausiai auga? ir ar butina ja supinti ar galima tarkim kaip kleveli palikti kad kabotu zemyn sakos?
Atsakyti
sveikutes,
kaip jus formuojat pasiflora?maniske tampa panasi i susivelusia kupeta doh.gif as i vazona 4daigelius vasara pasodinau,atramele plastmasine istaciau,tai dabar tokia negrazi kupeta.auga greit,nuo vasaros gal koki metra uzaugo,laikau pietu pusej esanciam kambary,bet ne ant palanges
Atsakyti
Sveikos. As savasias negailestingai nugenejau, palikdama gal tik koki sprindi nuo zemes. Dabar visos stovi ant vakarines palanges ir jau graziai naujas atzaleles leidzia. Per vasara isnesu i stiklinta balkona ir leidziu lipti laisvai kur papuola. biggrin.gif

Patarciau negeileti ir apgeneti, kad nebutu kupeta, nes visvien is tu senu stiebu ziedu nebus - zydi tik nauji ugliai. Tikiuosi taip nuskusta gelyte gerai pailsejo ir negailes ziedu.
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Mėnuo praėjo ir nė vieno daigelio ax.gif bet dar lauksiu ax.gif ax.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 10 21, 10:48)
thumbup.gif na ka, viena mano augintiniu siaip taip isspaude viena ziedeli. Passiflora purple haze
user posted image

wub.gif wub.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2010 03 18, 20:13)
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Mėnuo praėjo ir nė vieno daigelio ax.gif bet dar lauksiu ax.gif  ax.gif
wub.gif  wub.gif Gražu wub.gif

jai sodinai is seklu nenusimink man pernai po kokiu 3 men isdygo...rase kad gali ir dar veliau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 03 19, 17:56)
jai sodinai is seklu nenusimink man pernai po kokiu 3 men isdygo...rase kad gali ir dar veliau... smile.gif

Ačiū ax.gif Lauksiu mirksiukas.gif
Ar dažnai kažin palieti? Nors aš tik apipurškiu paviršių g.gif
Atsakyti
sveikutes,as irgi pasisejusi ja rolleyes.gif jau menuo kaip be gyvybes zenklu..nuostabus ziedas bigsmile.gif
Atsakyti
vat pasakysiu,pernai vasara savo mazycius pasifloru daigelius susodinau i vazona ir likusia zeme,kur pasetos buvo,ant virsaus uzpyliau,ziuriu dabar dar viena mazyte isgygo,beveik po metu...nieko sau
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2010 03 20, 19:15)
vat pasakysiu,pernai vasara savo mazycius pasifloru daigelius susodinau i vazona ir likusia zeme,kur pasetos buvo,ant virsaus uzpyliau,ziuriu dabar dar viena mazyte isgygo,beveik po metu...nieko sau

Kaip atrodo jie mažiukai?? Gal foto?

g.gif g.gif Man pradžioj buvo kažkas išlindę, bet man pasirodė, kad tai žolė ir išroviau ax.gif ax.gif Dar porą "žolių" liko dabar pažiūrėsim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoNeila: 20 kovo 2010 - 18:40