Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

QUOTE(2jolitka @ 2009 08 06, 22:48)
siandien persodinau 5 daigelius,vienas dar tik su pora lapeliu.

Kokie bus ziedai?
Atsakyti
Pasifloru myletojos, SVEIKOS smile.gif
A irgi viena ju turiu. Syai jau keleri metai ji mane dziugina savo ziedu groziu smile.gif
Pas mane ta pati paprasciausia - melsvoji.
Gal kas turite idomesniu veisliu - su malonumu isigyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 08 07, 23:03)
Kokie bus ziedai?

ant seklu pakelio buvo melsvi,jei prazys kada nufotkinsiu rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos augintojos.
Na ka, sia vasara mazai demesio teko skirti pasifloroms, todel ziedeliu taip ir nesulaukiau. dziugu, kad bent nei viena nenumire, viena rusimi padaugejo ( sekmingai is seklyciu isdygo net 2 passiflora feotida) bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kas gali pasakyti, ar pasifloros zydi istisai? Maniske jau menuo kaip nezydi.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 09 11, 15:32)
Sveikutes,gal kas gali pasakyti, ar pasifloros zydi istisai? Maniske jau menuo kaip nezydi.

hmm, kaip is tikro tai nzn, bet pas mane net ziema zydedavo biggrin.gif
Atsakyti
as jau atra karta bandau prisidaigint isseklyciu , bet kasko man nelabai gaunasi g.gif kaip jas isaugint? ar reikia silumos? ar daug sviesos ?
Atsakyti
Sveikos pasifloru myletojos.Maniskes pasifloros bujoja visos trys. Tik niekaip nesugalvoju kokias reiktu kopeteles padaryti kad jos galetu sekmingai lipti jomis o ir graziai atrodytu. siuo metu esu uzdejus toki bambukini puslanki.Ir man jis nelabai. Gal galetumet pasirodyti uz ko Jusu pasifloros kabinasi ir kaip atrodo? aciukas
Atsakyti
Mano pasflora kabinasi i bambukus.Zadu prie lazdeliu priristi siulus ir nuvesti ant sienos.
Atsakyti
grozis koks.. 4u.gif
Atsakyti
kazi kodel mano taip letai auga pasiflora...sodinta is seklyciu....sodinta kazkur pries 6men... g.gif .....maziuke....
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 28, 15:07)
kazi kodel mano taip letai auga pasiflora...sodinta is seklyciu....sodinta kazkur pries 6men... g.gif .....maziuke....

O kokie bus ziedai?
Atsakyti