Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

O seklos turi but zeme uzpiltos?
Atsakyti
uzpilti nereikia, tik prispausti ir dregme zemes pavirsiaus palaikyti reikia. pas mane pernai sudygo po kokiu 4 menesiu tik...dali pirkau maximoj,tai ta vienintele kur isdygo ir bujoja dabar, tik, gaila, kad nezydi. o kitos kur is vaisiu seklos tj per ziema neisgyveno vargsiukes... bet siemetines vel pirktines per pora men sudygo 2 daigiukai 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as ir vat nusipirkau pasifloros seklu, pasisodinau, dvi isaugo. Dabar joms jau virs 2 metu gal. Viena pasilikau kita uzdovanojau ir aisku ne viena nezydejo net... unsure.gif
auga ant rytines palanges bujoja vyniojasi kaip nori ir vaiku pilna bet vat vistiek kaip nera ziedo matyt taip nera, pernai taip supykau rudeni dar ir nugenejau gerai ir vistiek nieko g.gif
jau praradau vilti manau ar tik nereiks rudeni su ja atsisveikint g.gif
Atsakyti
QUOTE(fanulka @ 2009 07 01, 17:39)
uzpilti nereikia, tik prispausti ir dregme zemes pavirsiaus palaikyti reikia. pas mane pernai sudygo po kokiu 4 menesiu tik...dali pirkau maximoj,tai ta vienintele kur isdygo ir bujoja dabar, tik, gaila, kad nezydi. o kitos kur is vaisiu seklos tj per ziema neisgyveno vargsiukes... bet siemetines vel pirktines per pora men sudygo 2 daigiukai  4u.gif  bigsmile.gif

Nu nesugalvociau, kad laukti 4 menesius. g.gif reiks bandyt
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 07 04, 00:23)
Nu nesugalvociau, kad laukti 4 menesius.  g.gif  reiks bandyt

o sitom gelytem reik daug kantrybes drinks_cheers.gif as saviskes pimo daigo laukiau 2 men, o o kiti du isdygo po 3-4men
Atsakyti
Sveikute,as ir pavasari nusipirkau pasiflora.Buvo pavasarine muge ir pas sodininkus pamaciau sia grazuolia.Nusipirkau su vienu ziedu.Dabar ji graziai sakojasi ir zydi. smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nors noretu auginti pasiflora,parduociau mirksiukas.gif .Ji pas mane tik vargsta,nes truksta erdves. verysad.gif
Pernai zydejo,siemet uzsimezga aguonos grudelio dydziopumpuriukai,bet saulekaitoj nugelsta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 09 liepos 2009 - 12:19
QUOTE(Liepa B. @ 2009 07 09, 13:18)
Gal kuri nors noretu auginti pasiflora,parduociau  mirksiukas.gif .Ji pas mane tik vargsta,nes truksta erdves.  verysad.gif
Pernai zydejo,siemet uzsimezga aguonos grudelio dydziopumpuriukai,bet saulekaitoj nugelsta sad.gif

Pas mane kas kelintas ziedas nugelsta.Lapai labai grazus,sakojasi .Neperlieju.
Atsakyti
sveikos pasiflorų mylėtojos, gal ką domintu mėlinosios pasifloros vaikiukai? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,isdygo balandzio menesi setos pasifloros blink.gif is pradziu maniau,kad kokios tai zoles,bet kai lapeliai pradejo karpytis,patikejau,dabar reiks persodinti ir mokytis auginti.Kaip gerai,kad turejau kantrybes tiek laiko islaukti
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2009 08 05, 10:04)
sveikutes,isdygo balandzio menesi setos pasifloros blink.gif is pradziu maniau,kad kokios tai zoles,bet kai lapeliai pradejo karpytis,patikejau,dabar reiks persodinti ir mokytis auginti.Kaip gerai,kad turejau kantrybes tiek laiko islaukti

Na ir kantrybe thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 08 06, 11:56)
Na ir kantrybe thumbup.gif .

siandien persodinau 5 daigelius,vienas dar tik su pora lapeliu.
Atsakyti