Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

Daug žiedų pas mane : ]
Dabar kai vėsiau, dvi dienas išsilaiko, bet šiaip jo, vasarą dieną vieną žydi...
Atsakyti
Negaliu nepasidžiaugti. smile.gif
Štai kaip Ermitažas mane apgavo biggrin.gif
Prieš mėnesį pirkau nukainuotą pasiflorą ...
user posted image
[url=http://postimage.org/index.php?lang=russian]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 24 balandžio 2014 - 09:48
Bent į gerą pusę apgavo biggrin.gif

Pas mane liūdnos naujienos, daugiau nei 80% netekau kolekcijos... tai likau su keliom passiflorom,...
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2014 04 24, 15:18)

Pas mane liūdnos naujienos, daugiau nei 80% netekau kolekcijos... tai likau su keliom passiflorom,...

blink.gif kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2014 04 24, 16:18)

O taip biggrin.gif tik melsvutės nebeturiu tai tikėjausi ją įsigyti. Teks dar kartą kada sturmuoti Ermitažą. biggrin.gif

Reeeee, tikrai gaila, kiek žinau tikrai nemažai jų turėjai sad.gif
Atsakyti
Mama nutručino per žiemą.... gražiausių netekau...
šiandien bent nudžiugino viena
user posted image
Passiflora "constance elliot"
Atsakyti
Gražuolė ... smile.gif

Merk šakelę, gal pavyks man kokį auginuką priauginti biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif labai ieškau kokios nors pasifloros smile.gif gal kas parduodat daigiuką? smile.gif Kaunas smile.gif į až.
esu turėjus mėlyną kažkada, gaila, pernešus iš lauko numirė.... bet taip patiko. buvau ermitaže- neberadau jau sad.gif o gal kas žinot, kur dar yra pirkti? Senukuose irgi nemačiau....
Atsakyti
NEžiniukė pražydo, manom kad passiflora "klara" arba jos hibridas.
user posted image

O dėl gėlyčių kas nori, galit pas mane kreiptis, iš to kas gyva liko galiu padauginti. 4u.gif

Dar turiu vieną nežiniukę, pirkta irgi nukainuota ermitaže, lauksim kas ten per stebūklas bus biggrin.gif
Papildyta:
O dėl pirkimo, Vilniuje dabar mačiau ermitaže, ir žalioj stotelei prie halės turgaus. Bet ten melsvosios, bent jau žalioj stotelei tikrai.
Atsakyti
kokių grožių prikėlėte Egzo Reeeeee wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif ,man nesiseka jų rast nukainuotu unsure.gif o taip norėčiau
Atsakyti
O man nesiseka jos prazydinti. Pasisejau is seklu pries 3 turbut metus. Krumas neblogas, bet ziedu dar vis laukiu.Melsvuke turetu buti.
Atsakyti
Uoj iš sėklų pas mane yra ir 3metus auga auga, ir nieko. kitos ir po 7mėn pražysta. Nuo rūšies priklauso... 4u.gif
Atsakyti