Daug žiedų pas mane : ]
Dabar kai vėsiau, dvi dienas išsilaiko, bet šiaip jo, vasarą dieną vieną žydi...
Bent į gerą pusę apgavo
Pas mane liūdnos naujienos, daugiau nei 80% netekau kolekcijos... tai likau su keliom passiflorom,...
Pas mane liūdnos naujienos, daugiau nei 80% netekau kolekcijos... tai likau su keliom passiflorom,...
QUOTE(Reeeeee @ 2014 04 24, 15:18)
Bent į gerą pusę apgavo
kas nutiko?
QUOTE(Reeeeee @ 2014 04 24, 16:18)
Bent į gerą pusę apgavo
O taip tik melsvutės nebeturiu tai tikėjausi ją įsigyti. Teks dar kartą kada sturmuoti Ermitažą.
Reeeee, tikrai gaila, kiek žinau tikrai nemažai jų turėjai
Mama nutručino per žiemą.... gražiausių netekau...
šiandien bent nudžiugino viena
Passiflora "constance elliot"
šiandien bent nudžiugino viena
Passiflora "constance elliot"
Gražuolė ...
Merk šakelę, gal pavyks man kokį auginuką priauginti
Merk šakelę, gal pavyks man kokį auginuką priauginti
Labas visoms labai ieškau kokios nors pasifloros gal kas parduodat daigiuką? Kaunas į až.
esu turėjus mėlyną kažkada, gaila, pernešus iš lauko numirė.... bet taip patiko. buvau ermitaže- neberadau jau o gal kas žinot, kur dar yra pirkti? Senukuose irgi nemačiau....
esu turėjus mėlyną kažkada, gaila, pernešus iš lauko numirė.... bet taip patiko. buvau ermitaže- neberadau jau o gal kas žinot, kur dar yra pirkti? Senukuose irgi nemačiau....
NEžiniukė pražydo, manom kad passiflora "klara" arba jos hibridas.
O dėl gėlyčių kas nori, galit pas mane kreiptis, iš to kas gyva liko galiu padauginti.
Dar turiu vieną nežiniukę, pirkta irgi nukainuota ermitaže, lauksim kas ten per stebūklas bus
Papildyta:
O dėl pirkimo, Vilniuje dabar mačiau ermitaže, ir žalioj stotelei prie halės turgaus. Bet ten melsvosios, bent jau žalioj stotelei tikrai.
O dėl gėlyčių kas nori, galit pas mane kreiptis, iš to kas gyva liko galiu padauginti.
Dar turiu vieną nežiniukę, pirkta irgi nukainuota ermitaže, lauksim kas ten per stebūklas bus
Papildyta:
O dėl pirkimo, Vilniuje dabar mačiau ermitaže, ir žalioj stotelei prie halės turgaus. Bet ten melsvosios, bent jau žalioj stotelei tikrai.
kokių grožių prikėlėte Egzo Reeeeee ,man nesiseka jų rast nukainuotu o taip norėčiau
Uoj iš sėklų pas mane yra ir 3metus auga auga, ir nieko. kitos ir po 7mėn pražysta. Nuo rūšies priklauso...