va čia tai grožis....
Uzsukau paziureti kas ta Pasiflora... ir susizavejau tokiu groziu
Noriu ir as Jus jas auginat namuose vazonuose ar kieme?
Jei taip trumpai zydi, tai gal kas gali ideti foto kaip atrodo augalas kai nezydi. Ar irgi grazus?
Ir gal zinot kur ju buna pirkti Kaune ir kurios veisles atspariausios ir graziausios auginant musu salygom?
Jei taip trumpai zydi, tai gal kas gali ideti foto kaip atrodo augalas kai nezydi. Ar irgi grazus?
Ir gal zinot kur ju buna pirkti Kaune ir kurios veisles atspariausios ir graziausios auginant musu salygom?
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 07 30, 10:11)
Uzsukau paziureti kas ta Pasiflora... ir susizavejau tokiu groziu
Vienas galima ir lauke įkasti į žemę, kitas geriau vazonuose, bet irgi lauke galima vasarą laikyti. Mūsų sąlygomis gerai auga (iš to ką aš auginu), melsvoji populiariausia caerulea ir jos hibridai, hibridas 'victoria' nuolat žydi, incarnata hibridai gerai auga. Nepatariu auginti valgomų edulis, nes sulaukti žiedų gan sunku. Iš naminių nuolat žydi capsularis ir citrina, bet jos nėra tokios išvaizdžios.
Kaune greičiausiai senukuose rastumėt.
QUOTE(tomasas63 @ 2013 08 30, 17:48)
Viską žino Google ir Supermamos
Mano pasiflora apsiverkė. Ką padariau ne taip? Kas jai nepatiko?
Mano pasiflora apsiverkė. Ką padariau ne taip? Kas jai nepatiko?
Normalu, nieko blogo, jei neklystu jos taip vėsinasi... bent jau maniškės taip daro ir nieko blogo.
kas per gražumas
ooo čia iš manęs 'victoria' ?
Pas mane mažai kas šiemet žydėjo ;/ Nors ažiūrėjau žiedų prikrovė daug kas, kaži ar nenumes po tokių atvėsimų ;[
Pas mane mažai kas šiemet žydėjo ;/ Nors ažiūrėjau žiedų prikrovė daug kas, kaži ar nenumes po tokių atvėsimų ;[
[quote=Reeeeee,2013 09 03, 11:19]
Taip Tik kad ir visa vasara zydejo, bet ne taip gausiai. Bet ir tai smagu
Taip Tik kad ir visa vasara zydejo, bet ne taip gausiai. Bet ir tai smagu
Truputi pagyvinimo : ] Šiuo metu kas pas mane žydi : ]
Kaip visada pavėluotai.
QUOTE(Reeeeee @ 2013 10 07, 17:42)
vaje kooooks grožis Kaip visada seilę pavarvinu į kitas gėlytes, o savo vienintelės edulis nesulaukiau šiemet žiedų
Mano edulis irgi spyriojasi, vieną kartą sukrovė žiedą po 2metų ir viskas nesuprast man tos gėlės
grožis koks ..negaila skint žiedų gaila kad žiedas trumpai težysi,kažin jos visos taip tik dienai??