Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

va čia tai grožis.... wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uzsukau paziureti kas ta Pasiflora... ir susizavejau tokiu groziu wub.gif
Noriu ir as smile.gif Jus jas auginat namuose vazonuose ar kieme?
Jei taip trumpai zydi, tai gal kas gali ideti foto kaip atrodo augalas kai nezydi. Ar irgi grazus?
Ir gal zinot kur ju buna pirkti Kaune ir kurios veisles atspariausios ir graziausios auginant musu salygom?
Atsakyti
Viską žino Google ir Supermamos smile.gif
Mano pasiflora apsiverkė. Ką padariau ne taip? Kas jai nepatiko?

Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 07 30, 10:11)
Uzsukau paziureti kas ta Pasiflora... ir susizavejau tokiu groziu  wub.gif
Noriu ir as smile.gif Jus jas auginat namuose vazonuose ar kieme?
Jei taip trumpai zydi, tai gal kas gali ideti foto kaip atrodo augalas kai nezydi. Ar irgi grazus?
Ir gal zinot kur ju buna pirkti Kaune ir kurios veisles atspariausios ir graziausios auginant musu salygom?

Vienas galima ir lauke įkasti į žemę, kitas geriau vazonuose, bet irgi lauke galima vasarą laikyti. Mūsų sąlygomis gerai auga (iš to ką aš auginu), melsvoji populiariausia caerulea ir jos hibridai, hibridas 'victoria' nuolat žydi, incarnata hibridai gerai auga. Nepatariu auginti valgomų edulis, nes sulaukti žiedų gan sunku. Iš naminių nuolat žydi capsularis ir citrina, bet jos nėra tokios išvaizdžios.
Kaune greičiausiai senukuose rastumėt.

QUOTE(tomasas63 @ 2013 08 30, 17:48)
Viską žino Google ir Supermamos smile.gif
Mano pasiflora apsiverkė. Ką padariau ne taip? Kas jai nepatiko?

Normalu, nieko blogo, jei neklystu jos taip vėsinasi... bent jau maniškės taip daro ir nieko blogo.
Atsakyti
Vasara baigesi. Mano passifloros jau nezydi, bet cia vasaros aidai smile.gif
user posted image
ax.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif kas per gražumas wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ooo čia iš manęs 'victoria' ?

Pas mane mažai kas šiemet žydėjo ;/ Nors ažiūrėjau žiedų prikrovė daug kas, kaži ar nenumes po tokių atvėsimų ;[

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=Reeeeee,2013 09 03, 11:19]
ooo čia iš manęs 'victoria' ?

Pas mane mažai kas šiemet žydėjo ;/ Nors ažiūrėjau žiedų prikrovė daug kas, kaži ar nenumes po tokių atvėsimų ;[

Taip smile.gif Tik kad ir visa vasara zydejo, bet ne taip gausiai. Bet ir tai smagu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Truputi pagyvinimo : ] Šiuo metu kas pas mane žydi : ]
Kaip visada pavėluotai.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 10 07, 17:42)

Truputi pagyvinimo : ] Šiuo metu kas pas mane žydi : ]
Kaip visada pavėluotai.

vaje kooooks grožis wub.gif Kaip visada seilę pavarvinu į kitas gėlytes, o savo vienintelės edulis nesulaukiau šiemet žiedų sad.gif
Atsakyti
Mano edulis irgi spyriojasi, vieną kartą sukrovė žiedą po 2metų ir viskas biggrin.gif nesuprast man tos gėlės
Atsakyti
bigsmile.gif grožis koks ..negaila skint žiedų g.gif gaila kad žiedas trumpai težysi,kažin jos visos taip tik dienai??
Atsakyti