man taip pat geltona ...
tiesa mėlyna,raudona,balta...ai kokie žiedai tik nepatinka...
Turiu du atliekamus passiflora decaisneana augaliukus, jau turi savo lapų. Šskelės nuo motininio augalo kuris žydėjo.
Jei ką sudomino dėl atsiėmimo ir kainos AŽ. [siųsti labai nenorėčiau] Vilnius.
Jei ką sudomino dėl atsiėmimo ir kainos AŽ. [siųsti labai nenorėčiau] Vilnius.
gal šklu turi dar šios...
eh manosios kažko nedygsta,ar tik nebus per karščius perkaitusios.. buvau palikusi ant pietinės palangės įndelį uždengta,ir užmiršau iš ryto nukelt..išvažiavau o jos paliko kaist nes dar nei viena neišdygo..kažin beverta laukt..
eh manosios kažko nedygsta,ar tik nebus per karščius perkaitusios.. buvau palikusi ant pietinės palangės įndelį uždengta,ir užmiršau iš ryto nukelt..išvažiavau o jos paliko kaist nes dar nei viena neišdygo..kažin beverta laukt..
QUOTE(evers @ 2012 05 08, 07:56)
gal šklu turi dar šios...
seklu deja neturiu, tik augalus. Be menesio jos nesudygs, pas mane idealiom salygom vienos menesi dygo, kitos iki siol masto. Jos siuo klausimu kaprizigos
Gal pas kurią forumietę išgyveno passilfora 'star of clevendon'?
Labas passiflorų mylėtojos
Jungiuosi ir aš prie jūsų Perniai iš sėklytės ir aš vieną (tik vieną...) sugebėjau išaugint. Dabar jau nemaža, nors lapeliai gan gležni. Manau reiktų persodinti... Kaži nepakenks..?
Jungiuosi ir aš prie jūsų Perniai iš sėklytės ir aš vieną (tik vieną...) sugebėjau išaugint. Dabar jau nemaža, nors lapeliai gan gležni. Manau reiktų persodinti... Kaži nepakenks..?
sveikos, Jei yra Vilniečių, prie thomas philips ar kaip jis ten... kur prie banginio. šalia yra sodo prekių parduotuvė.Privežė passiflorų, kaina truputi kandžiojasi kaip už tokias mažas gėlytes bet... 22lt. kai paskutinį kart buvau buvo šios: alata, pura vida, purple haze,constance elliot,edulis, insence. Nusipirkau purple haze,insence. jei kas įsigytų alata ir ipura vida mielai vėliau apsikeičiau sodinukais. nes kitas turiu...
greitai googlėje peržiūrėjau kokios tos alata ir ipura vida vau kokių grožių pas jus užveža
aiktelėjau
aiktelėjau
kas gali buti mano pasiflorai, lapeliai kai kurie gelsta ir krenta? laistau daznai zeme dregna buna
perlaistot. leiskit bent paviršiui padžiūt
pagaliau sulaukiau ...
Pagyvinam temą, pirmas pasiflora 'incense' žiedas, be galo kvapnus ir gražus : ] Realybėje kiek tamsesnis