Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

man taip pat geltona thumbup.gif ...
tiesa mėlyna,raudona,balta...ai kokie žiedai tik nepatinka... doh.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu du atliekamus passiflora decaisneana augaliukus, jau turi savo lapų. Šskelės nuo motininio augalo kuris žydėjo.
Jei ką sudomino dėl atsiėmimo ir kainos AŽ. [siųsti labai nenorėčiau] Vilnius.
Atsakyti
4u.gif gal šklu turi dar šios... ax.gif
eh manosios kažko nedygsta,ar tik nebus per karščius perkaitusios.. doh.gif doh.gif buvau palikusi ant pietinės palangės įndelį uždengta,ir užmiršau iš ryto nukelt..išvažiavau o jos paliko kaist doh.gif unsure.gif nes dar nei viena neišdygo..kažin beverta laukt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 05 08, 07:56)
4u.gif  gal šklu turi dar šios... ax.gif
eh manosios kažko nedygsta,ar tik nebus per karščius perkaitusios.. doh.gif  doh.gif buvau palikusi ant pietinės palangės įndelį uždengta,ir užmiršau iš ryto nukelt..išvažiavau o jos paliko kaist  doh.gif  unsure.gif  nes dar nei viena neišdygo..kažin beverta laukt.. g.gif

seklu deja neturiu, tik augalus. Be menesio jos nesudygs, pas mane idealiom salygom vienos menesi dygo, kitos iki siol masto. Jos siuo klausimu kaprizigos biggrin.gif
Atsakyti
Gal pas kurią forumietę išgyveno passilfora 'star of clevendon'?
Atsakyti
Labas passiflorų mylėtojos 4u.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų ax.gif Perniai iš sėklytės ir aš vieną (tik vieną...) sugebėjau išaugint. Dabar jau nemaža, nors lapeliai gan gležni. Manau reiktų persodinti... Kaži nepakenks..? g.gif
Atsakyti
sveikos, Jei yra Vilniečių, prie thomas philips ar kaip jis ten... kur prie banginio. šalia yra sodo prekių parduotuvė.Privežė passiflorų, kaina truputi kandžiojasi kaip už tokias mažas gėlytes bet... 22lt. kai paskutinį kart buvau buvo šios: alata, pura vida, purple haze,constance elliot,edulis, insence. Nusipirkau purple haze,insence. jei kas įsigytų alata ir ipura vida mielai vėliau apsikeičiau sodinukais. nes kitas turiu...
Atsakyti
greitai googlėje peržiūrėjau kokios tos alata ir ipura vida bigsmile.gif vau kokių grožių pas jus užveža wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
aiktelėjau doh.gif
Atsakyti
kas gali buti mano pasiflorai, lapeliai kai kurie gelsta ir krenta? laistau daznai zeme dregna buna
Atsakyti
perlaistot. leiskit bent paviršiui padžiūt
Atsakyti
pagaliau sulaukiau ...
user posted image
Atsakyti
Pagyvinam temą, pirmas pasiflora 'incense' žiedas, be galo kvapnus ir gražus : ] Realybėje kiek tamsesnis

user posted image

user posted image
Atsakyti