Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

Peržvelgiau savo "sėklų banką" biggrin.gif galiu pasiūlyti šias sėklas: p.edulis flavicarpa, p.ligularis, p. incarnata. p. maliformis, p.vitifolia, p. phoenicea x caerulea (nežinau kaip atrodys, hibridas). sėklų neturiu laabai daug (išskyrus p.edulis flavicarpa, p.ligularis), bet po kelias galėčiau atrinkti :] užsakytos iš amerikos, kai kurios visai šviežutės. Kaip minėjau daugelį susodinau, kas liko, nusprendžiau pasidalinsiu :] Jei ką domina, dėl kainos, až.
Atsakyti
Labai noriu pasifloru daigeliu arba seklu smile.gif gal kas gali nebrangiai pasiulyti arba nori mainyti i cili pipiru daigus? smile.gif I az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 27, 17:29)
Sėdėsim tarp tinutrų kaip kokioj baobabų giraitėj.
Beje, Reeee, išdygo taviškės pasifloros, vakar jau žadėjau išmest šiltnamiuką, matyt išsigando  lotuliukas.gif

perkeliu į temukę...kokias sėjai ir per kiek dienų sudygo..manosios kažko nesiskubina g.gif gailiausia kad pabėriau visas išsyk doh.gif doh.gif
Papildyta:
tiesa Reeeeee klausimas,gal nežydės manoji ,nes praddžioje buvau tris augalus į viena vaoną sukišusi,o dabar po tijų metų ten painiava ir miškelis ... doh.gif g.gif
Atsakyti
Kokių dienų, mėnuo praėjo ar net daugiau, kai iš ebay siunčiaus tai gal po savaitės sudygo, o dabar iš Reeee, tai labai ilgai laukiau. Pavadinimo nepamenu, rei paieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif žianai aš taip pat pasėjau tai dienos ilgai slenka,va galvoju kažkam sudygo o manosio ne biggrin.gif aš tai 21 gavau ir pasėjau...o kaip dygo iš kiek sėklikiu kiek ??
Atsakyti
Labai individualus dalykas tas dygimas, nuo sąlygų priklauso. Vienos per savaitę sudygo, p. edulis, p.ligularis. o kitų ir man pačiai laukti reikėjo apie mėn.... biggrin.gif ir tai čia sukūriau joms idealias sąlygas. Amethistina turėtų greitai sudygti. Aišku prieš tai sėklytes reikėjo pamirkyti. Plius dar gal mėnuliai skirėsi, dėl to skirtigu greičiu sudygo :]

Evers, dalink lauk miškelį ir apkirpk. Pasilik didžiausius augalus ir juos sumažink palikus po metrą. Nes per tris metus jaučiu ten toooookio ilgumo sąkos xD
Atsakyti
šakas aš vis apkirpdavau,o ir po žiemos kiek parudavusius lapus,šakas nurėždavau..viena auginuką atskyriau,ten tris šakos...kitas apretinsiu ir paliksiu ir lauksiu kas bus...kažin kokie auginai žydi seni ar ant šviežių naujų g.gif
o susėja kai saulė šviečia tai šilta,bet kai jos nėra tai nelabai,ir aš sėklų nemirkiau doh.gif pamiršau...bet tikiuosi,nes purškiu kas dien...
Atsakyti
žydi tik naujos šakos, tai senas reik palikti tik tiek kad užtektų vietos kur išaugti naujoms.
Atsakyti
Atidarau savo passiflorų sezoną, P.Citrina gauta iš Egzo :]
Pirmasis žiedukas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 05 02, 23:42)
Atidarau savo passiflorų sezoną, P.Citrina gauta iš Egzo :]
Pirmasis žiedukas
user posted image
user posted image

labai grazi smile.gif bet ziedukai maziukai?
Atsakyti
bigsmile.gif atrodo fantastiškai... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nedidukai, apie 4-5cm :] Bet auginti namie pats tas. Norit didelių žiedų reik ir didelių augalų. Decaloba tipo passifloros visos nedidukės :]

Evers, man taip pat labai patinka. Iš šiaip geltonos gėlės labai linksmai atrodo :]
Atsakyti