Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

na mieliau keisciau, nes parduoti kaip ir geda. ax.gif
Atsakyti
Nesigėdykit biggrin.gif Aš mielai pirkčiau, jei nebrangu, nes neturiu jums ką pasiūlyti keitimui.
Atsakyti
Aš taip pat pridauginau savo 'victorijos' tiksliau katinai pridaugino :] Jei ką domina, rašykit :]
Atsakyti
Pridauginau kelias passiflora decaisneana. kol kas dar tik pagrindinis vienas lapas ir augina šaknis. http://www.pernellge...decaisneana.gif atrodys taip. Labai noriai keisčiau į kitų rūšių pasifloras.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 16, 00:34)
Pridauginau kelias  passiflora decaisneana. kol kas dar tik pagrindinis vienas lapas ir augina šaknis. http://www.pernellge...decaisneana.gif atrodys taip. Labai noriai keisčiau į kitų rūšių pasifloras.

smile.gif Norejau pasiteirauti, kaip prigijo pas jus P. citrina?
Atsakyti
kokių pasiflorų čia... bigsmile.gif
pasiflorų sėklos....
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2012 02 19, 19:23)
smile.gif Norejau pasiteirauti, kaip prigijo pas jus P. citrina?

Aha, jau duoda augimą naujų lapelių :] blush2.gif Vieną šaką nurėžiau, nes visai nedraugavo su manim, tai kita augti pradėjo, na vis kažkas biggrin.gif
Net kelios sėklos buvo išdygusios, bet kažkas nepatiko jom ir nusibaigaliojo, o taip aplink jas tupinėjau, ne tas žodis, kaip su mažais vaikai... Bet vat... Vadinas jos daigios kelis metus :]

o dėl pirkimo sėklyčių:
Passiflora edulis, Passiflora edulis flavicarpa, Passiflora ligularis sėklų aš turiu, galiu parduoti :] o del Passiflora capsularis, kokia kaprizinga... iš kokių 20sėklų man vos viena išdygo ir tokio mažumo tas augalas...
Atsakyti
gal tokios turi...user posted image sėklų...
Papildyta:
ir Passiflora ligularis ar gerai dygsta...visai domintu..jai gali kaina sėkliukiu parašyk į až... mirksiukas.gif
Papildyta:
akims paganyti..... bigsmile.gif
Atsakyti
Laaaabai gražu, tos raudonžiedės wub.gif
Atsakyti
Dėl passiflora vitifolia, gavau iš draugų daug passiflorų sėklų. tarp jų ir šių buvo, bet nežinom kas apdulkino, tai nežinau kas gausis biggrin.gif hibridai patys smagiausi, kai nežinai kas bus, o gal koks unikumas :]
Atsakyti
gal ir passiflora vitifolia turi sėklų liekių... ax.gif
Atsakyti
Beveik viską susodinau, tai galėsiu nebent daigelių pasiūlyti....
Atsakyti