Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

thumbup.gif Nerealus grožis wub.gif
Čia iš šakelės ar sėklytės?
Atsakyti
Šakelės. Pirkau jau paaugusę, iš šakelių greitai pražydi, nereikia laukti kelių metų...
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 08 10, 14:46)
Mes pražydom! Vis dėl to nemelavo, čia tikrai P.'victoria' smile.gif Ir dar daug daug nuostabių žiedų, suskaičiavau virš 30!!!!  Labai noriai keisčiau šakeles į kitos rūšies passifloras smile.gif

labai gražu thumbup.gif
mano tai tik į dausas lipa,daugiau nieko rolleyes.gif
Atsakyti
kokia rūšis? Kiek laiko jai?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 08 10, 14:46)
Mes pražydom! Vis dėl to nemelavo, čia tikrai P.'victoria' smile.gif Ir dar daug daug nuostabių žiedų, suskaičiavau virš 30!!!!  Labai noriai keisčiau šakeles į kitos rūšies passifloras

Ar tręši kuom?

Gal ir man mano pasiflorą perdirbti: augintis naują iš ūgliukų?
Atsakyti
fantastika bigsmile.gif
noriu noriu noriu sakeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 08 10, 19:36)
kokia rūšis? Kiek laiko jai?

žinau,kad raudona,turbūt jau metai bus smile.gif
Atsakyti
jei kas iesko pasifloru maciau kur yra kaune pirkti dideles su ziedais po 5 lt smile.gif
Atsakyti
Trąšos įmaišytos į žemę, palaipsniui išsiskiria. Firmos Floraline, spalvoti grudeliai. O dėl atnaujinimo. tai nebijokit, nupjaukit šakelę, įmerkit į vandenį, tik būtinai žiūrėkit kad būtu kotas žemyn, o ne viršun nes lapai kartais apgauna. ir po kiek laiko išleis šakneles, nors aš iš kart kišau į žemę ir man puikiai visos prigijo, aišku visada palaikiau drėgną žemę.

Šiaip jei norit atnaujinti, tai tiesiog apkarpykit, jos nebijo karpymo. Tik jokiu būdu ne dabar. Jas karpyti galima tik anksti pavasarį kai bunda, nes dabar apkirpus gausiai jos numirs nes jau pagrindinio augimo laikas eina į pabaigą smile.gif
Atsakyti
Pagaliau vasarojimai baigti ir parsiradau i namus. Mano nuvargusios ir nepriziuretos gelytes sia vasara isgyveno neblogai. Netgi radau ant vienos pasifloros nuzydejusi ziedeli. Reiskia vistik buvo bent karteli prazydusi, gaila neteko pamatyti. biggrin.gif imsiuosi atskirineti vaikucius, geneti isstypusias sakeles ir jei viskas sekmingai, paskelbsiu temoje apie nauju namu paieska jiems. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
patarkit ,prasau,kaip man su savo pasiflora geriau pasielgti?
pavasari as ja isodinau i dirva,ten ji ir tebeauga,bet issikerojo ir apraizge nemaza plota,ir ugtelejo ugliai jauciu daugiau nei po metra,.orai prades vesti,reiks gabenti namo,bet tokios as jos negalesiu gabenti...ten vazone augo gal 7daigeliai,tai baisus simsalynas dabar..
ar ja galima apkarpyt dabar?
ar bandyt isaknydint kelis uglius? ar dar koks varijantas?
Atsakyti
Bandyk atvynioti kiek gali ir persodinti į didelį vazoną. arba rizikuok palikti per žiemą (jei melvoji) Gal gal išgyvens, jei labai šiltai apdengsi ir pan.
Atsakyti