Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

Mano raudonoji auga,bet mėlyna tai sužiūvus,kažin ar atsigaus,jokios gyvasties nesimato g.gif
Atsakyti
sveikos,
mano pasiflorai 2metai,tai toks susiveles kupstas,dabar lapus meta intensyviai,zydet nezydejo,o jos apkarpyt nereik?ar man vaidenas,ar skaiciau,kad tik jauni ugliai zydi g.gif
Atsakyti
mirkau pasifloru seklas jau antra diena, laukia sodinimas. kaip taisyklingai jas pasodinti? Kur laikyti? Ar daug reikai dregmes? Kokioj temperaturoj? is vazono sodinti tiesiai i zeme daigus ar galima auginti lauke su vazonu. Daiginsiu iki birzelio jei nesudygs - nusipirksiu kruma. Kelintais metais zydi pasiflora sodinta is seklu?
Atsakyti
kiek pamenu sodinau paprastai,nemirkiau 2 dienų bene para..laikiau ant pietinės palangės,ta šviesu ir šilta..sėta iš sėklų žydi bene trečiais metais..
Atsakyti
turiu toki juokinga klausimeli, o tai is seklu uzauginta irgi zydejo pirmais metais? As turiu pirkta daigeli rudeni, tai idomu ar man zydes siemet?
Atsakyti
QUOTE(draugee @ 2011 03 15, 23:01)
turiu toki juokinga klausimeli, o tai is seklu uzauginta irgi zydejo pirmais metais?  As turiu pirkta daigeli rudeni, tai idomu ar man zydes siemet?

Prieš metus išsidaiginau iš sėklų, šiemet vešlus krūmas užaugęs, bet žiedų nesitikiu. Manau, kad čia tokia gėlė - nesitikėk ir ji nustebins ax.gif
Atsakyti
ax.gif kad vešlus krūmas nereiškia ,kad žydės...ir pernai ir užpernai krūmas vešlus buvo,žiedu net nematyt,gal šiemet pavyks treti metai bus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 16, 12:15)
kad vešlus krūmas nereiškia ,kad žydės...ir pernai ir užpernai krūmas vešlus buvo,žiedu net nematyt,gal šiemet pavyks treti metai bus... rolleyes.gif

Aš tą ir sakau, kad nesitikiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2011 03 16, 12:57)
Aš tą ir sakau, kad nesitikiu rolleyes.gif

o kokia auginate aš auginu paprasta ta melsvą...kaip su kitom nežinau... g.gif
Atsakyti
Aš taip paprastą melsvą smile.gif
Atsakyti
sveikos,
kaip jus formuojat pasiflora?mano 2metaui-susiveles kupstas,greitu laiku zadu persodint
Atsakyti
Va taip
user posted image
Atsakyti