Mano raudonoji auga,bet mėlyna tai sužiūvus,kažin ar atsigaus,jokios gyvasties nesimato
sveikos,
mano pasiflorai 2metai,tai toks susiveles kupstas,dabar lapus meta intensyviai,zydet nezydejo,o jos apkarpyt nereik?ar man vaidenas,ar skaiciau,kad tik jauni ugliai zydi
mano pasiflorai 2metai,tai toks susiveles kupstas,dabar lapus meta intensyviai,zydet nezydejo,o jos apkarpyt nereik?ar man vaidenas,ar skaiciau,kad tik jauni ugliai zydi
mirkau pasifloru seklas jau antra diena, laukia sodinimas. kaip taisyklingai jas pasodinti? Kur laikyti? Ar daug reikai dregmes? Kokioj temperaturoj? is vazono sodinti tiesiai i zeme daigus ar galima auginti lauke su vazonu. Daiginsiu iki birzelio jei nesudygs - nusipirksiu kruma. Kelintais metais zydi pasiflora sodinta is seklu?
kiek pamenu sodinau paprastai,nemirkiau 2 dienų bene para..laikiau ant pietinės palangės,ta šviesu ir šilta..sėta iš sėklų žydi bene trečiais metais..
turiu toki juokinga klausimeli, o tai is seklu uzauginta irgi zydejo pirmais metais? As turiu pirkta daigeli rudeni, tai idomu ar man zydes siemet?
QUOTE(draugee @ 2011 03 15, 23:01)
turiu toki juokinga klausimeli, o tai is seklu uzauginta irgi zydejo pirmais metais? As turiu pirkta daigeli rudeni, tai idomu ar man zydes siemet?
Prieš metus išsidaiginau iš sėklų, šiemet vešlus krūmas užaugęs, bet žiedų nesitikiu. Manau, kad čia tokia gėlė - nesitikėk ir ji nustebins
kad vešlus krūmas nereiškia ,kad žydės...ir pernai ir užpernai krūmas vešlus buvo,žiedu net nematyt,gal šiemet pavyks treti metai bus...
QUOTE(evers @ 2011 03 16, 12:15)
kad vešlus krūmas nereiškia ,kad žydės...ir pernai ir užpernai krūmas vešlus buvo,žiedu net nematyt,gal šiemet pavyks treti metai bus...
Aš tą ir sakau, kad nesitikiu
QUOTE(DoNeila @ 2011 03 16, 12:57)
Aš tą ir sakau, kad nesitikiu
o kokia auginate aš auginu paprasta ta melsvą...kaip su kitom nežinau...
Aš taip paprastą melsvą
sveikos,
kaip jus formuojat pasiflora?mano 2metaui-susiveles kupstas,greitu laiku zadu persodint
kaip jus formuojat pasiflora?mano 2metaui-susiveles kupstas,greitu laiku zadu persodint