Gal kas turite pardavimui pasiflorų ūglių, ar sėklų?
Būtų gerai iš Vilniaus arba Šiaulių :}
Keliu temukę Kaip jūsų pasifloros laikosi? Žydi? Mano pradėjo vešėti
Sveikos, mano pernai sėta pasiflora, vesi kaip pasiutus nebuvo net lapuku numetus tik kazin ar zydes man ji
Manо viena irgi pražiemojo su lapais ir jau du kartus žydėjo, o kita pradėjo intensyviai numestus lapus atsiauginėt pavasarį matyt pajuto
O mano sausio mėn. sėtos sėklos jau gražiai auga ir auginasi 4-5 lapelius, sudygo iš 10 devynios, bet dabar auga tik trys, kitos kažkodėl numiriojo, kaži kada man jas reikės persodinti, patarkit
O kur pirkote sėklas?
QUOTE(kristi3d @ 2011 02 22, 20:48)
Manо viena irgi pražiemojo su lapais ir jau du kartus žydėjo, o kita pradėjo intensyviai numestus lapus atsiauginėt pavasarį matyt pajuto
Mano irgi nebuvo numetusi lapų visiškai, tik katinas apgriaužė, tai dabar viską ataugino vėl Tik nelabai žinau kaip formuoti vainiką, kokią atramą jai duoti? Kaip jūsiškės ant ko vyniojasi?
QUOTE(pavilonyte @ 2011 02 22, 21:59)
O mano sausio mėn. sėtos sėklos jau gražiai auga ir auginasi 4-5 lapelius, sudygo iš 10 devynios, bet dabar auga tik trys, kitos kažkodėl numiriojo, kaži kada man jas reikės persodinti, patarkit
Sudygs dar po mėn. ir po dviejų pamatysi Palik dar viską kaip yra
QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 22, 22:39)
O kur pirkote sėklas?
Daugelyje PC yra Pvz. IKI mačiau.
QUOTE(DoNeila @ 2011 02 22, 22:06)
Mano irgi nebuvo numetusi lapų visiškai, tik katinas apgriaužė, tai dabar viską ataugino vėl Tik nelabai žinau kaip formuoti vainiką, kokią atramą jai duoti? Kaip jūsiškės ant ko vyniojasi?
Maniškė tai ant tokio metalinio lanko vyniojasi, jis jau bauvo įsmeigtas ir apvyniotas kai pirkau pasiflorą nors ateityje gal pervyniosiu kaip nors įdomiau, bet dar reikia sugalvot viziją
QUOTE(pavilonyte @ 2011 02 22, 22:59)
As tai persodinejau , kai buvo ugliai buvo išstypę panašiai apie10-15 cm ir joms tai matomai patiko, nes augo tai labai neblogai
Papildyta:
[quote=DoNeila,2011 02 23, 00:06]
Savąją vynioju ant tokių mažų bambukinių kopetelių. Įsmeigiau kiek galima arčiau koto ir apsukau, o dabar tai praktiškai net nebesimato tu kopetelių
QUOTE(miklee @ 2011 02 23, 12:36)
Savąją vynioju ant tokių mažų bambukinių kopetelių. Įsmeigiau kiek galima arčiau koto ir apsukau, o dabar tai praktiškai net nebesimato tu kopetelių
Na mano irgi ant bambukinio lanko vyniojasi, bet žinant gėlės aukštį, ar ne per mažai vietos vyjimuisi?
QUOTE(DoNeila @ 2011 02 23, 13:52)
Na mano irgi ant bambukinio lanko vyniojasi, bet žinant gėlės aukštį, ar ne per mažai vietos vyjimuisi?
na nežinau kaip bus toliau, bet dabar tai dar pakankamai tos vietos vis suku ir suku aš tuos ūglius vienus ant kitų, man lb gražu toks tankus kupstas
QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 22, 22:39)
O kur pirkote sėklas?
sėklas pirkau iš ebay, paprastų yra daugumoj sėklų parduotuvių, bet man sunkiai dygdavo, o čia daigumas labai geras pasitaikė
Papildyta:
[quote=DoNeila,2011 02 22, 23:06]
Sudygs dar po mėn. ir po dviejų pamatysi Palik dar viską kaip yra
Nebesudygs nes visos sudygo, tik išgyveno 3 daigai, kiti neįsitvirtino ir nunyko, apie ilgą dygimą aš žinau, bet man labai greit sudygo, per pora savaičių.
Papildyta:
[quote=miklee,2011 02 23, 12:36]
As tai persodinejau , kai buvo ugliai buvo išstypę panašiai apie10-15 cm ir joms tai matomai patiko, nes augo tai labai neblogai
Ačiū .