Gal kas turite pardavimui pasiflorų ūglių, ar sėklų?
Būtų gerai iš Vilniaus arba Šiaulių :}
Keliu temukę
Kaip jūsų pasifloros laikosi? Žydi? Mano pradėjo vešėti

Sveikos, mano pernai sėta pasiflora, vesi kaip pasiutus
nebuvo net lapuku numetus
tik kazin ar zydes man ji

Manо viena irgi pražiemojo su lapais ir jau du kartus žydėjo, o kita pradėjo intensyviai numestus lapus atsiauginėt
pavasarį matyt pajuto

O mano sausio mėn. sėtos sėklos jau gražiai auga ir auginasi 4-5 lapelius, sudygo iš 10 devynios, bet dabar auga tik trys, kitos kažkodėl numiriojo, kaži kada man jas reikės persodinti, patarkit

O kur pirkote sėklas?
QUOTE(kristi3d @ 2011 02 22, 20:48)
Manо viena irgi pražiemojo su lapais ir jau du kartus žydėjo, o kita pradėjo intensyviai numestus lapus atsiauginėt
pavasarį matyt pajuto 

Mano irgi nebuvo numetusi lapų visiškai, tik katinas apgriaužė, tai dabar viską ataugino vėl

QUOTE(pavilonyte @ 2011 02 22, 21:59)
O mano sausio mėn. sėtos sėklos jau gražiai auga ir auginasi 4-5 lapelius, sudygo iš 10 devynios, bet dabar auga tik trys, kitos kažkodėl numiriojo, kaži kada man jas reikės persodinti, patarkit 

Sudygs dar po mėn. ir po dviejų pamatysi

QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 22, 22:39)
O kur pirkote sėklas?
Daugelyje PC yra

QUOTE(DoNeila @ 2011 02 22, 22:06)
Mano irgi nebuvo numetusi lapų visiškai, tik katinas apgriaužė, tai dabar viską ataugino vėl
Tik nelabai žinau kaip formuoti vainiką, kokią atramą jai duoti?
Kaip jūsiškės ant ko vyniojasi?

Maniškė tai ant tokio metalinio lanko vyniojasi, jis jau bauvo įsmeigtas ir apvyniotas kai pirkau pasiflorą

QUOTE(pavilonyte @ 2011 02 22, 22:59)

As tai persodinejau , kai buvo ugliai buvo išstypę panašiai apie10-15 cm ir joms tai matomai patiko, nes augo tai labai neblogai

Papildyta:
[quote=DoNeila,2011 02 23, 00:06]

Savąją vynioju ant tokių mažų bambukinių kopetelių. Įsmeigiau kiek galima arčiau koto ir apsukau, o dabar tai praktiškai net nebesimato tu kopetelių

QUOTE(miklee @ 2011 02 23, 12:36)
Savąją vynioju ant tokių mažų bambukinių kopetelių. Įsmeigiau kiek galima arčiau koto ir apsukau, o dabar tai praktiškai net nebesimato tu kopetelių
Na mano irgi ant bambukinio lanko vyniojasi, bet žinant gėlės aukštį, ar ne per mažai vietos vyjimuisi?
QUOTE(DoNeila @ 2011 02 23, 13:52)
Na mano irgi ant bambukinio lanko vyniojasi, bet žinant gėlės aukštį, ar ne per mažai vietos vyjimuisi?
na nežinau kaip bus toliau, bet dabar tai dar pakankamai tos vietos

QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 22, 22:39)
O kur pirkote sėklas?
sėklas pirkau iš ebay, paprastų yra daugumoj sėklų parduotuvių, bet man sunkiai dygdavo, o čia daigumas labai geras pasitaikė

Papildyta:
[quote=DoNeila,2011 02 22, 23:06]

Sudygs dar po mėn. ir po dviejų pamatysi

Nebesudygs nes visos sudygo, tik išgyveno 3 daigai, kiti neįsitvirtino ir nunyko, apie ilgą dygimą aš žinau, bet man labai greit sudygo, per pora savaičių.
Papildyta:
[quote=miklee,2011 02 23, 12:36]
As tai persodinejau , kai buvo ugliai buvo išstypę panašiai apie10-15 cm ir joms tai matomai patiko, nes augo tai labai neblogai

Ačiū .