Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiflora (Passiflora)

Gal kas turite pardavimui pasiflorų ūglių, ar sėklų?
Būtų gerai iš Vilniaus arba Šiaulių :}
Atsakyti
Keliu temukę mirksiukas.gif Kaip jūsų pasifloros laikosi? Žydi? Mano pradėjo vešėti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mano pernai sėta pasiflora, vesi kaip pasiutus biggrin.gif nebuvo net lapuku numetus smile.gif tik kazin ar zydes man ji g.gif
Atsakyti
Manо viena irgi pražiemojo su lapais ir jau du kartus žydėjo, o kita pradėjo intensyviai numestus lapus atsiauginėt rolleyes.gif pavasarį matyt pajuto biggrin.gif
Atsakyti
O mano sausio mėn. sėtos sėklos jau gražiai auga ir auginasi 4-5 lapelius, sudygo iš 10 devynios, bet dabar auga tik trys, kitos kažkodėl numiriojo, kaži kada man jas reikės persodinti, patarkit g.gif
Atsakyti
O kur pirkote sėklas?
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2011 02 22, 20:48)
Manо viena irgi pražiemojo su lapais ir jau du kartus žydėjo, o kita pradėjo intensyviai numestus lapus atsiauginėt rolleyes.gif pavasarį matyt pajuto biggrin.gif

Mano irgi nebuvo numetusi lapų visiškai, tik katinas apgriaužė, tai dabar viską ataugino vėl tongue.gif Tik nelabai žinau kaip formuoti vainiką, kokią atramą jai duoti? g.gif Kaip jūsiškės ant ko vyniojasi?
QUOTE(pavilonyte @ 2011 02 22, 21:59)
O mano sausio mėn. sėtos sėklos jau gražiai auga ir auginasi 4-5 lapelius, sudygo iš 10 devynios, bet dabar auga tik trys, kitos kažkodėl numiriojo, kaži kada man jas reikės persodinti, patarkit  g.gif

Sudygs dar po mėn. ir po dviejų pamatysi mirksiukas.gif Palik dar viską kaip yra mirksiukas.gif
QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 22, 22:39)
O kur pirkote sėklas?

Daugelyje PC yra mirksiukas.gif Pvz. IKI mačiau.
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2011 02 22, 22:06)
Mano irgi nebuvo numetusi lapų visiškai, tik katinas apgriaužė, tai dabar viską ataugino vėl tongue.gif Tik nelabai žinau kaip formuoti vainiką, kokią atramą jai duoti? g.gif Kaip jūsiškės ant ko vyniojasi?

Maniškė tai ant tokio metalinio lanko vyniojasi, jis jau bauvo įsmeigtas ir apvyniotas kai pirkau pasiflorą rolleyes.gif nors ateityje gal pervyniosiu kaip nors įdomiau, bet dar reikia sugalvot viziją g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 02 22, 22:59)
O mano sausio mėn. sėtos sėklos jau gražiai auga ir auginasi 4-5 lapelius, sudygo iš 10 devynios, bet dabar auga tik trys, kitos kažkodėl numiriojo, kaži kada man jas reikės persodinti, patarkit  g.gif

As tai persodinejau , kai buvo ugliai buvo išstypę panašiai apie10-15 cm ir joms tai matomai patiko, nes augo tai labai neblogai blush2.gif

Papildyta:
[quote=DoNeila,2011 02 23, 00:06]
Savąją vynioju ant tokių mažų bambukinių kopetelių. Įsmeigiau kiek galima arčiau koto ir apsukau, o dabar tai praktiškai net nebesimato tu kopetelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2011 02 23, 12:36)
Savąją vynioju ant tokių  mažų bambukinių kopetelių. Įsmeigiau kiek galima arčiau koto  ir apsukau, o dabar tai praktiškai net nebesimato tu kopetelių

Na mano irgi ant bambukinio lanko vyniojasi, bet žinant gėlės aukštį, ar ne per mažai vietos vyjimuisi?
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2011 02 23, 13:52)
Na mano irgi ant bambukinio lanko vyniojasi, bet žinant gėlės aukštį, ar ne per mažai vietos vyjimuisi?

na nežinau kaip bus toliau, bet dabar tai dar pakankamai tos vietos smile.gif vis suku ir suku aš tuos ūglius vienus ant kitų, man lb gražu toks tankus kupstas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 22, 22:39)
O kur pirkote sėklas?

sėklas pirkau iš ebay, paprastų yra daugumoj sėklų parduotuvių, bet man sunkiai dygdavo, o čia daigumas labai geras pasitaikė smile.gif
Papildyta:
[quote=DoNeila,2011 02 22, 23:06]
Sudygs dar po mėn. ir po dviejų pamatysi mirksiukas.gif Palik dar viską kaip yra mirksiukas.gif

Nebesudygs nes visos sudygo, tik išgyveno 3 daigai, kiti neįsitvirtino ir nunyko, apie ilgą dygimą aš žinau, bet man labai greit sudygo, per pora savaičių.
Papildyta:
[quote=miklee,2011 02 23, 12:36]
As tai persodinejau , kai buvo ugliai buvo išstypę panašiai apie10-15 cm ir joms tai matomai patiko, nes augo tai labai neblogai blush2.gif

Ačiū .
Atsakyti