1 tema
Apie pasifloras
Knyga apie pasiforas (anglu kalba)
Sveikutes, tema nereali, turejo mano anyta pasiflora, laukeme tris metus kol prazys, prazydo galu gale, taip dziaugemes akiu nenuleidome puse valandos nuo jos ziedo grozio, zavejomes aikciojome, o gi ji uzsidare pazydejusi pusvalandi ir daugiau neatsidare, taip buvo apie 12 kartu pasirodo jos zydi tik 30 min
pas kitus taip ir neprazydo
QUOTE(eduarda @ 2009 05 15, 11:18)
Sveikutes, tema nereali, turejo mano anyta pasiflora, laukeme tris metus kol prazys, prazydo galu gale, taip dziaugemes akiu nenuleidome puse valandos nuo jos ziedo grozio, zavejomes aikciojome, o gi ji uzsidare pazydejusi pusvalandi ir daugiau neatsidare, taip buvo apie 12 kartu pasirodo jos zydi tik 30 min
kazkaip nepastebejau kiek laiko zydi, tik idomu kaip skleidziasi, atrodo, kad akyse atsidarineja. reiketu kada nufilmuoti
sveikos, mano pasiflora turi sukrovusi labai daug žiedų, o 6 iš jų jau labai dideli, laukiu vis kada prasisklis, bet vis nesulaukiu kai perskaičiau, kad taip trumpai žydi dabar labai bijau, kad praleisiu tą laiko trpą kol ji žydės.... ar visos pasifloros tokios trumpai žydinčios?
Manoji pasiflora sudygo, nors aisku is pakelyje esanciu seklu isdygo tik viena, ir tuo labai dziaugiuosi
pražydo, pražydo, mano gražuolė pražydo pasirodo tai mėlinoji pasiflora labai labai džiaugiuosi.
sveikinam su sulauktais ziedeliais
žiedelis žydėjo beveik dvi dienas, o dabar yra susikleidęs, bet galvoju gal dar išsiskleis
Ir dar vienas daigelis pasifloros paisrode, jau derlius pranoko mano lukescius. Nes vilti buvau praradus, galvojau nesudygs. O va prasau po 2 menesiu sejos eme ir pasirode antrasis isdykelis
Mano pasiflora jau trečią žiedą pražydino