Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Nu, pagaliau prisiruošiau ir aš pasidalinti įspūdžiais apie prekytes, kur gavau iš astutes bigsmile.gif : dantų pasta valo ne ką neprasčiau nei sintetinės, tik neputoja visiškai (prie to galima priprasti), o dantų švarumo pojūtis išlieka tikrai gana ilgai, tik va skonis (gal dar priprasiu - nuo mėtinės pradėjau) - tai fe.. ir spalva tikrai nežadanti nieko gaivaus lotuliukas.gif Akių kontūro pieštukas - mano akimas tikra atgaiva, visiškai neerzina, akys neparausta, laikosi labai normaliai. thumbup.gif Ir aišku, pagiriamasis žodis CC thumbup.gif wub.gif Čia jau be komentarų, tiesiog lobis cool.gif
Atsakyti
CC turiu meginuka is rinkinelio, tai man jis irgi labai patinka thumbup.gif

Ziuriu Hauschka turi kremus tik dienai, nakciai jie nieko nerekomenduoja tepti? g.gif

beje, o kaip ju tusas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 05 24, 21:43)
o tai dar geriau  thumbup.gif  kažkaip to neužmačiau
bet reikia surinkti ,,chebrą"  ax.gif
nežinau dar nieko tiksliai, lauksiu kol atsiras norinčių prisjungti  mirksiukas.gif
gal per savaitę pavyktų susiorganizuoti  smile.gif

Man reikia prekyčių iš ten, tik kaip su išsidalinimu? Gyvenu Ukmergėj, dirbu Vilniuj? Užsakinėsiu kažkur už ~ 50 EUR.

Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 25, 12:37)
CC turiu meginuka is rinkinelio, tai man jis irgi labai patinka  thumbup.gif

Ziuriu Hauschka turi kremus tik dienai, nakciai jie nieko nerekomenduoja tepti?  g.gif

beje, o kaip ju tusas?  g.gif

nakciai tik tonikas.. o kremu ne smile.gif
o tusas visai geras.. as turejau Volume, tai vel pirksiu ateityje
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 25, 12:53)
nakciai tik tonikas.. o kremu ne  smile.gif
o tusas visai geras.. as turejau Volume, tai vel pirksiu ateityje

Man reikia ilginancio tuso g.gif eisiu paskaitysiu ar tokio buna blush2.gif

na bet kai tonika uzsitepi kazkaip tempia oda, norisi riebalelio g.gif
Tai nei jokie tamanu ar arganu ar kokosu aliejai nereikalingi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 25, 13:04)
Man reikia ilginancio tuso  g.gif  eisiu paskaitysiu ar tokio buna blush2.gif

Volume tusas ilgio priduoda blakstienom.. man tai visada norisi, kad tusas pastorintu blakstienas labiau, nes mano ir taip ilgos bigsmile.gif bet su Volume tusu galima pasiekt ir ilgi ir stori (tik reik bent pora sluoksniu uzsitept, kad storesnes butu)..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 25, 13:30)
Volume tusas ilgio priduoda blakstienom.. man tai visada norisi, kad tusas pastorintu blakstienas labiau, nes mano ir taip ilgos  bigsmile.gif bet su Volume tusu galima pasiekt ir ilgi ir stori (tik reik bent pora sluoksniu uzsitept, kad storesnes butu)..

O mano tankios, netrumpos, bet galiukus reikia kad gerai padazytu tada grazu biggrin.gif
nu reikes meginti volume gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 25, 09:09)
Pabalina Sante pasta ar Lavera pasta?  bigsmile.gif

lavera
nededu galvos, bet man taip pasirode tongue.gif
bet taip nezymiai...o gal cia taip atrodo, kad veidas truputi ideges unsure.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 25, 12:23)
Merginos o kuriam laikui jums uztenka 50ml CC?

man uzteko ~ 2 menesiam
Atsakyti
jungciaus prie siuntinuko, reikia kremuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 05 25, 14:27)
lavera
nededu galvos, bet man taip pasirode  tongue.gif
bet taip nezymiai...o gal cia taip atrodo, kad veidas truputi ideges  unsure.gif

gali ir taip buti, kai idegi, tikrai atrodo, kad dantys baltesni smile.gif
Atsakyti
Merginos, aciu uz jusu diskusijas-tai nuleme mane apsispresti pabandyti sia kosmetika. Esu labai patenkinta. Nusipirkau is stepono g. CC, Aliejuka veidui, treatment 02, krempudra. Viska isbandziau ir esu patenkinta. Elyte man patare del sio rinkinuko. veidukas mano riebus.nebeiskenciau laukti kol prie jusu uzsakymo prisijungsiu Planuoju ir tusa, lupdazi, sampuna:-)
Gal kas susidurete, ar galima Dubline sios kosmetikos isigyti(pigiau, aisku)-gal kur vaistinese? Isvykstu savaitei i svecius, tai ir nesigaudau. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(keturiese @ 2009 05 25, 09:59)
iki kada dar galima galvoti?  4u.gif  As tikriausiai noreciau  4u.gif

na būtų gerai per šią savaitę susiorganizuoti ax.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 25, 12:23)
Merginos o kuriam laikui jums uztenka 50ml CC?

man ~3 mėn, naudojant 1 kartą per dieną. Išmokau apsieiti su mažu žirniuku kremo, tik pradėjus naudoti atrodė, kad kuo daugiau tepi tuo geriau ir greičiau išsinaudodavo smile.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 25, 12:45)
Man reikia prekyčių iš ten, tik kaip su išsidalinimu? Gyvenu Ukmergėj, dirbu Vilniuj? Užsakinėsiu kažkur už ~ 50 EUR.

galėčiau atsiųsti į paštu. (aš gyvenu Palangoje)

QUOTE(migdoline @ 2009 05 25, 17:00)
jungciaus prie siuntinuko, reikia kremuko 4u.gif

laukiu až su pageidavimais smile.gif

Atsakyti