Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

emmute Paskelbta Vakar, 22:37
  QUOTE(Manija69 @ 2009 05 21, 16:54)
Pagaliau galesiu isbandyti pirmus pirkinukus  Aciu Astutei ir Linutei 
Plauku balzama jau isuosciau,kvapas pasakiskas  Bronzine pudra manau ryt isbandysiu,lupu balzama jau siandien,o tonini krema gal irgi ryt

kaip lūpų balzamas? išsukamas ar indelyje? 

Indelyje,man patiko,žiūriu kad ką bandau tas patinka wub.gif ,jis toks kietas atrodo,bet riebus,tai jo net nedaug reikia,labai maloniai ant lūpų jaučiasi bigsmile.gif
Atsakyti
Jau gavau savo siuntinuka bigsmile.gif Labai labai aciu Astutei ir Viktorijai! 4u.gif
Atsakyti
Aciu Astutei ir Viktorijai 4u.gif
as jau irgi ismeginau si bei ta is savo siuntinuko. pirku roziu duso zele ir losjona kunui. tai poveikis tikrai geras, bet kvapas - tolokai nuo roziu kvapo. deja. kazkaip tikejausi grynesnio roziu kvapo. kai pasitepiau Argital firmos roziu kremu, tai ten tikrai rozem kvepia ax.gif beje, Stepono 6 pradejo prekiauti sios firmos gaminiais. toliau, krempudra - jau anksciau is meginuku buvau bandziusi, man patinka, sveikai svyti, sulygina spalva. per diena oda nenusiriebaluoja. anksciau man ypac prie nosies sparneliu oij oij kaip nusiriebaluodavo.
Atsakyti
Visoms aciu uz padekas 4u.gif malonu girdeti, kad Jus patenkintos smile.gif
Atsakyti
gal galit pasisakyti,kurioms teko naudoti si alieju plaukams ax.gif kokia butu nuomone apie ji? ir kaip apskritai ji naudojat? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 23, 20:13)
gal galit pasisakyti,kurioms teko naudoti si alieju plaukams  ax.gif   kokia butu nuomone apie ji? ir kaip apskritai ji naudojat? biggrin.gif

turiu, bet nepasakyciau, kad daro stebuklus. manau, galima apsieit su paprastais aliejais smile.gif
kartais issitepu plaukus pries plovima ir palaikau, kartais slapiu plauku galiukus truputeliu aliejaus patepu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 23 gegužės 2009 - 19:41
na, o as nusprendziau parduoti bronzine pudryte blush2.gif per anksti apsidziaugiau doh.gif siaip ji man patiko, grazi spalvyte, bet kad mano oda su ja nelabai nori draugauti, greitai pradeda blizgeti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 24 gegužės 2009 - 11:32
sveikos mergaites. gal kuriai reikia aliejuko riebiai odai? bandziau susidraugauti kelis kartus, deja, bet nepavyko. pridedu foto, kad matytus, kiek jo like:
user posted image

veiksmas Kaune 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien išbandžiau bronzinę pudrą,tepiau tai labai jos nedaug,skubėjau, bijojau padauginti.Na kol kas patiko,lygiai pasidengė ir kas svarbiausia man netraukė odos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 24, 15:12)
O aš šiandien išbandžiau bronzinę pudrą,tepiau tai labai jos nedaug,skubėjau, bijojau padauginti.Na kol kas patiko,lygiai pasidengė ir kas svarbiausia man netraukė odos bigsmile.gif

tavo tikriausiai odele labiau i sausuma, o mano misri ir labiau i riebuma, tai man netiko verysad.gif va meteoritai tai man patinka,nes pasausina.
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2009 05 24, 14:07)
sveikos mergaites. gal kuriai reikia aliejuko riebiai odai? bandziau susidraugauti kelis kartus, deja, bet nepavyko. pridedu foto, kad matytus, kiek jo like:
user posted image

veiksmas Kaune  4u.gif

o kas jis daro ir kaip naudojamas? blush2.gif
Atsakyti
jis reguliuoja riebalų išsiskyrimą, iš esmės truputį pasausina ten, kur riebu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 gegužės 2009 - 15:50
QUOTE(katutis @ 2009 05 24, 16:49)
jis reguliuoja riebalų išsiskyrimą, iš esmės truputį pasausina ten, kur riebu  4u.gif

o spuogelius pagydo kazkiek? blush2.gif
Atsakyti