Pagaliau galesiu isbandyti pirmus pirkinukus Aciu Astutei ir Linutei
Plauku balzama jau isuosciau,kvapas pasakiskas Bronzine pudra manau ryt isbandysiu,lupu balzama jau siandien,o tonini krema gal irgi ryt
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 21, 16:54)
Plauku balzama jau isuosciau,kvapas pasakiskas Bronzine pudra manau ryt isbandysiu,lupu balzama jau siandien,o tonini krema gal irgi ryt
lauksiu atsiliepimu apie plauku balzama
butinai brukstelk, kaip kas patiks
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 21, 15:54)
o tonini krema gal irgi ryt
man labai idomu toninis kremas, koks efektas ir ar nekemsa poru
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 20, 10:16)
Ismeginau Rejuvenating kauke, uzsitepiau gal pusvalandziui po to nuploviau, tai siek tiek tempe oda, po to tepiaus tamanais, bet kad nieko ten ta kauke nepragrazino, nes kokia 10 dineu tamanus naudoju tai oda ir taip pasitvarkius gerokai
matai as tai nakciai palieku, tai rezultatas geras ir spuogeliai apmazeja
QUOTE(laurapde @ 2009 05 21, 18:30)
matai as tai nakciai palieku, tai rezultatas geras ir spuogeliai apmazeja
nors pagal hauschkos filosofija geriau nieko netepti nakciai, bet as ir kartais patepu rejuvenating, labai jau patinka kaip odele apramina
Mytee Paskelbta Šiandien, 18:00
nu neiškenčiau ir dabar išbandžiau toninį kremą Labai bijojau,kad netiks, bet mano džiaugsmui laaaaabai patiko Pradžioj sužavėjo kvapas , net nežinau kas taip kvepia gal riešutų aliejus ,mano oda normali kartais trūksta drėgmės,o kremas riebokas,tai man labai liux ir taip pasiskirsto gražiai tolygiai,tiesiog tirpsta ant odos Prieš n metų buvau nusipirkus nivea kremą su spalva,tai ten buvo klaida,ko nepasakysi apie dr.hauschka Oda švyti Tikiuosi ir toliau tiks ir patiks,taip pat ir kiti daikčiukai.
Papildyta:
tiesa dėl porų kimšimo tai dar nežinau...bet manau kad ne bus problemyčių
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 21, 19:57)
tiesa dėl porų kimšimo tai dar nežinau...bet manau kad ne bus problemyčių
na jei kartais pastebesi kad kemsa, pranesk, nes irgi galvoju nusipirkti
tiesa, skaitau kad Rejuvenating mask nakciai tepat, o kaip daznai, ar kasdien, ar pagal poreiki?
QUOTE(Mytee @ 2009 05 21, 22:17)
na jei kartais pastebesi kad kemsa, pranesk, nes irgi galvoju nusipirkti
O ką reiškia 'kemša' poras
Aš naudoju, tai jokių kietų inkštiriukų ir spuogelių nesusidaro
Tik laiks nuo laiko poros (ant nosies) pasidaro ryškesnės, matomos (gal visai ir ne nuo to, o kad oda mišri, orai šilti, namų remonto dulkės dar dirgina), tai tenka su kaukytėm pažaisti
QUOTE(Mytee @ 2009 05 21, 22:17)
tiesa, skaitau kad Rejuvenating mask nakciai tepat, o kaip daznai, ar kasdien, ar pagal poreiki?
as tepu pagal poreiki, kai matau, kad kokiu spuogeliu, paraudimu atsirado.
QUOTE(Rasma @ 2009 05 21, 21:25)
O ką reiškia 'kemša' poras
esu turejus meginuka Santes bronzanto, tai man asmeniskai jis labai kimso poras, tik pasitepus juo poros tapdavo juodos, is arti visai baisiai atrode taip pat idegimo kremai labai kemsa poras, anksciau teko naudoti, na jos tiesiog tampa juodos, daug juodu tasku ant veido
Papildyta:
butent apie Hauschkos tonini krema, esu klausus Stepono g. pardavejos, butent ar nekemsa poru, tai ji man normaliai ir neatsake nei taip nei ne
kaip lūpų balzamas? išsukamas ar indelyje?