Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Pagaliau galesiu isbandyti pirmus pirkinukus bigsmile.gif Aciu Astutei ir Linutei 4u.gif
Plauku balzama jau isuosciau,kvapas pasakiskas wub.gif Bronzine pudra manau ryt isbandysiu,lupu balzama jau siandien,o tonini krema gal irgi ryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 21, 16:54)
Pagaliau galesiu isbandyti pirmus pirkinukus bigsmile.gif Aciu Astutei ir Linutei 4u.gif
Plauku balzama jau isuosciau,kvapas pasakiskas wub.gif Bronzine pudra manau ryt isbandysiu,lupu balzama jau siandien,o tonini krema gal irgi ryt cool.gif

lauksiu atsiliepimu apie plauku balzama ax.gif
Atsakyti

4u.gif butinai brukstelk, kaip kas patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 21, 15:54)
o tonini krema gal irgi ryt cool.gif

man labai idomu toninis kremas, koks efektas ir ar nekemsa poru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 20, 10:16)
Ismeginau Rejuvenating kauke, uzsitepiau gal pusvalandziui po to nuploviau, tai siek tiek tempe oda, po to tepiaus tamanais, bet kad nieko ten ta kauke nepragrazino, nes kokia 10 dineu tamanus naudoju tai oda ir taip pasitvarkius gerokai  bigsmile.gif

matai as tai nakciai palieku, tai rezultatas geras ir spuogeliai apmazeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 05 21, 18:30)
matai as tai nakciai palieku, tai rezultatas geras ir spuogeliai apmazeja  smile.gif

nors pagal hauschkos filosofija geriau nieko netepti nakciai, bet as ir kartais patepu rejuvenating, labai jau patinka kaip odele apramina ax.gif
Atsakyti
Mytee Paskelbta Šiandien, 18:00
  QUOTE(Manija69 @ 2009 05 21, 15:54)
o tonini krema gal irgi ryt

man labai idomu toninis kremas, koks efektas ir ar nekemsa poru 

nu neiškenčiau ir dabar išbandžiau toninį kremą lotuliukas.gif Labai bijojau,kad netiks, bet mano džiaugsmui laaaaabai patiko thumb_yello.gif Pradžioj sužavėjo kvapas wub.gif , net nežinau kas taip kvepia gal riešutų aliejus g.gif ,mano oda normali kartais trūksta drėgmės,o kremas riebokas,tai man labai liux ir taip pasiskirsto gražiai tolygiai,tiesiog tirpsta ant odos bigsmile.gif Prieš n metų buvau nusipirkus nivea kremą su spalva,tai ten buvo klaida,ko nepasakysi apie dr.hauschka thumbup.gif Oda švyti wub.gif Tikiuosi ir toliau tiks ir patiks,taip pat ir kiti daikčiukai.
Papildyta:
tiesa dėl porų kimšimo tai dar nežinau...bet manau kad ne bus problemyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 21, 19:57)
tiesa dėl porų kimšimo tai dar nežinau...bet manau kad ne bus problemyčių mirksiukas.gif

na jei kartais pastebesi kad kemsa, pranesk, nes irgi galvoju nusipirkti ax.gif

tiesa, skaitau kad Rejuvenating mask nakciai tepat, o kaip daznai, ar kasdien, ar pagal poreiki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 05 21, 22:17)
na jei kartais pastebesi kad kemsa, pranesk, nes irgi galvoju nusipirkti  ax.gif

O ką reiškia 'kemša' poras g.gif blush2.gif
Aš naudoju, tai jokių kietų inkštiriukų ir spuogelių nesusidaro schmoll.gif
Tik laiks nuo laiko poros (ant nosies) pasidaro ryškesnės, matomos (gal visai ir ne nuo to, o kad oda mišri, orai šilti, namų remonto dulkės dar dirgina), tai tenka su kaukytėm pažaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 05 21, 22:17)
tiesa, skaitau kad Rejuvenating mask nakciai tepat, o kaip daznai, ar kasdien, ar pagal poreiki?  g.gif

as tepu pagal poreiki, kai matau, kad kokiu spuogeliu, paraudimu atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 21, 21:25)
O ką reiškia 'kemša' poras g.gif  blush2.gif

esu turejus meginuka Santes bronzanto, tai man asmeniskai jis labai kimso poras, tik pasitepus juo poros tapdavo juodos, is arti visai baisiai atrode doh.gif taip pat idegimo kremai labai kemsa poras, anksciau teko naudoti, na jos tiesiog tampa juodos, daug juodu tasku ant veido doh.gif
Papildyta:
butent apie Hauschkos tonini krema, esu klausus Stepono g. pardavejos, butent ar nekemsa poru, tai ji man normaliai ir neatsake nei taip nei ne smile.gif
Atsakyti

kaip lūpų balzamas? išsukamas ar indelyje? 4u.gif
Atsakyti