Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

matau siuntinukas jau atkeliavo bigsmile.gif
gaila, galėsiu atsimt tik savatgalį ar kitos savaitės pradžioj, tikiuosi dėl to nebus kokių nepatogumų blush2.gif

klausimas bandžiusioms 4u.gif kuris lūpų balzamas labiau patinka- išsukamas ar indelyje?
Atsakyti
merginos, gal kuriai netiko ar nebepatinka CC... mielai priglausciau blush2.gif
Atsakyti
siuntinuka jau pasiemiau thumbup.gif didelis aciu Astutei 4u.gif
jau kraunu kasika sekanciam kartui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums smagu..aš siuntinuką blogiausiu atveju gal pasiimsiu savaitgalį, jei tik bus įmanoma verysad.gif Gal pavyks kada vakare ištrūkt ir greičiau, jau baisiai reik kosmetikos..baigėsi doh.gif
Atsakyti
labai aciu astutei ir linutiaaai uz siuntinuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
ir as dar karteli, bet dabar jau viesai, labai dekoju astutei aciuks.gif 4u.gif likau maloniai nustebinta bronzine pudryte bigsmile.gif siandien ryte baisiai tingejau teptis kremine pudra, tai pabandziau eksperimenta ir bronzine tepiau tiesiai ant kremo ax.gif veidukas taip graziai atrodo, tiesa pasakius tokio rezultato nesitikejau.
dabar labai laukiu vakaro kada galesiu isbandyti CC rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, o kaip naudojat Normalising Day Oil ? g.gif
as siryt pasitepiau, tai tas riebumas labai ilgai isliko, kazkaip nesusigere unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 20, 10:57)
o nenori i Sv.Stepono 6 paleketi  ax.gif jie turi visa palete ir spalva paziuretum, ir issibandytum wink.gif

Jaučiu reikės prisiruošti, nes visai nepakeliui jie man 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(prokruste @ 2009 05 20, 12:37)
ji yra tamsiai pilka, jokio rudumo

O bigsmile.gif tada tinka 4u.gif

Irgi prisijungiu prie padėkų Astutei 4u.gif jau išbandžiau kompaktinę pudrą - labai patiko bigsmile.gif pasta irgi gerai valo, skonis aišku neypatingas, nes pakenčiamas ax.gif dabar eilėje - Revital kaukė ir Clay mask ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 21 gegužės 2009 - 09:51
Aš aišku irgi prisidedu prie padėkų Astutei ir jos vyro seseriai 4u.gif (kažkaip buvau įsitikinus, kad ten brolio žmona biggrin.gif )

Beje, papasakosiu apie jūsų čia esančių dėka atrastą stebuklą biggrin.gif Istorija tokia, kad prieš pusę metų mečiau gerti KT ir tada nebeišlipau iš bėdų sveikatos bei odos prasme: visa kakta buvo nusėta smulkiais spuogeliais, pastaruoju metu kilti ėmė skausmingi hormoniniai spuogai, žodžiu, visas komplektas. Nakvišų ir agurklių aliejus kaip ir buvo apmalšinęs šį visą odos chaosą, tačiau šią savaitę vėl prasidėjo viskas iš naujo... tačiau vakar įlindau čia, pasiskaitinėjau, kad rejuvenating mask jūs tepat nakčiai, nusistebėjau, tačiau prieš einant miegoti iš įdomumo ėmiau ir užsitepiau. Šį rytą pažvelgus į veidrodį vos nenukritau: kaktoje beveik nebebuvo spuogelių, smilkiniuose iš viso išnyko. Nugi tikras stebuklas, ir jis įvyko rejuvenating mask dėka, nes nieko naujo nakčiai netepiau, visi produktai po senovei CC ir tonikas 4u.gif Nebūčiau patikėjus, jei nebūtų taip atsitikę man ax.gif Ačiū mergaitės aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 21 gegužės 2009 - 09:55
QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 21, 10:53)
Aš aišku irgi prisidedu prie padėkų Astutei ir jos vyro seseriai 4u.gif (kažkaip buvau įsitikinus, kad ten brolio žmona biggrin.gif )

Beje, papasakosiu apie jūsų čia esančių dėka atrastą stebuklą  biggrin.gif Istorija tokia, kad prieš pusę metų mečiau gerti KT ir tada nebeišlipau iš bėdų sveikatos bei odos prasme: visa kakta buvo nusėta smulkiais spuogeliais, pastaruoju metu kilti ėmė skausmingi hormoniniai spuogai, žodžiu, visas komplektas. Nakvišų ir agurklių aliejus kaip ir buvo apmalšinęs šį visą odos chaosą, tačiau šią savaitę vėl prasidėjo viskas iš naujo... tačiau vakar įlindau čia, pasiskaitinėjau, kad rejuvenating mask jūs tepat nakčiai, nusistebėjau, tačiau prieš einant miegoti iš įdomumo ėmiau ir užsitepiau. Šį rytą pažvelgus į veidrodį vos nenukritau: kaktoje beveik nebebuvo spuogelių, smilkiniuose iš viso išnyko. Nugi tikras stebuklas, ir jis  įvyko rejuvenating mask dėka, nes nieko naujo nakčiai netepiau, visi produktai po senovei CC ir tonikas  4u.gif Nebūčiau patikėjus, jei nebūtų taip atsitikę man  ax.gif Ačiū mergaitės aciuks.gif

Tai jau tepsiu šį vakarą tą rejuvenating kaukę 4u.gif vakar pasidariau veido valymą, tai barzda nelabai graži dabar, gal irgi įvyks stebuklas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuliukas @ 2009 05 21, 09:59)
labai aciu astutei ir linutiaaai uz siuntinuka 4u.gif  4u.gif  4u.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

i sveikatele 4u.gif

QUOTE(Mytee @ 2009 05 21, 10:45)
mergaites, o kaip naudojat  Normalising Day Oil ?  g.gif
as siryt pasitepiau, tai tas riebumas labai ilgai isliko, kazkaip nesusigere  unsure.gif

as tepu ant dregnos odeles dar, tada jo labai nedaug reikia ir labai gerai susigeria, vos keleta laseliu reikia tept 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal pakomentuotumet Firming kauke, ar ji netempia odos, drekina kiek? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 21 gegužės 2009 - 13:41