matau siuntinukas jau atkeliavo
gaila, galėsiu atsimt tik savatgalį ar kitos savaitės pradžioj, tikiuosi dėl to nebus kokių nepatogumų
klausimas bandžiusioms kuris lūpų balzamas labiau patinka- išsukamas ar indelyje?
merginos, gal kuriai netiko ar nebepatinka CC... mielai priglausciau
siuntinuka jau pasiemiau didelis aciu Astutei
jau kraunu kasika sekanciam kartui
jau kraunu kasika sekanciam kartui
Kaip jums smagu..aš siuntinuką blogiausiu atveju gal pasiimsiu savaitgalį, jei tik bus įmanoma Gal pavyks kada vakare ištrūkt ir greičiau, jau baisiai reik kosmetikos..baigėsi
ir as dar karteli, bet dabar jau viesai, labai dekoju astutei likau maloniai nustebinta bronzine pudryte siandien ryte baisiai tingejau teptis kremine pudra, tai pabandziau eksperimenta ir bronzine tepiau tiesiai ant kremo veidukas taip graziai atrodo, tiesa pasakius tokio rezultato nesitikejau.
dabar labai laukiu vakaro kada galesiu isbandyti CC
dabar labai laukiu vakaro kada galesiu isbandyti CC
mergaites, o kaip naudojat Normalising Day Oil ?
as siryt pasitepiau, tai tas riebumas labai ilgai isliko, kazkaip nesusigere
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 20, 10:57)
o nenori i Sv.Stepono 6 paleketi jie turi visa palete ir spalva paziuretum, ir issibandytum
Jaučiu reikės prisiruošti, nes visai nepakeliui jie man
Papildyta:
QUOTE(prokruste @ 2009 05 20, 12:37)
ji yra tamsiai pilka, jokio rudumo
O tada tinka
Irgi prisijungiu prie padėkų Astutei jau išbandžiau kompaktinę pudrą - labai patiko pasta irgi gerai valo, skonis aišku neypatingas, nes pakenčiamas dabar eilėje - Revital kaukė ir Clay mask
Aš aišku irgi prisidedu prie padėkų Astutei ir jos vyro seseriai (kažkaip buvau įsitikinus, kad ten brolio žmona )
Beje, papasakosiu apie jūsų čia esančių dėka atrastą stebuklą Istorija tokia, kad prieš pusę metų mečiau gerti KT ir tada nebeišlipau iš bėdų sveikatos bei odos prasme: visa kakta buvo nusėta smulkiais spuogeliais, pastaruoju metu kilti ėmė skausmingi hormoniniai spuogai, žodžiu, visas komplektas. Nakvišų ir agurklių aliejus kaip ir buvo apmalšinęs šį visą odos chaosą, tačiau šią savaitę vėl prasidėjo viskas iš naujo... tačiau vakar įlindau čia, pasiskaitinėjau, kad rejuvenating mask jūs tepat nakčiai, nusistebėjau, tačiau prieš einant miegoti iš įdomumo ėmiau ir užsitepiau. Šį rytą pažvelgus į veidrodį vos nenukritau: kaktoje beveik nebebuvo spuogelių, smilkiniuose iš viso išnyko. Nugi tikras stebuklas, ir jis įvyko rejuvenating mask dėka, nes nieko naujo nakčiai netepiau, visi produktai po senovei CC ir tonikas Nebūčiau patikėjus, jei nebūtų taip atsitikę man Ačiū mergaitės
Beje, papasakosiu apie jūsų čia esančių dėka atrastą stebuklą Istorija tokia, kad prieš pusę metų mečiau gerti KT ir tada nebeišlipau iš bėdų sveikatos bei odos prasme: visa kakta buvo nusėta smulkiais spuogeliais, pastaruoju metu kilti ėmė skausmingi hormoniniai spuogai, žodžiu, visas komplektas. Nakvišų ir agurklių aliejus kaip ir buvo apmalšinęs šį visą odos chaosą, tačiau šią savaitę vėl prasidėjo viskas iš naujo... tačiau vakar įlindau čia, pasiskaitinėjau, kad rejuvenating mask jūs tepat nakčiai, nusistebėjau, tačiau prieš einant miegoti iš įdomumo ėmiau ir užsitepiau. Šį rytą pažvelgus į veidrodį vos nenukritau: kaktoje beveik nebebuvo spuogelių, smilkiniuose iš viso išnyko. Nugi tikras stebuklas, ir jis įvyko rejuvenating mask dėka, nes nieko naujo nakčiai netepiau, visi produktai po senovei CC ir tonikas Nebūčiau patikėjus, jei nebūtų taip atsitikę man Ačiū mergaitės
QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 21, 10:53)
Aš aišku irgi prisidedu prie padėkų Astutei ir jos vyro seseriai (kažkaip buvau įsitikinus, kad ten brolio žmona )
Tai jau tepsiu šį vakarą tą rejuvenating kaukę vakar pasidariau veido valymą, tai barzda nelabai graži dabar, gal irgi įvyks stebuklas
QUOTE(tetuliukas @ 2009 05 21, 09:59)
labai aciu astutei ir linutiaaai uz siuntinuka
i sveikatele
QUOTE(Mytee @ 2009 05 21, 10:45)
mergaites, o kaip naudojat Normalising Day Oil ?
as tepu ant dregnos odeles dar, tada jo labai nedaug reikia ir labai gerai susigeria, vos keleta laseliu reikia tept
Merginos, gal pakomentuotumet Firming kauke, ar ji netempia odos, drekina kiek?