Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Povila$ @ 2009 08 24, 18:44)
Ką pasiūlytumėte mišriai/riebiai odai nuo blizgesio? 4u.gif

Nuoroda hauschkos puslapyje, kurią matyt nėra labai sunku susirasti smile.gif ax.gif
Atsakyti
O gal yra tuomet bandžiusių Normalizing Day Oil? Čia kaip suprantu aliejukas, bet ar jis dar labiau neriebalina odos? blink.gif Man reikėtų, kad išlaikytų odą matinę visą dieną... mastau.gif
Atsakyti
Riebiai odai būtent geriau ir tinka aliejai, o ne kremai. Aliejuko užtenka vos lašo visam veidui, reikia tepti ant drėgnos odos (pvz. papurkštos toniku), tuomet puikiai susigeria ir gerai išlaiko drėgmę. Blizgesį dienos eigoje galima elementariai nuspausti servetėle, taip pat tam labai tinka Hauschkos kompaktinė pudra, ji labai gerai sugeria riebalų perteklių ir padeda išlaikyti matiškumą (ji praktiškai kaip bespalvė, tokia permatoma, tad tinka bet kokio atspalvio odai).
Atsakyti
Tai vat man ir reikėtų tokio kremo ar kokio kito dalyko, kuris būtų tepamas prieš pudrą ir išlaikytų matiškumą visą dieną, kad nereikėtų papildomai dienos bėgyje vėl tepti sluoksnį "špakliaus" laugh.gif P.S. Gerą pudrą jau atradau, ir nenorėčiau jos keisti...
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 08 24, 08:33)
as pabusiu skeptike, bet kazkokio pastebimo skirtumo tarp mano naudoto weledos aliejuko plaukams ir hauschkos, skirtumo nepastebejau rolleyes.gif dabar rinkciausi tiesiog pigesni varianta. bet siaip bendrai, po alieju naudojimo plaukams, ju bukle pagerejo, nes buvo issauseje galiukai smile.gif

O man Dr.Hauschka aliejukas gerokai skyrėsi nuo Weleda. Išnaudojau visą buteliuką Dr.Hauschka ir rezultatas patinka, plaukai tikrai pagražėję, be to, šis aliejus man nepalyginamai lengviau išsiplauna, po Weleda aliejuko tekdavo mažiausiai 3 kartus šampūninti plaukus.
Atsakyti
Gal kas nors galėtų palyginti Eyeliner duo anthracite ir Kajal Eyeliner 02 spalvas? Paveiksliuke Kajal Eyeliner 02 atrodo šviesesnis. Labai įdomu, ar realiai yra skirtumas tarp jų. Gal kas bandėt?
A, ir dar: kuo nors skiriasi Translucent face powder loose ir compact? Įdomu, kuri patogesnė ir ar skiriasi vaizdas pasipudravus...Ačiū už atsakymus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie Cleansing Clay Mask ir Facial Steam Bath.
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 08 27, 03:34)

mano atsiliepimai labai tegiami apie abi priemones thumbup.gif
Veido valymui puikios priemonės. Efektui pasiekti reikėtų reguliariai garintis ir pasigarinus tepti molio kaukę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maumedis @ 2009 08 26, 23:29)
A, ir dar: kuo nors skiriasi Translucent face powder loose ir compact? Įdomu, kuri patogesnė ir ar skiriasi vaizdas pasipudravus...Ačiū už atsakymus biggrin.gif  4u.gif

Jeigu nori nešiotis su savimi, tai beabejo patogesnė kompaktinė pudra. Aš turiu tik powdre loose - ji tikrai nemaskuoja, bet matiškumą irgi puikiai išlaiko 4u.gif

QUOTE(fresh @ 2009 08 27, 02:34)

Abi priemones naudoju daugiau negu metai, tikrai patinka, valo odą, beabejo jeigu yra naudojama reguliariai mirksiukas.gif
Atsakyti
Parduodu Normalizing Day Oil
40 Lt, Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 08 28, 11:57)
Parduodu Normalizing Day Oil
40 Lt, Kaunas  4u.gif

sakykit, o poru neuzkemsa? pati noriu isbandyti, bet labiau ieskau likucio pabandymui, nes bijau, kad gali netikti. gal kas gali pasiulyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 08 28, 16:03)
sakykit, o poru neuzkemsa? pati noriu isbandyti, bet labiau ieskau likucio pabandymui, nes bijau, kad gali netikti. gal kas gali pasiulyti? 4u.gif

Nebandžiau Dr.Hauschka kosmetikos, bet pirkti Normalizing Day Oil nepatariu.

Pavojingi ingridientai, kurie taip pat gali viršyti normą (nes nėra notofikacijos EU)

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL
ARACHIS HYPOGAEA (PEANUT) OIL
HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT
TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL
CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT
CITRAL
LINALOOL
CITRONELLOL
GERANIOL
FARNESOL
BENZYL BENZOATE
BENZYL SALICYLATE
EUGENOL

Toliau ingredientai, padės odai būti sveikai ir atrodyti gerai:

DAUCUS CAROTA
PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL
MELIA AZADIRACHTA
SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL
LIMONENE
THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER (COCOA BUTTER)

Aliejukui iki natūralumo labai toli. verysad.gif
Atsakyti