Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Melajja @ 2009 08 18, 13:29)
tas paprastas piestukas maniskis, bet toki ir buvau uzsisakius  smile.gif
ar niekam nebuvo pasitaike berimu nuo toniko ar CC? isbere apie lupas mazais raudonais spuogeliais  doh.gif  itariu, kad nuo toniko, nors naudoju ji jau 3 men is pradziu man jis kaip tik nuramindavo paraudimus, o dabar isbere nors nieko naujo nenaudojau, 2 dienas nei toniku nei CC nenaudojau ir paraudimai mazeja, labai keista  g.gif

na va ir as klausimeli apie tonika turiu blush2.gif neturiu dabar sudeties po ranka, bet jauciu ka d yra ten alkoholio, o alkoholis sausina oda, o man ji patare naudoti vietoj naktinio kremo, na ir jauciu, kad traukia oda.
Mano oda labai sausa ir siaip nelabai as supratau to toniko funkcija, gal gali kas apsviesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 08 21, 01:47)
na va ir as klausimeli apie tonika turiu blush2.gif  neturiu dabar sudeties po ranka, bet jauciu ka d yra ten alkoholio, o alkoholis sausina oda, o man ji patare naudoti vietoj naktinio kremo, na ir jauciu, kad traukia oda.
Mano oda labai sausa ir siaip nelabai as supratau to toniko funkcija, gal gali kas apsviesti blush2.gif

cia tu clarifyng tonika?
man tai jis nesausino visai ir sakau pradzioj zaizdeles apramindavo, nakciai kremo nebereikejo, suo metu nenaudoju bandau atsekt nuo ko beria. Kelias dienas nenaudoju Cc ir toniko ziuriu inkstiru vis daugeja, bet paberimai apie lupas mazeja doh.gif
O del toniko jis skirtas misriai-poretai odai, valo poras, reguluoja odos riebalavimasi, ramina, sviesina demeles, cia taip hauschkos psl parasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 08 21, 00:47)
o man ji patare naudoti vietoj naktinio kremo, na ir jauciu, kad traukia oda.

taip patarė, nes Hauschkos filosofija tokia, kad nakčiai jokio kremo nereikia naudoti, odai reikia leisti pailsėti ir padirbėti pačiai. Tai jis tikriausiai ne vietoje naktinio kremo, nes ne tokią funkciją atlieka ir ne pakeitimui yra skirtas smile.gif

kiek laiko jau nenaudoji nakčiai kremo?

jei tau ta filosofija prie širdies, tai reikia pakentėti, kol oda adaptuojasi ir pripranta vakare nieko negauti. Aš (turiu mišrią odą) kelias savaites-mėnesį to laukiau, bet kartu naudojau ir kapsules Hauschkos nakčiai. O jei labai blogai, tuomet spręsk naktinio kremo klausimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 21 rugpjūčio 2009 - 15:34
vakare naudoju CC, kai oda buna svari papurskiu facial toner, mano oda misri, tai pvz kaktai tas tonikas labai gerai, nes dabar daug maziau riebaluojasi ir nera spuogeliu.

o va skruostai ir apie lupas labai sausa oda, tai man to toniko nepakanka, ypac vasara kai taip silta, saule labai sausina oda...

CC ir tonika naudoju nuo geguzes menesio, o dienini krema paemiau neriebu roziu krema ir Hauschkos. Dar stengiuosi; bent kas 10 dienu pasidaryti kauke.

Bet negaliu pasakyti, kad mano oda yra gerai drekinama... na vis man ja traukia.

Tai nebezinau ne ka daryti, nes riebesnio kremo tepti negaliu, tada visa T zona bus labai riebaluota ir vel metys spuogeliais. Vis dar tikiuos, kad reikia siek tiek laiko, kol oda apsipras su Hauscha kosmetka, o atejus rudeniui ir dregnesniems orams viskas susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 08 12, 19:25)
ir as noresiu  ax.gif  tik dar pries tai labai noreciau kaininika perziureti..  4u.gif

o is kur jus uzsakinejate? jei kas turit kainytes, tai laukciau a.z. gal ir as kazko noresiu g.gif

beje, gal galetu pasidalinti, kieno odele turi inkstiriuku juodu, ir kiek issipletusias poras - ka naudojot, ir koks efektas 4u.gif
ar tiktu tas normalizing oil man? oda tikrai neturi nieko bendro su riebumu, bet va juoduliuku ir poros ryskesnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2009 08 22, 19:16)
o is kur jus uzsakinejate? jei kas turit kainytes, tai laukciau a.z. gal ir as kazko noresiu  g.gif

is tokio vokiecio smile.gif parasyk el. pasto adresa, atsiusim kainininka.
Atsakyti
gal kas pasiulytumet kad ir likuti Neem Nail Oil - mano naguciam labai reikia pagalbos, visai pradejo sluoksniuotis, trupeti unsure.gif

gal jam jau susitvarke, ie nebereikia? uztektu ir puses buteliuko..
user posted image

Laukiu labai labai per a.z.
Atsakyti
Merginos kurios naudojote aliejuka plaukuciams ar pastebejote rezultatus, ar patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 23, 16:25)
Merginos kurios naudojote aliejuka plaukuciams ar pastebejote rezultatus, ar patiko? 4u.gif

as pabusiu skeptike, bet kazkokio pastebimo skirtumo tarp mano naudoto weledos aliejuko plaukams ir hauschkos, skirtumo nepastebejau rolleyes.gif dabar rinkciausi tiesiog pigesni varianta. bet siaip bendrai, po alieju naudojimo plaukams, ju bukle pagerejo, nes buvo issauseje galiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2009 08 23, 10:15)
gal kas pasiulytumet kad ir likuti Neem Nail Oil - mano naguciam labai reikia pagalbos, visai pradejo  sluoksniuotis, trupeti  unsure.gif

gal jam jau susitvarke, ie nebereikia? uztektu ir puses buteliuko..
user posted image

Laukiu labai labai per a.z.

Net nežinojau kad toks yra bigsmile.gif o labai geras tas aliejukas? Nes mačiau yra ir pieštuko pavidalu, tik ten tūris gerokai mažesnis, bet naudoti žymiai patogiau (aš tokiais dalykėliais mašinoje vairuodama tepuosi - kur gi ilgiau nereikia nieko liesti kol aliejus susigers ax.gif ), gal kas yra turėjęs tą pieštuką ir gali papasakoti, ar jis papildomas, ar vienkartinis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2009 08 22, 18:16)
ar tiktu tas normalizing oil man? oda tikrai neturi nieko bendro su riebumu, bet va juoduliuku ir poros ryskesnes  doh.gif

Pagrinde normalyzing oil yra skirtas riebesniai odai. Juoduliukus reikėtų valyti su moliu ar kokia kita veido kauke mirksiukas.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 08 24, 14:42)
gal kas yra turėjęs tą pieštuką ir gali papasakoti, ar jis papildomas, ar vienkartinis?  4u.gif

Aš nesu jo turėjusi, bet kiek suprantu, tai čia yra vienkartinis 4u.gif
Atsakyti
Ką pasiūlytumėte mišriai/riebiai odai nuo blizgesio? 4u.gif
Atsakyti