Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Pagaliau issipildziau savo svajone ax.gif , nusipirkau user posted image, dabar trūksta tik tinkamo lupdazio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2009 08 19, 18:26)
Pagaliau issipildziau savo svajone  ax.gif , nusipirkau user posted image, dabar trūksta tik tinkamo lupdazio  ax.gif

ar jau isbandyta?labai idomu butu placiau isgirst bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 08 19, 16:50)
ar jau isbandyta?labai idomu butu placiau isgirst bigsmile.gif

kaip gi kitaip biggrin.gif , spalvos thumbup.gif , kokybe thumbup.gif .Man Dr.Hauschkos dekoratyvine tai thumbup.gif tik ja ir naudoju tik pudra pakeičiau i kitos firmos blush2.gif , bet tusas, seseliai , pieštukai , bronzantas ,lupdaziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2009 08 19, 19:14)
kaip gi kitaip  biggrin.gif  , spalvos  thumbup.gif , kokybe  thumbup.gif .Man Dr.Hauschkos dekoratyvine tai  thumbup.gif  tik ja ir naudoju tik pudra pakeičiau i kitos firmos  blush2.gif , bet tusas, seseliai , pieštukai , bronzantas ,lupdaziai  thumbup.gif

o kokia pudra naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 19, 18:01)
o kokia pudra naudoji?  ax.gif

Clinique mineraline ax.gif
Atsakyti
NAUJIENOS IS VOKIECIO:

I just want to inform you that I will be away from 21.8. until 1.9.2009. During that time I will answer your email but I will not be able to send any items because I will not be at home. So if you want to make an order just do it before Friday the 21th of August. Many thanks!

SPECIAL FOR August

DR HAUSCHKA ROSE DAY CREAM LIGHT: CALMS AND BALANCES
ONLY 12.50 GBP (RRP*: 19.98 GBP)
Atsakyti
Man tai jokio skirtumo - galiu palaukti ir rugsėjo ax.gif
Atsakyti
Parduodu Hauschkos bronzatą (35Lt), aliejuką (30Lt) ir levandų vonios aliejų (20Lt).
Veiksmas Vilniuje:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 19, 21:36)
NAUJIENOS IS VOKIECIO:

I just want to inform you that I will be away from 21.8. until 1.9.2009. During that time I will answer your email but I will not be able to send any items because I will not be at home. So if you want to make an order just do it before Friday the 21th of August. Many thanks!

SPECIAL FOR August

DR HAUSCHKA ROSE DAY CREAM LIGHT: CALMS AND BALANCES
ONLY 12.50 GBP (RRP*: 19.98 GBP)

Jei Astute dar apsiims organizuoti užsakymus, gal darom rugsėjo pradžiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 08 20, 10:42)
Jei Astute dar apsiims organizuoti užsakymus, gal darom rugsėjo pradžiai?  4u.gif

aš irgi prisijungciau drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 08 20, 09:42)
Jei Astute dar apsiims organizuoti užsakymus, gal darom rugsėjo pradžiai?  4u.gif

as irgi noreciau blush2.gif

tik pasakykit mergaitės kur gauti jų asortimentą ir kainininką ax.gif

ir jei darysit uzsakyma tai parasykit man prasau AZ rolleyes.gif

mano el. p. vasares@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 20 rugpjūčio 2009 - 13:16
QUOTE(Rkatyte @ 2009 08 20, 10:42)

Gerai, darom rugsejo pradziai smile.gif
Atsakyti