Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(dilditele @ 2009 08 14, 22:18)
O kaip saunu, o cia pas jumi siunta ar pas kita Linute  ax.gif

pas mane 4u.gif
Atsakyti
noreciau katalogo ir as ax.gif evelinute999@gmail.com aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 08 14, 17:54)
Parduodu aliejuka riebiai veido odai - Normalising Day Oil 40 Lt
Cleansing cream is 100 ml like apie puse 30 Lt
Kaunas  4u.gif

CC parduotas, vis dar liko aliejukas 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jungsiuosi prie užsakymo 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as siuntinuka, dekui astutei ir linutei, bet yra vienas bet blush2.gif blyn taip nenoriu pasirodyt priekabia
Uzsakinejau akiu piestuka Kajal eyeliner, o gavau kaip suprantu skysta eyelineri, ju ir kaina skiriasi, sakau gal tarp merginu susimaise. Jei atkeliavo ne ta preke, tuomet vis tiek noreciau to paprasto juodo akiu piestuko,o sita parduociau (neispakavau)
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 08 17, 23:40)
Pagaliau ir as siuntinuka, dekui astutei ir linutei, bet yra vienas bet  blush2.gif blyn taip nenoriu pasirodyt priekabia
Uzsakinejau akiu piestuka Kajal eyeliner, o gavau kaip suprantu skysta eyelineri, ju ir kaina skiriasi, sakau gal tarp merginu susimaise. Jei atkeliavo ne ta preke, tuomet vis tiek noreciau to paprasto juodo akiu piestuko,o sita parduociau (neispakavau)

hmm g.gif prekyciu as nepakavau, viska jau gaunu supakuota kiekvienai, bet tikrai pamenu, kad maciau ir skysta, ir ne g.gif pabandyk parasyt astutei, gal tikrai netycia netaip supakuota buvo unsure.gif ir joks cia tikrai ne priekaba, gal tikrai tik klaida kokia isivele, butinai reikia sakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 08 18, 01:04)
hmm g.gif  prekyciu as nepakavau, viska jau gaunu supakuota kiekvienai, bet tikrai pamenu, kad maciau ir skysta, ir ne g.gif pabandyk parasyt astutei, gal tikrai netycia netaip supakuota buvo unsure.gif ir joks cia tikrai ne priekaba, gal tikrai tik klaida kokia isivele, butinai reikia sakyti 4u.gif

tas paprastas piestukas maniskis, bet toki ir buvau uzsisakius smile.gif
ar niekam nebuvo pasitaike berimu nuo toniko ar CC? isbere apie lupas mazais raudonais spuogeliais doh.gif itariu, kad nuo toniko, nors naudoju ji jau 3 men is pradziu man jis kaip tik nuramindavo paraudimus, o dabar isbere nors nieko naujo nenaudojau, 2 dienas nei toniku nei CC nenaudojau ir paraudimai mazeja, labai keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 18, 13:29)
tas paprastas piestukas maniskis, bet toki ir buvau uzsisakius  smile.gif
ar niekam nebuvo pasitaike berimu nuo toniko ar CC? isbere apie lupas mazais raudonais spuogeliais  doh.gif  itariu, kad nuo toniko, nors naudoju ji jau 3 men is pradziu man jis kaip tik nuramindavo paraudimus, o dabar isbere nors nieko naujo nenaudojau, 2 dienas nei toniku nei CC nenaudojau ir paraudimai mazeja, labai keista  g.gif

manau tik astute tuomet gali pasakyti kame cia beda.
kad cc ne visoms tiko, tai tikrai buvo tokiu atsiliepimu (netgi ne vienas), gal reiktu pabandyt tarkim tik viena is ju panaudot ir ziuret, kad zinot, kuris cia kaltas g.gif
Atsakyti
Gal kuri norėtumėt naujo CC už 35 lt? tieisog dar turiu kita apypilnį, retai naudoju, tai nenoriu sandėliuoti ax.gif až prašom, aš -Vln. Beje, galima keitimai į įv. aliejus (EA ypač)
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 08 18, 13:31)
manau tik astute tuomet gali pasakyti kame cia beda.
kad cc ne visoms tiko, tai tikrai buvo tokiu atsiliepimu (netgi ne vienas), gal reiktu pabandyt tarkim tik viena is ju panaudot ir ziuret, kad zinot, kuris cia kaltas g.gif

narsydama po senas SM temas uzmaciau toki pasisakyma, kad nuo toniko po kurio laiko naudojimo pradejo bert, tai man ir toprelio mintis kad ir man bus nuo toniko g.gif
taip ir darysiu palauksiu kol isberimai dings ir pabandysiu vel su CC praust jei nieko bandysiu tonika vel panaudot, ir viskas bus aisku nuo ko cia man cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 08 17, 23:40)
Pagaliau ir as siuntinuka, dekui astutei ir linutei, bet yra vienas bet  blush2.gif blyn taip nenoriu pasirodyt priekabia

Taip susimaise, tiksliau as cia sumaisiau, nes man turejo likt skystas pravedimas, o liko juodas akiu piestukas:hm Labai atsiprasau kad taip isejo unsure.gif parasyk man susitarsim kaip tau perduot

As net nebezinau ar as cia susimaisiau uzsakinedama ar vokietis kazka sumaise, sitam uzsakyme yra keletas nesusipratimu net nebeatseku galu.... dabar net nezinau ar darysiu kita uzsakyma... labai daug atsakomybes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute0210: 18 rugpjūčio 2009 - 17:10
Melajja Paskelbta Šiandien, 13:29
ar niekam nebuvo pasitaike berimu nuo toniko ar CC? isbere apie lupas mazais raudonais spuogeliais  itariu, kad nuo toniko, nors naudoju ji jau 3 men is pradziu man jis kaip tik nuramindavo paraudimus, o dabar isbere nors nieko naujo nenaudojau, 2 dienas nei toniku nei CC nenaudojau ir paraudimai mazeja, labai keista 

Manau,kad man CC netiko g.gif Nes kol naudojau tai tikrai daug spuogiukų buvo atsiradę,bet ne raudoni,o tokie lyg mažyčiai riebaliniai.Pradžioj net nepagalvojau,kad nuo CC,dauiau nenorėjau net bandyti.Toniką naudojau toliau,spuogiukų sumažėjo,bet pasitaikydavo,gal tikrai ir nuo toniko. g.gif
Atsakyti