Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

aciukas, jau ir as atsiemiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 08, 09:20)
dalybos dar neprasidejusios? Ar negavau el.pasto  g.gif  ax.gif

g.gif aš irgi dar negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 08 09, 19:50)
g.gif  aš irgi dar negavau  g.gif

gal kol kas tik Vilnietes siuntinukas pasiekė g.gif
Atsakyti
Aš vakar jau pasiėmiau Klaipėdos pašte.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 08, 09:20)
dalybos dar neprasidejusios? Ar negavau el.pasto  g.gif  ax.gif

Kaune dar neprasidejusios, jei viskas gerai tai siandien prasides...
Atsakyti
Noriu pagirti Sunsreen Spray SPF 15 - puikiai apsaugo odą, labai švelniai įdegiau prie Baltijos jūros, vaiko odelę irgi gerai apsaugojo, ir dar labai patiko, kad neriebus, smėlis ne taip limpa biggrin.gif labai labai gaila, kad daugiau jo nebenusipirksiu verysad.gif
Atsakyti
Aciu Astute0210 uz prekytes, vakar jau pasiemiau 4u.gif lauksiu kito uzsakymo yra ka dar norisi isigyti smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau Kaunieciu, kad siuntinukai veluoja... rytoj skambinsiu kurjeriui aiskintis, gal jie jau Kaune tik man pamirso paskambint pranest ... g.gif
Papildyta:
JEI YRA NORINCIU JUNGTIS KITAM UZSAKYMUI BRUKSTELKIT CIA, KAD ZINOCIAU KIEK JUSU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 11, 23:13)
Atsiprasau Kaunieciu, kad siuntinukai veluoja... rytoj skambinsiu kurjeriui aiskintis, gal jie jau Kaune tik man pamirso paskambint pranest ...  g.gif
Papildyta:
JEI YRA NORINCIU JUNGTIS KITAM UZSAKYMUI BRUKSTELKIT CIA, KAD ZINOCIAU KIEK JUSU  smile.gif

aš norėsiu porą prekių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 12, 00:13)
JEI YRA NORINCIU JUNGTIS KITAM UZSAKYMUI BRUKSTELKIT CIA, KAD ZINOCIAU KIEK JUSU  smile.gif

nepamirškit manęs ax.gif , savo užsakymą išsiunčiau jums el.paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 12, 00:13)
Atsiprasau Kaunieciu, kad siuntinukai veluoja... rytoj skambinsiu kurjeriui aiskintis, gal jie jau Kaune tik man pamirso paskambint pranest ...  g.gif
Papildyta:

domintu, kiek kainuotu Rejuvenating kauke?
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 11, 23:13)
Papildyta:

ir as noresiu ax.gif tik dar pries tai labai noreciau kaininika perziureti.. 4u.gif
Atsakyti