QUOTE(Melajja @ 2009 08 08, 09:20)
dalybos dar neprasidejusios? Ar negavau el.pasto
aš irgi dar negavau
QUOTE(pepkė @ 2009 08 09, 19:50)
aš irgi dar negavau
gal kol kas tik Vilnietes siuntinukas pasiekė
Aš vakar jau pasiėmiau Klaipėdos pašte.
QUOTE(Melajja @ 2009 08 08, 09:20)
dalybos dar neprasidejusios? Ar negavau el.pasto
Kaune dar neprasidejusios, jei viskas gerai tai siandien prasides...
Noriu pagirti Sunsreen Spray SPF 15 - puikiai apsaugo odą, labai švelniai įdegiau prie Baltijos jūros, vaiko odelę irgi gerai apsaugojo, ir dar labai patiko, kad neriebus, smėlis ne taip limpa labai labai gaila, kad daugiau jo nebenusipirksiu
Aciu Astute0210 uz prekytes, vakar jau pasiemiau lauksiu kito uzsakymo yra ka dar norisi isigyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 11, 23:13)
Atsiprasau Kaunieciu, kad siuntinukai veluoja... rytoj skambinsiu kurjeriui aiskintis, gal jie jau Kaune tik man pamirso paskambint pranest ...
Papildyta:
JEI YRA NORINCIU JUNGTIS KITAM UZSAKYMUI BRUKSTELKIT CIA, KAD ZINOCIAU KIEK JUSU
Papildyta:
JEI YRA NORINCIU JUNGTIS KITAM UZSAKYMUI BRUKSTELKIT CIA, KAD ZINOCIAU KIEK JUSU
aš norėsiu porą prekių
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 12, 00:13)
nepamirškit manęs , savo užsakymą išsiunčiau jums el.paštu
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 12, 00:13)
Atsiprasau Kaunieciu, kad siuntinukai veluoja... rytoj skambinsiu kurjeriui aiskintis, gal jie jau Kaune tik man pamirso paskambint pranest ...
Papildyta:
Papildyta:
domintu, kiek kainuotu Rejuvenating kauke?
QUOTE(astute0210 @ 2009 08 11, 23:13)
Papildyta:
Papildyta:
ir as noresiu tik dar pries tai labai noreciau kaininika perziureti..