Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Upss, nespėjau doh.gif .
O kada sekantis užsakymas? Gal galite ir man kainyną atsiųsti lukne2006etagmail.com
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 07 22, 12:58)
Gal kam reikia, siu Dr. Hauschkos dalykeliu is naujo uzsakymo (sios prekes dar tik atkeliaus) na vakar nesulaukiau vieno atsakymo del pasikeitusiu kainu, bet vistik uzsakiau, o dabar reikia parduot.

Toothcream mint
Cleansing Milk
Cleansing Cream 50ml
Eyeliner liquid black

Cleansing cream parduotas-rezervuotas.

Taip pat Parduodu Skysta bronzeri Facial Bronzer
Papildyta:
NAUJIENOS DEL UZSAKYMO:

PINIGAI PERVESTI, RYTOJ VOKIETIS ISSIUS SIUNTINI. SIUNTINYS ATKELIAUS PO SAVAITES.
VILNIU IR KAUNA SIUNTINUKAI PASIEKS RUGPJUCIO 3-4 DIENOMIS. VOKIETIS NETUREJO 4 CITRININIU DANTU PASTU, KAZKAM TEKS GRAZINT PINIGELIUS UZ DANTU PASTAS... PARASYSIU ASMENISKAI.
Atsakyti
Man galima įdėti mėtinę vietoj citrininės pastos, kad nesikeistų pinigėliai 4u.gif (jei beturit atliekamą)
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 07 24, 12:43)
Man galima įdėti mėtinę vietoj citrininės pastos, kad nesikeistų pinigėliai  4u.gif (jei beturit atliekamą)

Labai gerai smile.gif idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turite parduoti Cleansing Cream? zalia zalia sake tik po poros savaiciu tures doh.gif
Atsakyti
Neradau atsiliepimu apie skysta pudra,tik apie biria blush2.gif gal kas vistik ja bandet?smile.gif ieskau tinkamos misriai-riebiai odelei
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 07 31, 18:40)
Neradau atsiliepimu apie skysta pudra,tik apie biria  blush2.gif  gal kas vistik ja bandet?smile.gif ieskau tinkamos misriai-riebiai odelei

bandem bandem smile.gif turejau 00 numeriuka (pati sviesiausia).. man tai visos naturalios krempudros panasios labiau i kremus su spalva.. maskavimo nera, tiesiog sulygina veido odos spalva, na gal skaistumo siek tiek suteikia, nes ne matine kremapudra..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 31, 18:44)
bandem bandem smile.gif turejau 00 numeriuka (pati sviesiausia).. man tai visos naturalios krempudros panasios labiau i kremus su spalva.. maskavimo nera, tiesiog sulygina veido odos spalva, na gal skaistumo siek tiek suteikia, nes ne matine kremapudra..

tai visai visai nemaskuoja?smile.gifo kaip su matiskumo islaikymu?aisku,jei ka galima tepti biria ant virsaus,bet siaip,viena pati kremine kaip ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 07 31, 20:05)
tai visai visai nemaskuoja?smile.gifo kaip su matiskumo islaikymu?aisku,jei ka galima tepti biria ant virsaus,bet siaip,viena pati kremine kaip ?smile.gif

nemaskuoja.. tokia labiau persvieciama ta krempudra g.gif del matiskumo, tai kaip ir sakiau krempudra ner matine.. taigi veidas ner matinis, bet ir neatrodo riebiai.. na oda taip sveikai blizga, tiksliau sviezumo ispudis susidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 31, 20:30)
nemaskuoja.. tokia labiau persvieciama ta krempudra  g.gif  del matiskumo, tai kaip ir sakiau krempudra ner matine.. taigi veidas ner matinis, bet ir neatrodo riebiai.. na oda taip sveikai blizga, tiksliau sviezumo ispudis susidaro  g.gif

mhm, galiu visiskai pritarti, mano lygiai tokie pat ispudziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Dr. Hauschka siuntinys gautas, bet as kelioms dienoms isvykstu is Lietuvos. Todel tik grizus galesiu isrusiuot kosmetika ir atrasyt Jums. Siuntinukai Vilniuje ir Kaune turetu but kitos savaites antroje puseje (treciadieni ar ketvirtadieni).
Atsakyti
Vis dar parduodu

Facial bronzer (skysta veido bronzeri)

Eyeliner liquid black (skysta juoda akiu pravedima)
Atsakyti