Upss, nespėjau .
O kada sekantis užsakymas? Gal galite ir man kainyną atsiųsti lukne2006etagmail.com
QUOTE(astute0210 @ 2009 07 22, 12:58)
Gal kam reikia, siu Dr. Hauschkos dalykeliu is naujo uzsakymo (sios prekes dar tik atkeliaus) na vakar nesulaukiau vieno atsakymo del pasikeitusiu kainu, bet vistik uzsakiau, o dabar reikia parduot.
Toothcream mint
Cleansing Milk
Cleansing Cream 50ml
Eyeliner liquid black
Toothcream mint
Cleansing Milk
Cleansing Cream 50ml
Eyeliner liquid black
Cleansing cream parduotas-rezervuotas.
Taip pat Parduodu Skysta bronzeri Facial Bronzer
Papildyta:
NAUJIENOS DEL UZSAKYMO:
PINIGAI PERVESTI, RYTOJ VOKIETIS ISSIUS SIUNTINI. SIUNTINYS ATKELIAUS PO SAVAITES.
VILNIU IR KAUNA SIUNTINUKAI PASIEKS RUGPJUCIO 3-4 DIENOMIS. VOKIETIS NETUREJO 4 CITRININIU DANTU PASTU, KAZKAM TEKS GRAZINT PINIGELIUS UZ DANTU PASTAS... PARASYSIU ASMENISKAI.
Man galima įdėti mėtinę vietoj citrininės pastos, kad nesikeistų pinigėliai (jei beturit atliekamą)
QUOTE(kambliukas @ 2009 07 24, 12:43)
Man galima įdėti mėtinę vietoj citrininės pastos, kad nesikeistų pinigėliai (jei beturit atliekamą)
Labai gerai idesiu
gal kas turite parduoti Cleansing Cream? zalia zalia sake tik po poros savaiciu tures
QUOTE(Maserati @ 2009 07 31, 18:40)
Neradau atsiliepimu apie skysta pudra,tik apie biria gal kas vistik ja bandet? ieskau tinkamos misriai-riebiai odelei
bandem bandem turejau 00 numeriuka (pati sviesiausia).. man tai visos naturalios krempudros panasios labiau i kremus su spalva.. maskavimo nera, tiesiog sulygina veido odos spalva, na gal skaistumo siek tiek suteikia, nes ne matine kremapudra..
QUOTE(Palomina @ 2009 07 31, 18:44)
bandem bandem turejau 00 numeriuka (pati sviesiausia).. man tai visos naturalios krempudros panasios labiau i kremus su spalva.. maskavimo nera, tiesiog sulygina veido odos spalva, na gal skaistumo siek tiek suteikia, nes ne matine kremapudra..
tai visai visai nemaskuoja?o kaip su matiskumo islaikymu?aisku,jei ka galima tepti biria ant virsaus,bet siaip,viena pati kremine kaip ?
QUOTE(Maserati @ 2009 07 31, 20:05)
tai visai visai nemaskuoja?o kaip su matiskumo islaikymu?aisku,jei ka galima tepti biria ant virsaus,bet siaip,viena pati kremine kaip ?
nemaskuoja.. tokia labiau persvieciama ta krempudra del matiskumo, tai kaip ir sakiau krempudra ner matine.. taigi veidas ner matinis, bet ir neatrodo riebiai.. na oda taip sveikai blizga, tiksliau sviezumo ispudis susidaro
QUOTE(Palomina @ 2009 07 31, 20:30)
nemaskuoja.. tokia labiau persvieciama ta krempudra del matiskumo, tai kaip ir sakiau krempudra ner matine.. taigi veidas ner matinis, bet ir neatrodo riebiai.. na oda taip sveikai blizga, tiksliau sviezumo ispudis susidaro
mhm, galiu visiskai pritarti, mano lygiai tokie pat ispudziai