QUOTE(Mytee @ 2009 07 10, 20:16)
man kazkaip krem pudra asocijuojasi su maskavimu
o kam tada ja naudoti jei ne maskavimui ?
o kam tada ja naudoti jei ne maskavimui ?
odos spalvai sulyginti, atspalviui suteikti
kai kas dar tvirtina,kad krempudra saugo oda nuo dulkiu,saules,salcio ir pan. bet nznau,ar su tuo reikia sutikti pati jos kasdien tikrai nenaudoju
QUOTE(astute0210 @ 2009 07 10, 19:18)
PAmaskavimui, odos lyginimui, spalvos suteikimui0, pagyvinimui..
QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 19:18)
odos spalvai sulyginti, atspalviui suteikti
kai kas dar tvirtina,kad krempudra saugo oda nuo dulkiu,saules,salcio ir pan. bet nznau,ar su tuo reikia sutikti pati jos kasdien tikrai nenaudoju
man visam sitam idealiai tinka Hauschkos bronzine pudra be jos neinu is namu
Gavau naują kainininką. visi produktai, išskyrus kelias smulkmenytes, pabrangę visu svaru o aš kad planavau šįkart ir tą ir aną išmėgint.. teks apsiribot būtiniausiom priemonėm mergaites, ar jau seniai kainos pakilo?
QUOTE(tokia rami @ 2009 07 12, 23:25)
Gavau naują kainininką. visi produktai, išskyrus kelias smulkmenytes, pabrangę visu svaru o aš kad planavau šįkart ir tą ir aną išmėgint.. teks apsiribot būtiniausiom priemonėm mergaites, ar jau seniai kainos pakilo?
Aš irgi pastebėjau, kad beveik visų prekių kainos pakilę po 1 svarą
QUOTE(Mytee @ 2009 07 11, 12:12)
turiu.anksciau ir neidavau is namu be jos,tikrai esu patenkinta ja.bet pastebejau,kad kemsasi poros labai,tai itardama ir ja, meciau kuriam laikui,kad pasitikrint:)) dbr 'reabilituoju' oda ir naudoju tik skaistalus is dekoro
QUOTE(Sultry @ 2009 07 13, 20:58)
turiu.anksciau ir neidavau is namu be jos,tikrai esu patenkinta ja.bet pastebejau,kad kemsasi poros labai,tai itardama ir ja, meciau kuriam laikui,kad pasitikrint:)) dbr 'reabilituoju' oda ir naudoju tik skaistalus is dekoro
aš pastebėjau kad kemšasi poros vasarą labiau, matyt kad karšta ir praikatavimas didėja
irgi nebetepu visai jokių pudrų, užtenka to rudumo nuo saulės
Nusprendžiau išbandyti šią kosmetiką, tai užsisakiau cleansing cream , tikiuosi patiks. O ką jūs jau užsisakėte ar ketinate?
QUOTE(fresh @ 2009 07 19, 11:19)
Man nuo veido aliejuko visą dieną veidas blizga, nors tepu vieną nepilną papurškimą, gal ką blogai darau?
juk tepi jį ant drėgnos odos?
QUOTE(astute0210 @ 2009 07 11, 14:52)
Uzsakymu lauksiu iki Liepos 17d.
ar pavyko uzsakyti ?