Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

PAmaskavimui, odos lyginimui, spalvos suteikimui0, pagyvinimui.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute0210: 10 liepos 2009 - 19:18
QUOTE(Mytee @ 2009 07 10, 20:16)
man kazkaip krem pudra asocijuojasi su maskavimu  ax.gif
o kam tada ja naudoti jei ne maskavimui ?  g.gif  blush2.gif

odos spalvai sulyginti, atspalviui suteikti biggrin.gif
kai kas dar tvirtina,kad krempudra saugo oda nuo dulkiu,saules,salcio ir pan. bet nznau,ar su tuo reikia sutikti g.gif pati jos kasdien tikrai nenaudoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 10 liepos 2009 - 19:19
QUOTE(astute0210 @ 2009 07 10, 19:18)
PAmaskavimui, odos lyginimui, spalvos suteikimui0, pagyvinimui..  smile.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 19:18)
odos spalvai sulyginti, atspalviui suteikti  biggrin.gif
kai kas dar tvirtina,kad krempudra saugo  oda nuo dulkiu,saules,salcio ir pan. bet nznau,ar su tuo reikia sutikti  g.gif  pati jos kasdien tikrai nenaudoju  schmoll.gif

4u.gif
man visam sitam idealiai tinka Hauschkos bronzine pudra bigsmile.gif be jos neinu is namu tongue.gif
Atsakyti
Noriu informuoti, kad planuojamas naujas Dr. Hauschka kosmetikos uzsakymas. Uzsakymu lauksiu iki Liepos 17d.

Kas neturite kainininko ir salygu rasykite man az su savo el. adresu - atsiusiu
Atsakyti
Gavau naują kainininką. visi produktai, išskyrus kelias smulkmenytes, pabrangę visu svaru blink.gif o aš kad planavau šįkart ir tą ir aną išmėgint.. teks apsiribot būtiniausiom priemonėm verysad.gif mergaites, ar jau seniai kainos pakilo?
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 07 12, 23:25)
Gavau naują kainininką. visi produktai, išskyrus kelias smulkmenytes, pabrangę visu svaru  blink.gif  o aš kad planavau šįkart ir tą ir aną išmėgint.. teks apsiribot būtiniausiom priemonėm  verysad.gif mergaites, ar jau seniai kainos pakilo?

Aš irgi pastebėjau, kad beveik visų prekių kainos pakilę po 1 svarą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 07 11, 12:12)
4u.gif
man visam sitam idealiai tinka Hauschkos bronzine pudra  bigsmile.gif  be jos neinu is namu  tongue.gif

turiu.anksciau ir neidavau is namu be jos,tikrai esu patenkinta ja.bet pastebejau,kad kemsasi poros labai,tai itardama ir ja, meciau kuriam laikui,kad pasitikrint:)) dbr 'reabilituoju' oda ir naudoju tik skaistalus is dekoro wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 13, 20:58)
turiu.anksciau ir neidavau is namu be jos,tikrai esu patenkinta ja.bet pastebejau,kad kemsasi poros labai,tai itardama ir ja, meciau kuriam laikui,kad pasitikrint:)) dbr 'reabilituoju' oda ir naudoju tik skaistalus is dekoro wink.gif

aš pastebėjau kad kemšasi poros vasarą labiau, matyt kad karšta ir praikatavimas didėja unsure.gif
irgi nebetepu visai jokių pudrų, užtenka to rudumo nuo saulės smile.gif
Atsakyti
Nusprendžiau išbandyti šią kosmetiką, tai užsisakiau cleansing cream wub.gif , tikiuosi patiks. O ką jūs jau užsisakėte ar ketinate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 16 liepos 2009 - 09:35
Man nuo veido aliejuko visą dieną veidas blizga, nors tepu vieną nepilną papurškimą, gal ką blogai darau?
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 07 19, 11:19)
Man nuo veido aliejuko visą dieną veidas blizga, nors tepu vieną nepilną papurškimą, gal ką blogai darau?

juk tepi jį ant drėgnos odos?
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 07 11, 14:52)
Uzsakymu lauksiu iki Liepos 17d.

ar pavyko uzsakyti g.gif ?
Atsakyti